amazon Columbia Erkek Lake 22 Kuş Tüyü Mont https://www.amazon.com.tr/gp/product/B087VH5ZLX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s01?ie=UTF8&psc=1L beden büyük geldiği için 850 den isteyene gönderebilirim |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (25. sayfa)
-
-
amazonColumbia Erkek Buck Butte Yalıtımlı Kapüşonlu Monthttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07KPDT51Q/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1&psc=1
638 TL ama xxl siyah
-
Boy ve kilo nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1,80 - 85 kilo
184-90kg ile L aldım, montun gelmesini merakla bekliyorum :).
-
Merhabalar yelek için bir indirim var mı şuan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 183 82 kgyim medium tam oldu L olur size
-
22 Kasım’da sipariş verdiğim lake mont ile ilgili herhangi bir gönderi olmamış 21 Ocak teslimat gorunuyor normal mi herkesin geldi nerdeyse ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bu montun m bedenini aldım toplam 921 tl tuttu..
Ben ekranda kargo ücretsiz gördüm diye hatırlıyorum ama sipariş detayında gönderi ücreti : 92 tl ithalat depozitosu: 140 tl bu konuda bilgisi olan varmı?
Birde bu mıntu daha önce kullanıp memnun olan varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ürün hakkında bilginiz var mı hocam kaz tüyü sanırım bu da elimde lake 22 vardı bir de bunu alayım dedim
-
M beden powder lite satan olursa pm atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eymensen -- 28 Kasım 2021; 2:16:35 > -
Metro markette 26-28 kasım tarihleri arasında columbia mont 999 tl. Kapşonu yok
bu kaz tüy değil sentetik dolgu
-
Eyvallah hocam
Benzer bir durum bende de söz konusu. Fakat alırken 1-2 ay içerisinde göderileceği belirtilmişti. Bazı arkadaşlara daha erken vakitte gelmiş. Ben de daha önce kahve makinesi aldığımda belirtilen tarihten çok önce gelmişti.
M beden olan varsa büyük küçük gelen alabilirim.
Yurtdisindan gelen urunlerde gumruk vergisi+kargo ucreti eklenir satin alma asamasi son ekranda.satici amazon harici ise gorunmez o ucretler bu sefer sen odersin gumruk+kargoyu harici olarak.
Verilen linklere bakıyorum hep 2 küsür. Nasıl görüyoruz bu fiyatları:)
amazonColumbia erkek Powder Lite kapüşonlu suni elyaf cekethttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B01HTGBF4M/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o08_s00?ie=UTF8&psc=1
Bunun L bedenini aldım, büyük geldi. M bedene sahip olup takas etmek isteyen benle iletişime geçebilir arkadaşlar. Birkaç güne takas için de gelişme olmazsa aldığım fiyattan (929 TL) vereceğim
-
Cevabınız için teşekkürler ödemeyi yaptık ztn umarım doğru ürün gelir ve memnun kalırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X