< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (3. sayfa)
-
-
Dip fiyat gören montlar bir daha ayni fiyatlara satildi mi hocam yoksa daha yüksek mi fiyatladilar sonrasinda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir daha 300/400 bandına inmedi maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de takipteyim ama yakalayamadim o yüzden sordum, bi ümit bekliyoruz bakalım :) tesekkurler hocam.
rica ederim; fırsat denk gelirse; paylaşırım.
Bende bir adet columbia mont var evde acaba hangi model içinde yazmıyor nasıl anlayabilirim ? Çok sıcakta tutmuyor açıkcası içi teknolojik duruyor ama performans zayıf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar herkese,
Bu Columbia Montlar tekrar 500 civarlarına inerse haberdar olmak için bir bildirim uygulaması var mıdır? Ya da sepette tutunca mail geliyor mu? Fiyat inecek yakalayamayacağım diye iki gün sürekli fiyat takip ediyorum. Ruh sağlığım bozuldu!
-
Arkadaşlar pike lake modeli icin ne düşünüyorsunuz? Diğer modellere göre nasıldır? O model hakkında pek bir sey yazan yok.
hocam ben m beden giyom normalde bunda tam bedenmi verecegiz acaba siparis 181cm boy kilo 82 hangi benden uygun olabilir herkes kalip buyuk diyo
dostlar,
B087SH56C2 bu montun gördüğü dip fiyat neydi bilen varmı acaba ?
-
Hocam hayırlı olsun.Povder Lite modeli mi? Kalınlığı nasıl.Kış mevsiminde kazakla giyildiğinde yeterli gelir mi?
-
Arkadaslar ana konuya yazmistim buraya da yazayim. Powder lite urunu icin konusuyorum.
Bu urun gorsel ve kalite olarak pazar mali gibi biraz kalitesiz duruyor. Diger modeller daha kaliteliler. Ayrica urunun kollari cok genis. Ne beden olursa olsun pazu kismi bedene gore cok bol. Bunu bilerek alin ya da hic ugrasmayin iptal edin. Ben aldim iade ettim.
Aranizda, cok fazla biceps triceps calistim pazularim montlara girmiyor diyenler varsa ideal bir mont.
Biraz negatif konustum ama kotu yanlarini belirtmek istedim.
Bizi bitirdin hocam daha mont gelmeden :)
Arkadaşlar kıyafet konusunda takıntılı biriyim. Genelde internetten alışveriş yapmam. Ancak vodafoneden 300 e 100 kampanyasından 200 tl ye mont aldım. Rengini, duruşunu çok beğendim. Sizinle paylaşmak istedim.
Buratti Erkek Mont 5712069
S den 2 xl ye kadar tüm bedenler mevcut.
1 beden büyük alın
Güzel duruyor mont.
Ne renk aldınız? Kalıp dar sanırım.
85 kg için L mı olur?
Kapşon çıkıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulhana -- 21 Kasım 2021; 20:24:2 >
Columbia KM2005 Coupe-vent Homme www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07JC2LPW5/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_WPXMAAH181GSFRTNXWGX
670 tl
Columbia Silver Ridge iv kısa yürüyüş pantolonu www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07RXZVSPB/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_9VPC04D9NS0VEMDZAQAW?psc=1
130 tl
-
Bende bu rengi beğendim.
Güle güle giyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X