Aktivasyon kodu hakkında bana da yardımcı olursanız sevinirim. |
Sanal Çadır 2022 Kış Sezonu 21:00'da açılıyor (4. sayfa)
-
-
İlk kez katılacağım kod verebilen olursa sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vip üyelik için yardımcı olursanız sevinirim 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vip üyelik için var mı yardımcı olabilecek biri.
-
Vip dediği kimler nasıl olmuş?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vip üyelik yardımcı olacak varmı?
-
vipler daha önce occasion yada sanalçadırdan belli tutarın üstünde alışveriş yapanlar sanırım, ayrıca aktivasyon kodu diye birşey yok, vip hesaplar var..
-
VIP Aktivasyon kodu hakkında yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Böyle birşeye denk geldim, bende vip istiyorum biri yardımcı olsun lütfen , bu arada bu doğru ise Google'dan satilacaklari kontrol edebiliriz gibi geldi, belki geçen seneninde olabilir
Vip diye birşey varmı yok mu bilmiyorum , bilgi kirliliği var , çocukların ayakkabıya ihtiyacı var alışveriş yapabilmek için yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba, bunları nereden buldunuz acaba, link?
-
Hocam teşekkür ederiz bana da gönderebilir misiniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google alışveriş sekmesinde Lacoste bot yazdım, sanal çadır ürünleride geldi, site işinden çok anlamam ama Google sitenin aktif olmayan yerlerini görüyor olabilir, veya geçen seneden de olabilir, bilmiyorum
Daha önce o zaman belirlenen düzeyde alış veriş yapanlar vip olabiliyor arkadaşlar, aktivasyon kodu diye bir şey yok, vip kişi size mail adresini ve şifresini verirse alış veriş yapabilirsiniz ancak
-
Vip denilen şey daha önce o zaman belirlenen düzeyde alış veriş yapmış kişilerin hesapları, eskisi kadar ucuz bir şey olmuyor ayrıca piyasadan bulabilirsiniz çoğu ürünü aynı fiyata, acil değilse zaten normal satışı bekleyin çadırın son günlerine doğru bazı ürünler daha da düşüyor
-
Orijinal kardeşim, Eren Holding lacoste un resmî satıcısı Türkiye de
-
Kod diye bir şey yok, vip üye olan biri mail ve şifresini verirse alış veriş yapabilirsiniz
-
Daha önce yüklü alış veril yapanlara bir kıyak vip üyelik, bir kaç gün sonra herkese açılacak site
-
Ben 3 4 sene önce yapmıştım alış veriş hala vip görünüyorum, her sene giriyorum vip zamanı
-
Vip kodu paylaşabilecek olan varsa ben de almak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X