Merhabalar, bu ürünü aldık elimizde ama bedeni büyük geldi. L beden ilgilenen varsa önce buraya sormak istedim. Amazon faturalı. İlgilenenler iletişime geçebilir. amazon Columbia KM2005 Coupe-vent Homme https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07J9KKMSY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o09_s00?ie=UTF8&psc=1 |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (31. sayfa)
-
-
Kalan ürünlerdir, bu hafta içi iade olunacaktır. Teşekkürler
ASIN : B088BJWNQM
ASIN : B08MQJ2YRD
ASIN : B087VJ9TMG
ASIN : B07R92MTBV
ASIN : B07YCWL8R1
ASIN : B09JX28KJN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The North -- 3 Şubat 2022; 19:46:57 > -
Arkadaşlar hangi ilde olduğunuzu yazarsanız elden alışveriş yapmak isteyenler için kolaylık olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gönderildi mi ürün acaba ? bizim montlar gönderilmeyecek heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok, yeni teslimat tarihi olarak 26 aralık yazıldı ama o da garanti değil. Biraz uğraştım akıbetini, stokta ürün yok, tedarik edip yollayacaklarmış.
İade işlemi iyice sarpa sardığı için aldığım fiyata vermeyi düşünüyorum. Gebze tarafında elden teslim edebilirim. İlgilenen olursa mesaj atabilir.
-
Hangi beden bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
L beden. bu ekranda görünmüyormuş.
Elinde S beden olup elden çıkarmak isteyen varsa pm atabilir mi
-
Pant diyor pantolon mu, ceket mi?
-
amazonColumbia Erkek Delta Ridge Kuş Tüyü Monthttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0814B598D/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&th=1&psc=1
Linkteki ürünün L bedeni.
-
Benim monta 19,11 lira gümrük iadesi geldi. Hiç yoktan iyidir :)
Fiyatlara bakıyorum uçmuş. Montlara bakıyorum bir boka da benzemiyor.
-
Merhaba,
Powder Lite L beden satan var mı ?
-
elinde S beden olup satmak isteyen varsa bana ulaşabilir
-
Columbia powder lite şuan 1090 TL fiyat iyi mi sizce?
Beden çok kısıtlı
Linki paylasablirmisiniz
Hocam bence asıl sorun marka değil. Ben ürün alacağım zaman ürünün internette ki incelemelerine bakıyorum. Tabiki o incelemelerin %90 reklam olduğunun farkındayım, bütün ünlü markalar hemen hemen aynı kumaşa yeni teknoloji diyerek bir isim verip pazarlamaya çalışıyorlar. Ama Türk markalarına baktığım zaman bulabildiğim tek şey alışveriş sitelerinin atlındaki yorumlar. Örnek vereyim 2as diye Karsporun kendi ürettiği başaralı bir marka var ama ürünlerinin çoğunun detaylı incelemesi veya videosu hiçbir şeyi yok. O kadar outdoor incelemesi yapan youtuber var onlara bir çift kıyafet göndermek bence google reklamı yada ünlülere kıyafet giydirip foto çekmekten daha etkili olur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 17 Aralık 2021; 12:38:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X