Şimdi Ara

Amazon.com[478₺] | Logitech G502 Hero Mouse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amazon.com dan aldığım g502 mouse çift tıklama ve kenardan soyulma problemi sebebiyle bir üst modeliyle (spectrum galiba) değiştirdiler hala kullanıyorum. eski ürünü bile istememişlerdi..

bir sonraki mousem wireless olacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 21 Şubat 2021; 22:24:36 >
  • Bu markanın olayı bence global garanti ve garantisi gerçekten müşteriye yönelikti şimdi kaldırmışlar bence bir esprisi kalmadı bu parayı edecek bir fare değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 22 Şubat 2021; 5:26:31 >
  • Shrikeen kullanıcısına yanıt

Logitech garanti servisinin tamamiyle berbat olduğunu, Türk firmalarından bile kötü durumda olduklarını ben de söyleyebilirim. G710+ klavyem var ve bazı tuşları eridi, ben de yedek türkçe tuş takımı istedim kendilerinden. Önce 4 haftalık bekletmenin ardından yardımcı olamayacaklarını söylediler, biraz daha ısrar edince ve gerekirse para karşılığında vermelerini istedim. Bu konuda da haftalarca cevapsız bıraktılar ve en son 3 hafta önce bana, "Şuan elimizde yok, 3-4 hafta sonra tekrardan yazın, eğer stoklara girmiş olursa yollayacağız." cevabı attılar. Niyetim kesinlikle ırkçılık değil, kültürel bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Amazon.com'un live chat veya mail destek ekibinde de ne zaman Hintli arkadaşlarla konuştuysam, derdimi anlatmakta aşırı zorlandım ve bir türlü yardımcı olamadılar. Logitech'in de tüm müşteri hizmetleri anladığım kadarıyla Hintli arkadaşlardan oluşuyor. 23 Kasım'dan beri G710+ klavyeme yedek Türkçe tuş takımı bekliyorum, bakalım ne zaman halledecekler. Bir de bu süreçte 50 dolara G613 klavye aldım Amazon'dan, elime ulaştığında onun için de Türkçe tuş seti isteyeceğim. Bakalım o nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Son 6 ayda 2 tane logitech g102 mouse bozuldu ve logitech bunu arka uç ekibimiz reddetti diyerek "garantisi olan" ürünü kabul etmedi. Ve biz bir şey yapamıyoruz dedi. Logitech bitmiş arkadaşlar. Kanıt isteyenler varsa da mailleri açık açık sunabilirim. Logitech'e artık güvenmeyin. 2 mouse'u da Amazon'dan aldığım için ikisini de amazona geri gönderdim ve onlara da Logitech ile olan konuşmaların maillerini yolladım.

Logitech çok iyi garanti konusunda şöyle böyle diyorsunuz ancak nedense yardımcı olmuyorlar. Elimde şimdi logitech g304 mouse var. Bu da bozulursa çöpe atmak zorunda kalacağım. Adamlar hiçbir şekilde kabul etmiyorlar ürünleri.

https://www.sikayetvar.com/logitech/logitech-musteri-hizmetleri-sorunu

https://www.sikayetvar.com/logitech/logitech-destek-geri-donmedi

https://www.sikayetvar.com/logitech/logitech-klavyemi-kirdirdilar-ve-yenisi-gondermediler

https://www.sikayetvar.com/logitech/logitechten-garanti-destegi-verilmiyor

https://www.sikayetvar.com/logitech/logitech-destek-once-degisimi-kabul-etti-sonra-reddedildi-dedi

https://www.sikayetvar.com/logitech/logitech-destek-ticketa-cevap-vermiyor

daha yeni 102 aldım ben de, nasıl bozuluyor ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Yanılıyorsunuz, ben okuduğum kadarıyla 1 yıl dolmadan bozulan ürünlerde Amazon yenisini gönderiyor diye gördüm yorumlarda. Bu mouseun en büyük handikapı 15-16 ay sonra çift tıklama yapabiliyor. Benim ilk aldığım G500s 4 yıl sağlam çalışmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 80₺ bi fiyata almıştım 2013-2014 yılında

Ben de 2008 de teknosadan g5 almıştım 99 liraya . hala çalışıyor , sadece scrool tık zor algılıyor . ne çift tıklama ne başka sorun var . keyfe keder bir de g500s almıştım o da hala çalışıyor . mimar olunca autocad vb programlarda orta tık çok lazım oluyor g500s in de scroll ü böyle oldu :D en son mx518 legendary aldım eskilerin hissatı yok ama tutuş aynı o sebeple memnunum . g402 , g502 de keşke eski seriler kadar dayanıklı olsaydı .

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

kardeşim evet çok he diyip geçiyorum.

kullanım sonucu basmayan tuş kullanıcı hatasına girer büyük ihtimal öyle diyeceklerdir. bu yüzden garantiye ben şahsen bu tarz ürünlerde bakmam uğraştığıma değmez.

bozulsa bile yıllık izinle işten izin alıp kargo bayisine gidip fare kargolamayla da uğraşamam, sen öğrencisindir baban veriyordur parasını bozulsa da tüm gününü yaptırmakla uğraşırsın bilemem kendi açımdan bakıp yazıyorum yaşım 32.

kolay gelsin.

Alıntıları Göster

Bunun yaşla ya da gelirle ne alakası var tam olarak? Fare kargolamakla uğraşamayacak kadar meşgul bir insansanız orası ayrı.

Akşamdan fareyi bir kutuya koyup her köşe başındaki kargo firmalarından birine bırakamayacak kadar yoğun bir insan zaten fareyi kullanmaya da vakit bulamıyordur.

