Bildirim
Amazon.com Dan New 3DS Getirmek
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Nintendo forumu olmus galba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaklaşık bir ay önce amazon.de den aldım (new3ds black). bir hafta içinde elime ulaştı. amazon kendi sattığı şeylerin gümrüğünüde ödemede alıyor gümrükte takılsa bile gidip uğraşmana gerek kalmadan ups kapına kadar getiriyor. merak ettiğin bişey varsa sora bilirsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: godlss
yaklaşık bir ay önce amazon.de den aldım (new3ds black). bir hafta içinde elime ulaştı. amazon kendi sattığı şeylerin gümrüğünüde ödemede alıyor gümrükte takılsa bile gidip uğraşmana gerek kalmadan ups kapına kadar getiriyor. merak ettiğin bişey varsa sora bilirsin...
Allah razI olsun hocam koskoca forumda soruma cevap veren tek kisisiniz.tamda sorumun cevabini aldim tesekkur ederim.
Amazon de de new 3ds 470 tl xl versionu 540 tl.amazon ekstradan kac tl gumruk ucreti aldi?go @godlss
Ben 86euro vermiştim gümrükiiçin ama konsol + şarj cihazı + 1oyun almıştım. Zaten ödeme ekranına gelmeden gorebiliyosun ne kadar gümrük vereceğini.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplamda ne kadar ödediniz acaba? -
Hocam merhaba. Ben amazonda adresi yazdığımda sectiginiz adrese gönderim yoktur diye uyarı alıyorum. Satıcı by nintendo. Birşeyi yanlış mı yapıyorum adres yazarken acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: semihmadbad
Hocam merhaba. Ben amazonda adresi yazdığımda sectiginiz adrese gönderim yoktur diye uyarı alıyorum. Satıcı by nintendo. Birşeyi yanlış mı yapıyorum adres yazarken acaba?
Hocam amazonda arama yaparken world eligable mi ole bisey var onu secin her satici tr ye urun gondermiyor.
bende bu yaza kismet olursa getirtmeyi dusunuyorum.tecrubelerinizi burada yazarsaniz herkez yararlanir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 5 Nisan 2015; 13:56:57 >
Arkadaşlar toplam maliyeti sormuşsunuz. Bugün amazon.de den gümrük ücretini iade edeceklerine dair mail aldım. şuan toplam maliyet. tr fiyatlarınıda parantez içi yazıyorum.
1 x orjinal sarj cihazı (60tl)
1 x oyun (145tl)
1 x new3ds (950tl)
-------------------------
~600tl (1155tl)
Not: aklımdayken yazıyim. new3ds düşük fw versiyonlu geliyor güncelleme yapmayın! gateway in desteklediği Ocarina of time oyununu bulmak yurtdışında zor ve pahalı ama teknosalarda mevcut hemde 70tl (; bilginize!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godlss -- 14 Nisan 2015; 17:57:40 > -
quote:
Arkadaşlar toplam maliyeti sormuşsunuz. Bugün amazon.de den gümrük ücretini iade edeceklerine dair mail aldım. şuan toplam maliyet. tr fiyatlarınıda parantez içi yazıyorum.
1 x oyun (145tl)
1 x new3ds (950tl)
~600tl (1155tl)
Not: aklımdayken yazıyim. new3ds düşük fw versiyonlu geliyor güncelleme yapmayın! gateway in desteklediği Ocarina of time oyununu bulmak yurtdışında zor ve pahalı ama teknosalarda mevcut hemde 70tl (; bilginize!
