Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
687
Cevap
56
Favori
116.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takipteyim ben göremezsem etiketleyin 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    Hangi model için?

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    Power lite hocam siyah

• Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır denk gelirse yazarım

• 1.85 boy 82 kilo power lite m beden tam oturdu alacaklaeın dikkatine

• Boy 1,70 kilo 80. Normalde M beden giyiyorum. İndirim olursa sipariş vereceğim. M beden büyük mü olur? Hangi beden almamı önerirsiniz?

• small alın hocam

• Ayın 20snde sipariş geçtim. 960 civarı bir fiyata Columbia Powder Lite kapüşonlu mont aldım.

Yıllardır kalın mont giyordum. (Sıkıldım artık kalın mont giymekten.) Bugun elime ulaştı.(dhl ile ingiltereden gönderildi.)

Beden de sorun yaşayacağımı düşünüyordum ancak mont cuk oturdu, hem bedenim uydu hem de bayağı bir yakıştı, alışverişimden memnun kaldım. 5 sene daha giyerim bunu :)

Boy 175 kilo 78 tercih ettiğim beden m

• kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Hocam boy kilo aynı seninle ama S beden alın diyorlardı kalıbı büyük oluyor diye. Göbek bölümü nasıl oldu altına kazak ile giyince mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ge620dx kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kuşkuyla yaklaşıyordum yorumlardan sonra ancak Bende hafif önde sarkan bir göbek birazda göğüs var. S beden alsaydım net sıkardı.

Gelir gelmez Atlet, üstüne kalın bir kazak giydim. Eller tam oturdu. Vücut ta Ne sıkma oldu nede çok bol oldu.
    Şöyle düşünün 74 kilo ve altı olsam bol gelir, 83 ve üstü olsam dar gelirdi.

Tavsiyem m almanız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirkul20 -- 25 Kasım 2021; 20:50:12 >
  • şimdi getirdi dhl. L beden tam/rahat oldu. 183cm 105kg (Columbia Erkek Powder Lite Kapüşonlu Mont, Black, L ) Çok beğendim. iyi alışveriş oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 25 Kasım 2021; 20:56:38 >
  • Sabah 1500 tl olan mont 1170 kadar geldi devam amazon düşürmeye 😀

• 184 boy 90 kilo ile L beden aldım. Ürün gelmeden büyük gelir endişesi başladı.

• Powder Lite Siyah renk L beden montumu istemeyerek de olsa iade edicem bol geldiği için düşünen olursa aldığım fiyatdan satacağım. Bir daha bu fiyat da denk gelip de bir beden küçüğünü alırmıyım bilemyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

Selam hocam,

aldığınız ürünün linkini ve fiyatını paylaşırmı sınız?

Boyunuz ve kilonuz kaç hocam bende L almayı düşünüyordum.

• Mukaddem. kullanıcısına yanıt
    Büyük gelir imkan varsa iptal edip M sipariş verin derim. 192 boy 91 kilo olarak M aldım. Emin olmak için boynere gidip denedim gayet tam oldu.

• serkanover kullanıcısına yanıt
    175cm 78 kg olan üstteki arkadaş m aldım tam oldu diyor sen de 192 cm boy 91 kilo m aldım diyorsun ben çözemedim bu işi 😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge620dx -- 25 Kasım 2021; 22:45:30 >
  • Ge620dx kullanıcısına yanıt

Valla ben de anlmadım :) 72 kiloyum m beden kollar hariç pek bol diyemem 90 kiloya nasıl M oluyor anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde m giyiyordum. mont ve polar aldım m olarak. ikisinden de beden olarak aşırı memnunum

• Alan arkadaşlar cevap verirse sevinicem iyice kararsız kaldım beden konusunda. 174 cm 78 kg olan ben M mi yoksa S beden mi almalıyım?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.