Ayrıca g300s imdeki sorunu yıllar önce müşteri hizmetleriyle konuştuktan sonra iadeye gerek kalmadan sıfırını bana göndererek çözmüştü logitech. O günden beri tüm ürünlerimi logitechten alıyorum. Yine de garanti olayını sorun. Sonradan sıkıntı çıkmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jonesknow kullanıcısına yanıt

Tamamen katılıyorum. Ekşi sözlükten bir logitech yorumu.

Amazon.com[478₺] | Logitech G502 Hero Mouse

• Kullandığım Logitech mause' ların tamamında çift tıklama sorunu oldu ancak logitech supporttan mail atıyorsunuz istediklerini yolluyorsunuz (faturası, video vs ) mause u atın yenisini yolluyoruz demelerinin ardından 3 gün geçince ücretsiz mause Hollanda'dan kapınıza ups ile geliyor. Daha 1 hafta önce g603 te çift tıklama sorunu oldu üstelik garantisinin bitttiği gün, tak diye yenisini yolladılar. M705 marathon' da da aynısını yaptılar. Tamirini hiç yaptırma fırsatım olmadı ama adamlar garanti süresince ürünün arkasındalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Bu markanın olayı bence global garanti ve garantisi gerçekten müşteriye yönelikti şimdi kaldırmışlar bence bir esprisi kalmadı bu parayı edecek bir fare değil.

Hangi markalar var önerebileceğiniz?

• Teknosadan aldığım Logitech G G203 Lightsync fareyi Teknosa aracılığıyla servise gönderdim, yeni ürün yollamışlar.(Penta servis galiba) Fakat kronik mi diyeceğim bilmem ama el mouse üstünde iken sağ klik parmak ağırlığı ile kendi kendine basıyor.Başka mouselarda var evde denedim gayet normal.

• Yukarıda bir arkadaş 2 yıl sonra çift tık sorunu demiş. Aynen öyle, 2 yıl boyunca G502 S kullandım, 2. yılın sonunda çift tık sorunu başladı ve gaming mouse olduğu için öyle çift tık görmezden gelebileceğiniz bir sorun değil. Bundan 3-4 yıl önce 120 lira civarında A4Tech Bloody A60 aldım, A4 Tech'lerde yazılım üzerindeki makroları kullanabilmek için yazılımını premium tarzında yükseltmek gerekiyor, bu da 10 dolardı sanırım. Aldığım zamanlarda da dolar 3 lira filandı, yazılımla birlikte 150 liraya almıştım. Nazar değmesin, hala daha taş gibi çalışıyor. Sanırım A4 Bloody serilerinde tıklamada fiziksel bir butona basılmıyor, tıklama sırasında optik sensöre lazeri kesen bir parça iniyor ve tıklama sayılıyor. Hatta scroll kaydırmada da aynı şekilde optik lazerle takip yapıyor. Fiziksel bir butona basma durumu olmadığı için muhtemelen çift tıklama sorunu olmayacaktır da. Bir tek avucun içinde kalan üst kısımda aşınma oldu, yumuşak plastik malzeme ufaktan dökülmeye ve soyulmaya başladı. Kullanımımı olumsuz yönde etkilemediği için çok umursamadım, genel olarak öneririm.

Bkz:

• AwJeezRick kullanıcısına yanıt

Makro olayı hala varmı hangi oyunlarda kullanıyor sun

• ReDLaX kullanıcısına yanıt

Eskiden R6'da tekli sıkılan DMR silahlarda kullanıyordum da sonradan eli alıştırıp makrosuz sıkmaya başladım.

• 5 yıldır G502 kullanıyorum. Bozulsun 1000TL olsa gider yine alırım :) şiddetle tavsiye ederim.

Bu ürünlere bok atan gitsin rampage ürünleri ile mastürabsyon yapsın.

5.yılda skratezleri öldü ve tamamen ücretsiz sağladılar. Eskiden leptop kullandığım için koblosu deforme oldu birazcık onun dışında bir 5 yıl daha götürür gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ali -- 8 Mart 2021; 15:40:45 >
  • gençler çift tık dediğiniz gidin aliexpressten 1-2 dolara omron switch alıp değiştirin nedir yani.

Bende iki tane razer var orta tuşlar bozuldu aldım değiştirdim. Şimdide çift tıklama oluştu onuda değiştiririm olur biter.

• Arkadaşlar amazon usa dan yakin zamanda herhangi birsey alacak varmi acaba.Ucuz pahali farketmez.Varsa rica etsem benim ref nickimle alabilir mi.3 satıs yapmam lazim.Amazon product advers api için.Varsa bu konuda bana destek olurum diyen arkadaşlar almak istedigi urunun linkini yada kodunu bana atarlarsa ben de ona tekrardan ref kodlu linki gönderirim.Şimdiden teşekkur ederim.

• 2015 yılından beri G502 kullanıyorum. Geçen sene de G502 Heroya geçtim. Almanya'dan geldiği için benim hero da garantisizdi. G502 hala tık demedi ama G502 Heronun önce sol tuşu sonra da sağ tuşu çift tıklama yaptı. Makro ile çözülüyor ama çok can sıkıcı bir durum.

Çüzümü ise basit. Aliexpressten omron veya kailh switch alıp kendiniz değiştirmek veya bir tamirciye değiştirmek. İnce uçlu havyası olan herhangi bir elektronikçi veya tv tamircisi olabilir. Penta denen servis aliexpresste 1 dolara satılan omron switch'i takmak için 80 TL para istedi. Aliexpressten aldım ve bir tamirciye gittim. 10 TL'ye switch değişimi yaptırdım. Sorunsuz çalışıyor artık. Kailh switchlerin daha iyi olanları da var. Sorun yaşayanlara veya yaşayacaklara onları tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.