Yani size herşey dahil 600 tl ye mi geldi hocam :)
gerçekten muhteşem bir fiyat :) bu yaz kesinbir 3ds alacağım :)
hatta çarşamba iş görüşmem var eğer işe kabul edilirsem ilk işimin ilk maaşı ile alabilirim de :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
quote:
1 x oyun (145tl)
1 x new3ds (950tl)
~600tl (1155tl)
Yani size herşey dahil 600 tl ye mi geldi hocam :)
gerçekten muhteşem bir fiyat :) bu yaz kesinbir 3ds alacağım :)
hatta çarşamba iş görüşmem var eğer işe kabul edilirsem ilk işimin ilk maaşı ile alabilirim de :)
aynen kargo dahil 580tl gibi bi fiyat yapıyor şuan ki kur ile (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godlss -- 15 Nisan 2015; 11:03:05 >
-
3ds almayı düşünüyordum ama acaba new 3ds mi alsam dedim bu fiyatı görünce.Bu new 3ds slim model gibi bişey mi oluyor yoksa yeni konsol niteliğinde mi.Şimdi sıfır konsol alıp yakın zamanda oyun desteği kesilsin istemem :)
slim demek doğru olmaz çünkü ebatlar küçülmedi aksine büyüdü! O_0
eklemeler: daha hızlı işlemci + face tracking 3d + c stick + zl zr butonları + dahili amibo desteği. -
quote:
slim demek doğru olmaz çünkü ebatlar küçülmedi aksine büyüdü! O_0
eklemeler: daha hızlı işlemci + face tracking 3d + c stick + zl zr butonları + dahili amibo desteği.
Peki oyun desteği konusunda nasıl yeni oyun geliyormu eski oyunları çok iyi olsada yeni oyunlarda arıyor insan -
arkadaşlar ben nintendonun satış danışmanı ya da gelecekle ilgili planlarını alırken danıştığı biri değilim! sadece kendi deneyimimi paylaştım! soru sormadan önce yazdıklarımı okuyun sonra aklınıza takılanları aşağıdaki linklerden araştırın!
http://goo.gl/65Uf
http://goo.gl/GUy5 -
quote:
arkadaşlar ben nintendonun satış danışmanı ya da gelecekle ilgili planlarını alırken danıştığı biri değilim! sadece kendi deneyimimi paylaştım! soru sormadan önce yazdıklarımı okuyun sonra aklınıza takılanları aşağıdaki linklerden araştırın!
http://goo.gl/65Uf
http://goo.gl/GUy5
Cevabın gerçekten çok komik satış danışmanı olduğunu söyleyen olmadı sana bilmediğini belirtmen yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar konuya son mesajımı da atıyorum an itibari ile geri ödeme hesabıma geçti. gümrüğün tamamı geri geldi! böyle bir alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara ek olarak bu geri ödemenin %100 olacağının garantisi olmadığını söylemek isterim sonuçta ben satın alırkende gümrüğü göz önüne alıp satın almıştım! zaten amazon hiç biryerde sen satın al biz gümrüğü geri göndereceğiz demiyor! Biraz şans ya da benim bilmediğim başka bişey... bilmiyorum. Umarım bu yolla nintendo sahibi olmayı düşünen arkadaşların tümü bu konuda en az benim kadar şanslı olurlar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godlss -- 16 Nisan 2015; 1:26:00 >
-
Hayırlı olsun bunu görünce bende alacağım
quote:
arkadaşlar konuya son mesajımı da atıyorum an itibari ile geri ödeme hesabıma geçti. gümrüğün tamamı geri geldi! böyle bir alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlara ek olarak bu geri ödemenin %100 olacağının garantisi olmadığını söylemek isterim sonuçta ben satın alırkende gümrüğü göz önüne alıp satın almıştım! zaten amazon hiç biryerde sen satın al biz gümrüğü geri göndereceğiz demiyor! Biraz şans ya da benim bilmediğim başka bişey... bilmiyorum. Umarım bu yolla nintendo sahibi olmayı düşünen arkadaşların tümü bu konuda en az benim kadar şanslı olurlar!
Bizimle paylaştığınız tüm tecrübeler için teşekkür ederim.
Bunun haricinde new 3ds ler tam oalrak eskilere göre 2 kat daha güçlü.
Bundanda anlayacağınız üzere eski oyunları daha performanslı oynayabilmenin yanında yeni oyunlardada new 3ds e özel ayarlar olması muhtemel(daha yüksek çözünürlüklü kaplamalar vb.).
Bir oyun programcısı olduğum için size şöyle anlatabilirim:
Yazılımcı yazılım dilini kullanarak oyunun ve uygulamanın tam olarak hangi cihazda çalştığını öğrenip buna göre özel ayarlar atayabilir.
Sonuçta ortada bukadar ucuz bir fiyat varken eski 3ds almanın hiçbir mantığının olmadığı kanısındayım.
Konuya katkıda bulunup bizi bilgilendiren arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.Konu Kapanmıştır.(Konu Başka Arkadaşlara Bir Rehber Niteliğinde Kalacaktır).
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X