Arkadaşlar kısa kesicem konuyu, amaç hem kişiyi ifsalamak hem dikkatli olmanız için uyarıda bulunmak: Bugün +905379619758 numaralı kendini Mehmet Ak diye tanıtan şahısla telefonumu satmak için buluştum, bana telefonun ücretini uzattı, sahteligini kontrol etmeden saydım el sıkıştık. Adam yanımdan gittikten 10 saniye sonra paranın sahteligini fark edip peşinden koştum. Yakalanacağını anlayınca kendi telefonunu beni şaşırtmak için yere attı ve ben duraksayinca gözden kayboldu. Akıl yoksunu bu arkadaş içinde kendine ait hattının olduğu telefonu yere attığını fark edince bir şekilde beni arayıp "telefonunu opete bırakıyorum sen de benimkini pompacıya bırak benden şikayetçi olma çok pişmanım" dedi. Özetle beni dolandırmaya gelen adamın telefonunu haliyle bırakmadım. Şuan onun telefonu ve hattı bende (nasil yere attıysa açılmıyor telefon) ve bana verdiği sahte paralar da bende. Şikayetçi olmayı düşünmüyorum, varsa adama daha nasıl zarar verebilirim tavsiyesi zevkle dinlerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euse1474 -- 15 Ekim 2020; 0:17:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim