Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
56
Favori
116.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makinede yikamakta sorun yok dimi bu montlari, kac dereceden fazla yikamayalim, 40 dereceyi mi gecmeyelim?

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Göbek çok yok hocam. XL beden görseldeki gibi oldu fikir oluşsun. Tekrar yazaym sonradan görenler boy 1.92 kilo 95

Amazon Columbia Mont Ana Konu :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• maicole kullanıcısına yanıt

ben de bunu merak ediyorum

• Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt

Tamam iste Xl bile cok bol olmamis L olur size M sikar ben 1.85 boy 85 kiloyum powder lite M beden tam oluyor 1-2 artsam gobek yapisiyor sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki tablodan yararlanabilirsiniz.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler L alacağım. Oda olmadı M döneriz kış bitene kadar devam :DAmazon Columbia Mont Ana Konu :) 

• galaxyg kullanıcısına yanıt

O açıdan bakınca evet hocam bir daha bu fiyatlara kolay kolay denk getiremeyiz.. Güzel günler de kullanın.

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

O dememiş hocam konuşma karışmış galiba tekrar okuyun.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Saolun hocam .. Eğer bi daha aynı fiyata M bedeni girerse bunu iade edip L sini alacağım

• Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt

Tşk ler sildim

• maicole kullanıcısına yanıt

Makine de yıkama yapmayın. Temizlemek için hafif ıslak bezle silin.

• 1.170 tl kadar indi. 200 tl daha insin yapıştıralım.

• İndirime duserse haber verir misiniz ? M bedenim veya iade etcek olursa yurtdisina gondermekle ugrasmayin M alipta kullanmayacak olan varsa ulaşabilirsiniz.

• Arkadaşlar mont o kadar kaliteli mi yahu gözlerimin önünde 800-900 satıldı almadım 1400 liradan alsam mı diye düşünüyorum şimdi

• Bu montlarda genel bir orantısızlık mevcut sanırım. 180 boy 70 kiloyum, mağazada S beden denedim, üst taraf iyi, kol kısa bel kısmı çok dar geldi. M beden alıyoruz bu sefer kollar iyi ama bol, boy olarak uzun kalıyor :D

• Ge620dx kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam :) benim fizik grup ortalamasına göre istisna olabilir. Spor yaptığım için göbek falan yok.

Kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim herkes kendi tarzına, rahat hissedeceği bedene göre alsın. Fotoğraflara bakıyorum çünkü emanet gibi duran monta çok büyük değil falan yazıyorlar :)

• 1.79 86 kiloyum yanlar biraz genis l beden siparis vermistim sizce olur mu arkadaslar modeli buck butte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhann_10 -- 26 Kasım 2021; 0:24:58 >
  • htlr H kullanıcısına yanıt

Bedenler sorunlu outdoor American Size ürünlerde. 183, 82 KG gayet orantılı fiziği var spor yapıyorum omuzlarım da geniş. Columbia M denedim büyük geliyor, S denedim küçük geliyor. Kargo dahil 920 TL'ye gelen LAKE 22 almıştım, kargo yapılmadan iade ettim. Boşa zaman kaybına gerek yok.

• Bende bunu aldım L beden ama kafam çok karıştı beden konusunda iptal mi etsem boy 175 kilo 91

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.