Usb'yi Direkt Prize Bağlamak
Arkadaşlar merhabalar, bi bağ evim var, evin elektrik tesisatını 12volt aküye bağladım. Haliyle prizlerden, duylardan 12volt çıkıyor. Ben telefonumu prizden nasıl şarj edebilirim, dişi usbli prizler var ama onlar 220volt uyumludur diye düşündüğümden uzak durdum. Sizin bir fikriniz varsa duymak isterim.
Sahte Parayla Dolandirildim
Arkadaşlar kısa kesicem konuyu, amaç hem kişiyi ifsalamak hem dikkatli olmanız için uyarıda bulunmak:
Bugün +905379619758 numaralı kendini Mehmet Ak diye tanıtan şahısla telefonumu satmak için buluştum, bana telefonun ücretini uzattı, sahteligini kontrol etmeden saydım el sıkıştık. Adam yanımdan gittikten 10 saniye sonra paranın sahteligini fark edip peşinden koştum. Yakalanacağını anlayınca kendi telefonunu beni şaşırtmak için yere attı ve ben duraksayinca gözden kayboldu.
Akıl yoksunu bu arkadaş içinde kendine ait hattının olduğu telefonu yere attığını fark edince bir şekilde beni arayıp "telefonunu opete bırakıyorum sen de benimkini pompacıya bırak benden şikayetçi olma çok pişmanım" dedi.
Özetle beni dolandırmaya gelen adamın telefonunu haliyle bırakmadım. Şuan onun telefonu ve hattı bende (nasil yere attıysa açılmıyor telefon) ve bana verdiği sahte paralar da bende.
Şikayetçi olmayı düşünmüyorum, varsa adama daha nasıl zarar verebilirim tavsiyesi zevkle dinlerim.
Iphone 6s+ Home Tusu Sorunu
|
Vektron Elektronik ''Psu Sorunsuzdur''
|
Peugeot 206 Airbag Yardim
|
Uygun Fiyatli am4 Sistem Yardimi
|
Ayna Mahruti Arizasi
Direksiyon Tekere Etki Etmiyor
|
400$'a Kadar Telefon Tavsiyesi
|
Vatandan RX470 Aldim Kutudan Baska Kart Çıktı
|
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 14.111 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 205 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar