Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
56
Favori
116.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, S beden mont fırsatı olursa beni de haberdar edebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğu insanın neden satın alamadığı belli oldu Amazon Columbia Mont Ana Konu :) 

• quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

Çoğu insanın neden satın alamadığı belli oldu  

Bu nasıl bir aç gözlülüktür kardeşim adam her çeşitten almış
    Umuyorum ki hepsi elinde kalır, bu zor dolar kuru ortamında birbirimize yardımcı olmamız gerekirken yaşadığımız duruma bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok açık birşey diyecem bu montlar columbianın en kötü ürünleri nasıl bu nasıl rağbet gösteriyorsunuz. Powder lite mesela, arkadaş çok samimi söylüyorum çok kötü duruyor. Bunu alacağına git lee cooper ın var 500tl civarı emin ol daha kaliteli. Sırf göğsünde columbia yazısı var diye:) yapmayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 26 Kasım 2021; 9:36:56 >
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Lee cooperın kaz tüyü, su geçirmeyen ve ısı yansıtma ozellikli bir montunu örnek gösterebilir misiniz ?

• 3yuq kullanıcısına yanıt

Keşke alsaydınız.Ben 520 ye yakaladım.Pike Lake'i ise 1.000 TL ye aldım ama o Pike Lake mont o kadar sıcak tutuyor ki otobüste sıcaktan çıkartıyorsunuz.

Powder Lite Mağazada 2.500 TL civarı diğer modeller ise daha pahalı bu kur ile kışın daha da artar.

Mont basit gözüküyor.Giyince kaz tüyü değil incecik bu nasıl sıcak tutar diyorsunuz ama Powder Lite'da Tüm montu kaplayan Omni-heat teknolojisi enteresan şekilde soğukta üşütmüyor.Bu yüzden pahalı.

Alacak arkadaşlara yardımcı olsun diye önerim şu;

Tablodaki bedenler veya buradaki TR mağazadaki giydiğiniz bedenleri pek referans almayın.Powder Lite vücuda yapışıp sıcak tutması için tasarlanan bir mont.Pike Lake-Lake 22 gibi kabarık montlar daha geniş duruyor.Hepsinde normal bedenin 1 beden küçüğü alma kuralı geçerli kolların uzun olması sorunundan dolayı.

Powder Lite'da 1 beden küçüğün tam olması için biraz göbeğinizin az olması gerek.Diğerlerinde o sorun yok tam oluyor.Bunu dikkate alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 26 Kasım 2021; 9:52:21 >

• 13 yaşında kız çocuk için mont nasıl takip ederim arkadaşlar?

Amazonun filtreleme kısmı çok kötü

• cartok kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var.8 yaşında kız çocuk için hiçbirşey bulamadım.

• BlackHeart89 kullanıcısına yanıt
    Sicak firsatcilarin yarisi kendi ihtiyaclari icin, diger yarisi al-satçı bence hocam.

Dolap uygulamisnda gezerken bazen öyle dolaplara denk geliyorumki inanamazsiniz, amazonda firsat ne varsa adamin dolabinda oluyor.

Mesela; Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 26 Kasım 2021; 9:59:36 >

500'e malettiğim Columbia yerine Lee Cooper almanın bir mantığı var mıdır?

Kullandığı teknolojileri zaten cevap veren arkadaşlar yazmış.

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt

ya kardeşim sen şu konuda paylaşılan fotoğraflara baktın mı ürünlerin dikişlerine veya ürünün duruşuna, ayrıca ben powder lite modelinden bahsettim. O göğüsteki columbia yazısını cıkar lcw işte :)

ayrıca ben columbia markasını kötülemiyorum sadece buradaki bir iki model kötü duruyor diyorum. Yoksa benim kızım da ısı yansıtmalı columbia mont giyiyor ki o mont türkiyede yok 3 mont almıştım zamanında amerikadan 2t 3t ve xs su an 7 yasında sx giyiyor harika birsey. mesela bende bir hoodie var columbia ucuz diye almıstım beş para etmezmiş etrafta ne kadar toz varsa üzerine alıyor. bilmem anlatabildim mi demek istediğimi.

• peaceb kullanıcısına yanıt

Valla bunu mağazalar da yapıyor acı olan o.N11,HB,Trendyol ve outdoorcularda süper indirim diye 1.500'e satılıyor.Yorumlarda bir beden küçük alın bana büyük geldi yorumlarını okuyunca:) bunları almanyadan getirdiklerini anlıyorum.Bu fırsatçılar ve bedavadan para kazananlar yüzünden bize mont kalmıyor.Onlara havadan kazandığınız paralar helal olmasın diyorum.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

hangi modeli aldın hocam ? link var mı?

• Beyler iade için Dhl evden gelip alıyor mu ürünü, yada ben kendim yollasam çok tutar mı ? Gönderim ücretini yatırıyormuş sanırım amazon sonrasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hangi beden mont 500 civarına aldıysanız m beden alabilirim

• peaceb kullanıcısına yanıt
    Ayıptır günahtır yazıktır, bende L beden arıyordum sürekli erkenden bitiyordu nedenini anladım şimdi

Powder Lite.

Maalesef bir ara o fiyatı yakaladı herkes.Şu anda minimum 1.000-TL ve yukarılarda.Sanırım Kurdan dolayı.

• dockwave kullanıcısına yanıt

L hocam 929'a aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.78 Boy
    80 kg

Powder Lite Medium model.

Bana göre tam oldu, içime sadece gömlek giydim. İşyerime gelmisti herkes bedenin tam olduğunu söyledi. Hatta kalça bölümü bir tık dar bile geldi ayarlanabilir olsa daha iyi olurdu. Kollar uzun tabi ama ona yapılacak bir şey yok.

Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 26 Kasım 2021; 10:32:35 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.