< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (30. sayfa)
-
-
yazık günah ya kalitesiz ürünlere binlerce lira para bayılmışsınız :/
-
Polar nedir? Polar hammaddesi petrol olan yüzde yüz polyester bir tür yapay tekstil lifidir. Sıcak tutar ancak vücuda kesinlikle hava girmesini engeller. Yani derinin nefes alamadığını bilmeyen, plastik naylon içi elyaf montlara markası yüzünden taparcasına indirim kovalayan cahil güruhu nasıl bir araya toplayabiliriz konusu burası herhalde.
Ankara'nın ayazında gömlek üstüne deri montla üşümezken sanki evereste tırmanacak gibi columbia peşinde koşanlara, amazonu boostlayanlara kolay gelsin.
-
Arkadaşlar merhaba
amazonUnder Armourhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0784J9R83/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o06_s00?ie=UTF8&th=1&psc=1Under armour -M beden poları black friday de aldım
İsteyen olursa Columbia M beden mont ile takas etmek istiyorum. Düşünen arkadaşlar olursa İstanbuldayım mesaj atmanız yeterli
-
L beden Buck Butte montum bir tık büyük geldi m beden herhangi bir columbia montla takaslamak isteyen varsa takaslayabiliriz. Yoksa büyük müyük kullanıcaz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deme öyle yaka da columbia yazıyor...
-
Arkadaşlar perşembe günü iade ediyorum almak isteyen mesaj atsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
montu halen gönderilmeyen var mı ? ( sipariş tarihi 24/11)
Aynı durumdayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal etmezler umarım
Alırken 15 Aralık-12 Ocak arasında teslim edileceği belirtilmişti. İptal edileceğini düşünmüyorum.
-
Benim 8 Aralık yazıyordu ancak benim ed henüz kargoya bile verilmedi.
-
Kusura bakma sana sormadan aldık nasıl yaptık bu hatayı
-
amazonColumbia Erkek Pike Lake Monthttps://www.amazon.com.tr/Columbia-Erkek-Ceket-Ye%C5%9Fili-Collegiate/dp/B087VJHSWR/ref=sr_1_15?qid=1638955497&refinements=p_89%3AColumbia&rnid=13493765031&s=apparel&sr=1-15&th=1&psc=1
bu montun elinde s bedeni olup da satmak isteyen varsa alabilirim
-
bi daha bu hataya düşmemeni tavsiye ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X