arkadaş amazon germany den sipariş verdik sözde mont ispanyadan kargoya verildi. 29 kasım teslim tarihi görünüyor. bu ürünü alan oldu mu ? Columbia Erkek Marquam Peak Mont nasıldır bilgisi olan var mı ? |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (16. sayfa)
-
-
Bedeni büyük gelip iade etmek istemeyen arkadaşlardan 1.85-110 kiloya uygun montu elden alabilirim.
-
M Columbia Lake ile takas yapabiliriz isterseniz.
Marmot iyi markadır, Türkiye'de pek bilinmez. Outdoor meraklılarının anlayacağı bir marka sadece. Columbia'nın gördüğü değerin yarısını görmez buralarda, sonuçta Boyner'de ya da avmlerde pek satılan bir marka değil. Kimse 2000 liraya alınmış olacağını düşünmez. Ama performansı iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevenashty -- 24 Kasım 2021; 22:21:16 > -
Elinde L beden kapüşonsuz siyah powder lite veya lake 22 model olup da iade etmek isteyen olursa talibim. İstanbuldayım elden teslim alabilirim.
-
hocam marmot columbiayı tokatlar geçer rahat ol hem de daha pahalıdır. teknik ürün bilgisi olan herkes sana aynısını söyleyecektir.ayrıca iade edecekseniz ben alabilirim
-
MARMOT Highlander Down Hoody amazon.comMARMOT Highlander Down Hoodyhttps://www.amazon.com/dp/B07L6KTZJ9/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_87CJ2J5K0TQT6VBKW5ES
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Marmot'un kaz tüyü şişme montlarını alacaksanız biraz dikkatli olmanızı öneririm. Yağmurlu havalarda giyerseniz kesinlikle pişman olursunuz. Kuru soğuklarda ve rüzgarlı havalarda iyi performansı olsa da yağmurlu havalarda performansı inanılmaz kötü. İçerisindeki tüyler yağmuru çektikten sonra eskisi kadar sıcak tutmuyor. Kollardaki lastiklerin esnememesine de ayrıca dikkat etmek gerekiyor, aksi takdirde kollardan giren soğukla birlikte montun performansı fazlasıyla düşüyor.
-
Hocam ben l beden aldim bana büyük geldi. İade edeceğim Ankara dayım dilerseniz satabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
L beden aldim iade edeceğim Ankara dayım dilerseniz satabilirim
L beden aldim büyük geldi. İade edeceğim Ankara dayım dilerseniz satabilirim
Fiyat ve model nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Powder lite siyah renk large beden aldim. Büyük geldi. Medium olmayan varsa takas yapabilirim. Yoksa iade edeceğim almak isteyenler iletişime geçiniz. Ankara'dayim.
Powder lite siyah large beden. Ankara dayım. Siz neredesiniz
Adana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar aranızda amazon de den ürün alıp ithalat ücretinin bir kısmı sonradan iade edilen oldu mu?
-
Evet hocam yıllardır bu şekilde işliyor. Bazen hepsi iade oluyor.
-
Bizim bir işlem ya da başvuru yapmamız gerekiyor mu peki , yoksa Amazon kendi mi hallediyor? Teşekkür ederim bu arada cevabınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer iade varsa otomatik oluyor bir işleme gerek kalmıyor.
Hayırlı olsun.
Çok sıcak olmayan bir şehirde yaşıyorsanız çok iyi.
Tam kara kış için bu mont.Beden ölçüleri büyük yanlız.
Kumaşı ve dikiş kalitesi ile kabarık montlardan daha uzun ömürlü kullanırsınız.
-
Hocam S beden olmasa ben de talip olurdum:).Türkiyede pek bilinmez arkadaşın dediği gibi ama Columbia'ya göre çok üst kalite bir monttur.
Türkiyeye karaköy'deki Kutupayısı outdoor getiriyor sanırım orada denemiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X