< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Boy 1,70 kilo 80. Normalde M beden giyiyorum. İndirim olursa sipariş vereceğim. M beden büyük mü olur? Hangi beden almamı önerirsiniz? |
small alın hocam |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirkul20 -- 25 Kasım 2021; 20:50:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
şimdi getirdi dhl. L beden tam/rahat oldu. 183cm 105kg (Columbia Erkek Powder Lite Kapüşonlu Mont, Black, L ) Çok beğendim. iyi alışveriş oldu... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 25 Kasım 2021; 20:56:38 > |
184 boy 90 kilo ile L beden aldım. Ürün gelmeden büyük gelir endişesi başladı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selam hocam, aldığınız ürünün linkini ve fiyatını paylaşırmı sınız? Boyunuz ve kilonuz kaç hocam bende L almayı düşünüyordum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge620dx -- 25 Kasım 2021; 22:45:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Valla ben de anlmadım :) 72 kiloyum m beden kollar hariç pek bol diyemem 90 kiloya nasıl M oluyor anlam veremedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Normalde m giyiyordum. mont ve polar aldım m olarak. ikisinden de beden olarak aşırı memnunum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |