Sanal Çadır 2022 Kış Sezonu 21:00'da açılıyor
-
- VİP kodu diye birşey yok.
- VİP kodu diye birşey olmadığı için paylaşılacak bir kod vs. de yok.
- VİP hesap var ve bazı arkadaşlar mail adresi ve şifresini vererek yardımcı oluyor. (Tabi ne kadar güven olur ayrı bir konu. Girdi teslimat adresini değiştirdi ne yapacaksınız.)
- Herkes sanal çadıra normal üye olabilir ve alışveriş yapabilir.
- VİP üye ile normal üye arasındaki fark; alışveriş önce VİP üyelere açılıyor. 3-4 gün sadece VİP üyeler alışveriş yapıyor. Daha sonra kalan stoklar normal üyelere açılıyor. (Stoklar bazen tükenebiliyor.)
- VİP üye nasıl olunur. Normal üye oluyorsunuz. Sonra alışveriş belirli tutarda (sanırım 4bin) alışveriş yapınca VİP üye oluyorsunuz. Bir sonraki dönem sizde VİP girişi yapıyorsunuz.
-
VİP Aktivasyon kodu olan varsa mesaj kutumu yeşillendirirse çok güzel olur. Ayrıyetten bana da verilirse bir sonra ki arkadaşa iletebilirim koddan. -
VIP de aktivasyon kodunda yardımcı olabilecek var mıdır ?
-
Kod varsa bende alabilir miyim -
Vip için yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim paylaşarak çoğalır her zaman :)
-
Ben de isterim varsa VIP aktivasyon kodu
-
Bu pahalılıkta bişey alamıyorum artık -
Kodu alan arkadaşlar benimle de paylaşırsa sevinirim -
Bir sürü şey lazım, her şey ateş pahası, VİP kodu olan var ise ben de rica ederim
-
Bu neden vipye ozel normal zamanda site kullaniliyor mu ki😕 vip olmadan ne var yok bakamaz miyiz nasil olunur vip? -
vip alanlar, ayakkabı fiyatlarının ssini paylaşabilirmi lütfen.
-
Nasıl vip olunuyor arkadaşlar? Vip kodu varsa ben de alabilirim bu arada şimdiden teşekkürler -
Kod varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar dm den -
pazartesi günü herkese yardımcı olacağım
-
Fiyat konusunda cok umudum yok ama bana da pm atarsaniz sevinirim -
Varsa eğer kodu olan çok makbule geçer, teşekkürler.
-
Vip kodu için yardımcı olabilecek varsa sevinirim -
VIP Kod icin yardımcı olabilecek var mıdır ?
-
VIP Kod olun varsa ve paylaşabilirse çok makbule geçer
-
VIP kod konusunda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, teşekkürler.
Umarım okunur. Herkese iyi çadırlar :) Bir mazi yapmadan olmaz. Hey gidi Eren fabrika bahçesinde gerçekten çadırda satardın ürünleri... yaşlandık resmen |
yine husran!! her zaman diyorum 2018 de sanalcadir bitti!!! adamlar occasiondaki urunleri alip alip kopyalayip yapistirmislar ulan 2017 de 159 tlye lacoste gomlek almistim su an 800 den basliyor sanalcadir da... bu bildigin sazan avi arkadaslar almayin bu ne dir ya? fiyatlar komedi resmen bunun neresi cadir? |
Çadırı kurmuşlar bence de ama bize doğru..
|
site açıldıktan sonra herkese yardımcı olacağım. |
Bu mesaj yürek burktu. |
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- bim soğuk baklava
- bebemoney nasil kullanilir
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- afyon eko sucuk yorumları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X