< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge620dx -- 25 Kasım 2021; 11:58:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (17. sayfa)
-
-
Aldığım montun teslimat tarihleri "15 Aralık - 12 Ocak" şeklinde belirlenmiş. Bu türden bir tarih belirlenip montu erken gelen oldu mu?
-
Teşekkürler,
İstanbuldan Eskişehire taşındım çok üşüyordum hocam :) Normalde M bedenim bunu S aldım sanırım sorun yaşamam.
-
Buradaki yorumlardan Medium bana büyük gelir diye düşündü/ipariş verildiği için de değiştirmek mümkün olmadı.
178 boy kilo 80 civarı Medium tam oldu.
Kollar bir tık uzun ama mesele edilecek kadar değil bence.
Bilginize. (Powder Lite Model)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 25 Kasım 2021; 11:55:39 > -
pikachu montu 5 bin lira vay be şaka bir yana uygun fiyatlı 2xl mont gören birisi haber verirse sevinirim
amazonMarmot Hype Down kapüşonlu erkek montuhttps://www.amazon.com.tr/Marmot-Hype-kap%C3%BC%C5%9Fonlu-erkek-montu/dp/B082VHWNHF/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=marmot&qid=1637833069&refinements=p_6%3AA1UNQM1SR2CHM%7CA3O5TP4R0OZYXZ%2Cp_n_size_browse-vebin%3A13681667031&rnid=13663724031&s=apparel&sr=1-1&th=1&psc=1
-
Olabiliyor.. benimkileri dhl beklenmeyen sebeplerle 30 kasıma ertelemişti teslimatı ama bugün aradı gün içinde gelecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Dhl teslimat alani dışındakilere yurtiçi kargoyla yolluyormus . Amazonda adres yetersiz uyarisi vardi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Naylon montlara bu paraları nasıl veriyorsunuz?
Pamuklu - Yün - Keten montlarda su geçirmezlik olmuyor genelde. (Gerçek pamuk - yün vs. fiyatları ne kadar acaba)
Naylon derken naylonunda onlarca çeşidi var.
Sentetik özel kumaşlar bunlar. Bu paralar kısmı ayrı bir tartışma konusu.. kime göre neye göre..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 25 Kasım 2021; 13:54:49 > -
Elimde bir tane Powder Lite M beden var büyük geldi normalde columbia M montum vardı ama bundan büyük çıktı.
S beden olan var mı ? Olmazsa iade edeceğim
Hayırlı olsun çok güzel oturmuş. Bu lake model montu cok beğendim 4-5 çeşit montunu denedim en çok bu hoşuma gitti
Sağol dostum. Sana da, hepimize hayırlı olsun. Evet en beğendiğim bu oldu benim de. Sadece biraz delta ridge modelinde aklım kaldı kuş tüyü + omni heat nedeniyle. Ama zaten sıcağı sevmeyen hem de İzmir’de yaşayan biri olarak o da bana muhtemelen çok sıcak gelecekti. Bunun dikiş modeli de daha güzel geldi.
Columbia Erkek Lake 22 Kuş Tüyü Mont amazonColumbia Erkek Lake 22 Kuş Tüyü Monthttps://www.amazon.com.tr/dp/B087VH5ZLX/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_J4N377S6T34QAR60SJXB?_encoding=UTF8&psc=1
L beden aldım büyük oldu, 850 liraya vereyim isteyene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yavaştan tekrar stoklar artıyor fiyat düşerse biri beni etiketlesin. Xl büyük geldi iade ettim bugün L beden olur inşallah. Tabi indirim gelirse alırm
-
Hayırlı olsun. Kol kesimi neden bu kadar bol yapıyor columbia beden cuk oturmuş.
-
Çoğu ürün Amazon Germany satıcısında stoğa girdi bugün.
belki yarın tekrar indirme girer bende bir umut bekliyorum S beden almak için.
Teşekkürler sağolasın sana da. Evet maalesef kollar bir tık uzun oluyor. Yurtdışı kalıplar neden böyle anlamadım. Ben xxl almıştjm ilk. Yorumlardan sonra onu iptal edip xl aldım. Xxl iptal edemediler, gelince iade yollayın dediler. O da geldi gelmişken onu da bir denedim. Bayağ bol geldi. Hele kolları, tamamen çektiğimde parmaklarımı bile kapatıp 1 cm falan daha uzun oluyor. Xxl için 190 boy 125-130 kg falan olmak lazım sanırım rahat
Ben 1.92 95 kiloyum. Xl giyiyordum normalde öyle aldım bilmiyorumdum vucüt yine idare eder ama kollar çok boldu iade ettim. L gelirse alacağım uyguna inşallah kollar yine bol olmaz bedenin iyi olacağına eminim ama.
Benim 185/112
Stok girmişler bazılarında ama fiyatlar yüksek bu defa maalesef belki yarın indirim yaparlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X