Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
687
Cevap
56
Favori
115.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısınız forumda sizin gibiler girip her fırsat gördüğünden 3er 5er alırsa malesef bir şey yapılmaz. Demek istediğim girip tüm amazonu da alabilirsiniz. Forumda görüp aldığınız fırsatı yine forumda satmayın bari. Satıyorsanız da etik olun aldığınız fiyata verin. Daha önce ben de yaşadm beden sorununu. Aynı fiyata ürün aldım da verdim de forum üzerinden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

Bu grubun açılış maksadını hatırlatırım. Artık Tüm DH Columbia muhabbetinden sıkıldığı için açılmıştı. 2 gün boyunca süren bir indirim vardı. Ben dahi görüp almışsam görmeyen kalmamıştır emin olun. Ve ben 500 alanlardan değilim. 900 e almışım ürünü. 900 lirayı birşeye bağlayıp DH ahalisi ile uğraşıp 100 lira kazanmak ile uğraşmam emin olun. Daha fazla gereksiz up'lamaya gerek yok konuyu. Size iyi günler.

• konuda bikaç arkadaş foto paylaştı. ne yalan söyliyim hepsi emanet gibi duruyor üzerinizde :)

kol boyları hepsinin uzun. ilkokul bebesi gibi ellerinizin yarısını kapatan mont giydikten sonra, , değil columbia 50binlik mont olsa ne olur.

• M giyiyorsan S alıcaksın. M alıp bu oldu diyorsan olmamıştır :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fırsatı kaçıran bazı arkadaşlar, çok fazla kasmayın kendinizi komik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukaddem. -- 26 Kasım 2021; 14:26:0 >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt

Öyle demeyin lütfen.

Ben iki mont aldım.İkisinin bedeni de çok iyi oldu.Araştırıp alırsanız bedeni sorun olmuyor.

Burada outdoor dükkanlarına 5-6 Bin TL vereceğime 1.500 TL ye iki adet Kanserojen maddeler içermeyen,patentli teknolojilere sahip ve uzun süre severek giyebileceğim montlarım oldu.

Yine fırsat olursa paylaşalım buradan.Kazıkçı ve kalitesiz markalara prim vermeyelim.Bu paylaşım herkes için bence faydalı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 26 Kasım 2021; 14:30:36 >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

hocam ben kötü monttur demedim. üzerinize uygun bedenler alın demek istiyorum. yoksa ben de indirimleri takip ediyorum benim tarzım değil ama 2 arkadaşa aldırdım. biri 900lük diğeri 500küsüre aldı. fırsat çok iyiydi.

ama o kol boyları ilkokul çocuğu gibi olmasın benden abi-kardeş tavsiyesi :)

• Mukaddem. kullanıcısına yanıt

2 mesajlık kardeşim bunu yazmak için mi üye oldun. kasma değil olay gerçekleri yazdım ben :) montun bilek lastiklerine ve etek boyu dikişlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. marka kötülemiyoruz. model ???

• Ürünü gelen arkadaşlar aşağıdaki normal bir süreç mi yoksa aksi bir durum mu var?

Tahmini Teslim Tarihi

30. Kasım 2021 - Gün bitimine kadar

Ek Ayrıntı

DHL, lokal bir sorun veya resmi merciler tarafından uygulanan kısıtlamalar nedeniyle gönderiyi sevk edemiyor ya da teslimat girişiminde bulunamıyor.

Sonraki Adım

Gönderi, lokal sorun çözüldüğünde veya yasal kısıtlamalar kaldırıldığında sevk ya da teslim edilecektir. Lütfen aşamaları çevrimiçi izlemeye devam edin.

• serkanover kullanıcısına yanıt

Gümrükten çıkışı olup DHl merkezine geldi ise amazonun kendi sitesinde beklemede gözükebiliyor.Sonra sorunsuz geliyor.

DHL'in kendi sitesinden takip no ile sorgulayıp hareketleri görebilirsiniz.

• montu gelen arkadaşlar resim ve beden paylaşırsa çok iyi olur :)

• Powder lite M beden aldim . Boyum 183 kg 82 tam oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S beden alip da olmayan varsa talibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

DHL gönderisini yazmıştım aşağıda görsel olarakta belirteyim belki fikir verir. Bir iki günde gelişme olmazsa Amazon müşteri hizmetlerinden bilgi isterim.

Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanover -- 26 Kasım 2021; 19:13:54 >
  • powder lite hooded S beden olmayan varsa alabilirim ben de.

Benim DHL ile gelen 2 üründe geçen hafta sıkıntı olmamıştı ama bu hafta Australian Global Post ile ''gümrükte gecikme. Paketiniz gümrük memurları tarafından bekletiliyor. '' ibaresi var.

• neyro61 kullanıcısına yanıt

Mesaj sayımla dalga geçme çaban bile aciz bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Montlarınla mutluluklar :).

Merhaba,

Benim mont değil ama başka bir elektronik siparişim aynı durumda.

Teslim tarihi bugün (26 Kasım) idi.

öğlene doğru gümrük işlemleri tamamlandı.

Sonra DHL merkezinden yola çıktı yazdı, son olarak da "17:05 Yerel zaman  |  DHL Teslimat Merkezinde"

şeklinde işlem gördü.

Sonrasında aynı mesaj çıkıyor "Gönderiniz beklemede" ve diğer yazılar da aynı.

Bakalım yarın bir arayıp sorarım çalışıyorlarsa.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.