İzmit Outlet Center Panayır Günleri 2022
İzmit outlet center panayır günleri başlamış. 13-29 Mayıs arası sürecek. İlk gün olmasına rağmen aşırı bir izdiham vardı. Ürünler genelde 2. Kalite, defolu ürünler. Ama fiyatlar baya iyi.
Her yerde fiyat 5300 civarı. Hatta teknosada 40 mm'nin fiyatı bile 4800 tl.
Occasion %15 indirim kodu paylaşım yeri
Occasion bazı üyelerine 30 nisana kadar %15 indirim sağlayan kod gönderdi. Kullanmayacak olan bana DM atabilir mi?
Sanal Çadır 2022 Kış Sezonu 21:00'da açılıyor
Lacoste, Nautica, Burberry, Gant, Nike... gibi markaların indirimli satıldığı sanal çadır ( sanalcadir.com )18 Ekim saat 21:00 de vip üyelere açılıyor...
Genel satış çarşamba günü.
AVVA'dan Sıcak Fırsat (mı acaba?)
AVVA internet sitesine "TRİKO tek fiyat 53,99 TL" ibaresini koymuş. Dikkat ederseniz "53,99'DAN BAŞLAYAN" demiyor. Linke tıklıyorsunuz gerçekten kazaklar 53,99 TL. Ama görsel olarak kullandıkları kazağa bir bakıyorsunuz 125 TL :D
https://www.avva.com.tr/bisiklet-yaka-jakarli-kazak-21057
Bu çakallıkla ilgili bir yaptırım yok mu merak ettim.
Marketlerde Cep Telefonu Satışı Yasaklandı.
Yeni yasa tasarısına göre A101, BİM, ŞOK, MİGROS gibi marketlerde cep telefonu ve elektronik cihaz satışı yasaklanacak.
Başlıktan bile sanırım anlamışsınızdır kimden bahsettiğimi. Sıcak fırsatları trendyol koleksiyon sayfasına dönüştüren firma yetkilisi. nicki serkanyas. Bu arada firma yetkilisi yazınca sanırsınız trendyol yada Donanım haber çalışanı ama öyle değil :)
Diğer sitelerdeki indirimlerden farklı olmayan, kalitesiz ürünleri sırf bize sıcak fırsat diye gösterip sadece trendyol koleksiyonu paylaşıyor. Siz o linke tıkladıkça ve alışveriş yaptıkça şahıs kazanıyor. Başlarda ben bu işten para kazanmıyorum diye yalan söylese de (mesajları duruyor) şimdide bu işten ev geçindiriyorum olayına döndü.
Konusunun altına memnun kalmadığınızı belirten yorum yazarsanız size rahatça hakaret edebilir. Mesela bana bom boş bir insansın demişti ama ne hikmetse adminler de bir şey yapmıyor. Zaten kendisi de açıkça söylüyor, istediğiniz kadar şikayet edin bana bir şey olmaz diyor.Son olarak o kadar ileri gitti ki size hakkımı helal etmiyorum yazmış. Hiç düşündü mü acaba bize sıcak fırsatlar diye sunduğu konulardan, sıcak fırsat olmamasına rağmen üzerimizden para kazanıyor ve bunu bize haber vermiyor. Bu hakkımıza girmek olmuyor mu? Bu linklere tıklayan herkes hakkını helal etmesin, ki ben şahsen etmiyorum. Haram olsun.
Son olarakta bir 75/25 kupon tutturmuş sanırsın ki çeki kendisi dağıtıyor. Trendyolun yaptığı bir uygulama, sadece kendisi biliyor sanki. Bu konuyla ilgili yorum yaparsanızda sizi çek satmakla itham ediyor :)
Konularının altında herkes birbirine girmiş durumda. Forumu berbat etti. Böyle devam edecekse bence forumun adı "SICAK KOLEKSİYONLAR" diye değiştirilmeli. Yada yöneticiler bu işe el atmalı yazacağım ama adam bana bir şey olmaz diye böbürlenerek konu açmaya devam ediyor. Aklıma gelenler bunlar. Destek olursanız sevinirim.
hepsiburada fırsatçı satıcı ifşası
|
Trendyol'da iade saçmalığı - yardım isteği
|
Fizikçi |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 916
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 169.700 (Bu ay: 7.477)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 850 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar