Şimdi Ara

Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
56
Favori
116.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bir beden küçük aldım; henüz gönderilmedi. gelince paylaşırmışsınız bedenini ? teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gaddar075 kullanıcısına yanıt

Merhaba.Ben buna benzer modelin mediumunu aldım.1:82 Boy 85 Kilo.Beden tam oldu ama kolları çok farkedilmeyecek kadar az uzun.

L bana bile çok büyük gelirdi kollardan dolayı.Size de bedeni olacak ama kolları büyük gelecektir benim aldığım gibi Almanya'dan gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 26 Kasım 2021; 10:57:53 >
  • realistspary kullanıcısına yanıt

Yolda gidene kadar sizi de kizlar takip etti mi:) Bi arkadas oyle yazmisti burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sanmıyorum:)

O kadar albenili bir mont degil zati.

Canadian Goose o konuda rakipsiz bence ama o kadar soğuk olmuyor havalar onu da almak anlamsız dolayisiyla.

• gaddar075 kullanıcısına yanıt
    Paylaşırım tabi ama şimdi den alacak varsa verebilirim büyük ihtimal denk gelmeyecek büyük gelecek 😀

• 1,92 105 kiloyum sizce hangi beden olur ?

• rower53 R kullanıcısına yanıt
    191 105 kiloyum 😀 L tam oldu. XL bir tık rahat oluyor ama kollarda koltuk altlarında çok potluk oluşuyor. Şehir haytında kullancam diyorsan L içine kalın kazaklar yünlüler giyip karlı ortamda takılcam diyorsan XL

• Anladık satıcısın amacın üç kuruş para kazanmak. Da bre zeka fışkıran zihniyet buradan görüp satın aldığın malı burada alamayanlara yüksek fiyattan okutmak nedir? Git başka yerde sat mallarını bari. Bu kadar da yapılmaz yahu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

alıp olmasa anlarımda, toplamış 5-6 model gelmiş kârını da koyup satıyor :) çakal ya

Alacağınız model de önemli.Powder'lar göbekten dar.Lake modelleri ve paltolar geniş.

Yorumlara bakın alacağınız modelde.

• Teşekkürler, şehir hayatında kullanacağım. O zaman L beden olmayıp satan arkadaşlarla iletişime geçeyim :)

Forumda sağolsun bazı iyi niyetli takas etmek isteyen arkadaşlar da var.kurunun yanında yaş da yanmasın:)

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt

Aldığım fiyata vermediğimi nerden biliyorsun. 4 arkadaş yanlış Beden mağduru olduk elimizde patladı. Yarın zaten iade edeceğim forumda birşey yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The North -- 26 Kasım 2021; 13:23:16 >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt

Bende o sebeple aldım. Kızlar takip etmezse o arkadaşa gereken cevabı yazacam. Bize yatırım tavsiyesi verdi. :))))

• Profilini kapat istersen
    1000 1000 1500 yazmışsın ikinci el forumda, hepsi gözüküyor, birde üste çıkmaya çalışıyor, böylelerine gram fırsat vermemek gerek

• mehmetyegen01 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece kızlar değil bende bakıyorum
    Bir monta 2k vermiş vay be diyorum :)))
    Kızlar sanırım cüzdan kalınlığını bu şekilde ölçüyor

• BlackHeart89 kullanıcısına yanıt
    Amazon bunlari 500 liraya dağıttı diye yazmak lazim konun altina :))
    biri dolapta 1200 yapin hemen alayim yazmis, gecen hafta 500-600e satildi amazonda diye uyardim, vazgecmistir heralde.

• BlackHeart89 kullanıcısına yanıt

Columbia Erkek Powder Lite Kapüşonlu Mont, Harvester, Shark, L

Satıcı: Amazon Germany

844,35 TL

İthalat Ücreti Depozitosu Dahil

Columbia Erkek Lake 22 Kuş Tüyü Mont, Collegiate Navy, L

Satıcı: Amazon Germany

863,80 TL

İthalat Ücreti Depozitosu Dahil

iki Örnek hocam parça başına 100 lira koymuşum. Kar amacım olsa 100 lira için kış günü işin gücün arasında kargoya gidilmez. uğraşmamak için düz 1000 lira yapıp geçtim. Zaten ilanları da kaldırdım. İade edeceğim yarın. Millet ile uğraşılmaz 10 yıldan fazla Dh üyeyim bunların peşine bugüne kadar düşmedim. Teşekkürler

• Benimde hanım çok istiyor benim almami ama ben kıyamıyorum o kadar para vermeye egerki uygun şekilde L beden ici gri olan modelden satmak isteyen varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 26 Kasım 2021; 16:34:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.