www.amazon.com.tr Amazon.com.tr https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01HTGB7HM/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1&psc=1Biraz önce geldi mont, Cuma 13.00 sipariş verdim Pazartesi 11.00 Sipariş kapıda. İlk izlenim olarak gayet güzel hafif bir mont. Kilo 69,Boy:174 Beden:S Benen olrak da iyi geldi. |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (6. sayfa)
-
-
Columbia Erkek Marquam Peak Mont nasıldır fikri olan var mı ? 1400 tl falan tutuyor kargo dahil.
Eskişehirde iş görür mü :)
ve teslim tarihi 21 aralık - 4 ocak görünüyor manyak mı bu ?.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 22 Kasım 2021; 11:40:22 > -
Hocam renk takıntınız yoksa ve Hopi de falan varsa daha uyguna alınabilir.
Müthiş bir mont:
www.morhipo.comJack & Jones Jack & Jones Core Jcomeyland Mont Erkek - Morhipohttps://www.morhipo.com/jack-jones-core-jcomeyland-mont-erkek/25550195/detay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
teslimat çok kısa sürede olmuş, benim tahmini teslimat 30 kasım görünüyor bakalım ne zaman ulaşacak
-
amazonColumbia çocuk ceket Alpine Free Fall cekethttps://www.amazon.com.tr/Columbia-%C3%A7ocuk-ceket-Alpine-Turuncu/dp/B00KZM4BHQ/ref=sr_1_515?qid=1637570876&refinements=p_4%3AColumbia&s=sporting-goods&sr=1-515&th=1&psc=1
evlatlara 755 tl
-
19 Kasım da sipariş verdiğim Powder lite hooded mont bu sabah teslim edildi. 175 boy 81 kg ya Medium sipariş vermiştim. Baharda az geniş kışta tam olur :)
-
Evde oturuyorsanız evet pamuk,yün giyebilirsiniz fakat bu marka outdoor markası dağcılık,trekking yapan kimse asla pamuklu giyilmeyeceğini bilir ıslandımı bir türlü kurumaz teri dışarı atma özelliği düşüktür ve ıslanınca yalıtım özelliğini kaybeder.Yünlere gelecek olursak ağırlığı ve hacmi yüzünden yine tercih edilmez günümüzde dağcılık ve outdoor sporlar için işlevsel sentetik kumaş teknolojileri mevcut bu yüzden outdoor firmaları bunları kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 22 Kasım 2021; 11:59:3 > -
Güle güle kullanın çok hızlı olmuş. Türkiye içi olsa bu kadar çabuk gelmez belki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mont iyi görünüyor ama Jack Jones outdoor standartlarına sahip mont değil.
Pike Lake modeli inanılmaz sıcak tutuyor.Tavsiye ederim.
-
Columbia'da en büyük sorun imitasyon ve sahte ürünler.Örneğin Metro marketten alan arkadaşlardan şikayetler okuduk imitasyon olabilir veya garantisi yok diye.
Columbia TR Mağazada 3.000 olan mont 1.000 TL ise başka TR sitelerde garantili-orjinal veya sıfır olmamasından kuşku duyuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 22 Kasım 2021; 13:47:36 > -
Türkiyedekiler gibi düşünmeyin.
Almanyadan geliyorsa Almanlara göre vücut ölçüleri var.Mağazadaki ve yazan ölçüler ile alakası yok gibi.
Göbek kısmı geniş ve kollar az uzun.
1.78 Boy 90 kiloya L göbeğe olur ama boy ve kol uzun gelebilir.
Mediumda size boy kollar olur.belki göbek biraz sıkabilir.
-
Kargosu gelen arkadaşlar, yurtdışından dhl ile mi geliyor? Yurtiçinde hangi firma teslim ediyor?
Zaten Eu standartına uygun kıyafetlerdepolyester de olsa kanserojen boya Vs. madde kullanamazlar.TR de o yok maalesef.
Pamuk kumaş outdoor montlarda olmaz.
En iyisi goretex tabi.Ne su ne rüzgar geçiriyor.Patent değeri olduğu için çok pahalı.
-
Hocam yaklaşık 20 yıldır dış giyim üretim sektöründe çalışıyorum. Yaklaşık 15 yıldır da aktif olarak extrem doğa sporları ile ilgileniyorum.
Yine de siz bilirsiniz tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 22 Kasım 2021; 13:14:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet tekstilde çok iyi idik.Maliyetler USD bazında olduğu için kurdan dolayı artmadan önce..
Valla ben Almanyada Jack Wolfskin ve Columbia inanılmaz fazla gördüm.
Oradaki alım gücüne göre çok ucuz çünkü.20 Euro'ya JW gömlek almıştım Almanyadan.Öyle harika kumaşlı bir gömlek hiç giymedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 22 Kasım 2021; 13:15:33 > -
Yok hocam ukalalık taslamak gibi bir amacım yok.Sadece şahsi görüşümü söyledim.JJ'un da yurtdışı üretimlerinin Columbia'dan pahalı olduğunu okumuştum.
-
Arkadaşlar şuan gözünüze çarpan uygun fiyatlı var mı ?
19 Kasım'da Amazon Germany satıcısından aldığım Delta Ridge Down Hooded bugün elime ulaştı. İnanılmaz hafif beni en çok bu yönü mest etti. Ağır montlardan bıkmıştım.
1.75 / 75 kg S beden tam oldu. 78 - 79 kg falan olsam kasmaya başlarmış. Üzerimde kalın sweatshirt ile denedim.
Not: DHL kendisi teslim etti. Şehir İstanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 22 Kasım 2021; 13:35:12 > -
kaça almıştınız acaba?
-
Alınan yere göre değişiklik gösterir. 1.75 / 75 Kg aynı model Delta Ridge kapuşonlusu sadece S tam oldu. Sarma sıkma yok ki kalın sweat ile denedim hatta kollarda çok hafif bolluk var. 78 kg'ye kadar da S çok rahat olur.
Burada denediğinizle bize Almanya'dan gelenler arasında kalıp farkı var anlaşılan bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X