Hocam benim Powder Lite L beden geldi 190 75 kiloyum dediğim gibi Şöyle söyleyim evet M beden TAM olcakmış ama çok uyguna aldığım için iade etmeyeceğim iade edilecek kadar bol değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (19. sayfa)
-
-
Hocam zevk meselesi hemen hemen aynı ölçülerdeyiz. Vücudumu sarsın ben slim fit tarzı seviyorum derseniz S alın. Diğer türlü M
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerdeyse aynı vücut yapısına sahibiz boy aynı kiloda 4 kgcuk fazlalığım var L almayı düşünüyordum. Kafam iyice karıştı daha kısa arkadaşlar m tam oldu demiş sizde :D
-
Bugun kargom geldi, boy 1.80, kilo 92, powder lite mont m beden cuk diye oturdu, uzun yada kisa gelme gibi bir sey olmadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 25 Kasım 2021; 23:17:25 > -
Buyuk gelmez hocam sizin boya gore kilo fazlaniz var kilo 85 ve alti olsa sizde M olurdu ama 90 olunca L beden size biraz daha uygun.Az bisey kollar uzun olabilir
M
-
Umudumuz bu yönde hocam :).
-
Bu beden konusu iyice kafamı karıştırdı. 1 tane M 1 tane L alayım garanti olsun diğerini iade ederim
-
Boy kilo kac hocam
1.92 boy 95 kilo
Daha önce Xl aldım beden bir küçük çok güzel olur ama kol ciddeen fazla bol yapılmış. Kol düşündürüyor. M de sıkar gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetqzl01 -- 25 Kasım 2021; 23:24:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
180 100 kiloya hangi beden olur
Kesinlikle S beden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
L bedene yakinsin hocam %75 ihtimalle L olur size.kilo 90 ve gobek olmasa M derdim. @Ahmetqzl01
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 25 Kasım 2021; 23:30:54 >
192 boy 91 kilo da m tam oldu diyor hocam kesinlikle kelimesi anlamını yitiriyor bu bağlamda 😁
L olur gobek cok buyukse göbek kismi biraz sikabilir ama M nin olma ihtimali yok
L alin boy uzun sizin.
-
182 99 kiloyum L tam oldu hafif bolluk var sadece.
Tamamdır hocam teşekkürler. Pusuda bekliyorum 200 daha düşsün 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin beden S ye yakin ama kilodan dolayi gobek hafif sikabilir.M alırsanız kollar ve etek boyu uzun olur yani iki ucu oklu degnek.S ye yakinsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 25 Kasım 2021; 23:32:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X