Şimdi Ara

EA Play aboneliği indirimli olarak Epic Store’a eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA Play aboneliği indirimli olarak Epic Store’a eklendi
    Electronic Arts’ın oyun abonelik servisi EA Play, artık Epic Games Store’dan satın alınabiliyor. Epic Games Store’a özel olarak ilk ay indirimli olarak satın alabilirsiniz. Kampanyadan yeni ve eski üyeler yararlanabiliyor.

[bkzdh=

Epic Store EA Play Fiyatları 2024

• Aylık: 219,99 TL (İlk ay 35,19 TL)

• Yıllık: 1.499,99 TL

PC için EA Play aboneliğini Epic Games Store’un yanı sıra Steam veya EA App’den de satın alabilirsiniz. Bu platformlarda aylık 5,99 dolar ve yıllık 39,99 dolar olarak ücretlendiriliyor. Epic Store fiyatları diğer platformlara göre pahalı ancak Türk Lirası ile fiyatlandırma sayesinde dolar kurundaki artışlardan etkilenmeyecek. EA Play Pro aboneliği ise sadece EA App'den alınabiliyor.

https://store.epicgames.com/tr/p/ea-play

EA Play ne işe yarıyor?

EA Play sayesinde çeşitli EA oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. EA Play kütüphanesinde FC 24, Battlefield serisi, Need for Speed serisi, F1 23, Star Wars serisi, It Takes Two, A Way Out gibi oyunlar mevcut. Ayrıca EA Play aboneliği sayesinde FC 25’i 10 saat ücretsiz olarak deneme imkanı yalayacaksınız. E

• Almak için dolar kurunun 1.5 katına çıkmasını beklememiz gerekiyor. Epic'in harika launcher ve arayüzünü de hesaba katınca...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir an için aylık abonelik ile çok hesaplı izlenimi versede ilk ay 35TL sonraki aylar 220TL olmak üzere yıllık 2455TL ye denk geliyor, böyle bakıncada yıllık abonelik daha uyguna geliyor.

Pek bir artısı olmamış bu işin.

• oxygen5011 O kullanıcısına yanıt
    Şair burada ne anlatmak istiyor tam anlamadım yazdıgınız metinden ? almak için dolar kurunun 1.5 katına cıkmasını beklememiz gerek yani sudan ucuz halen almayanlar neyi düşünüyor diye mi söylediniz farklı bir dusunce yapınız mı var anlamadım epic in harika launcher ve arayuzune sallamıssınız adamlar bu kadarını yapabiliyor bir steam tabiki olamaz eleştiri yapmak için mi eleştiri yapıyorsunuz şunu da bi anlayamadım gitti şu forumda :D :D

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Editör "Fiyatı Steam vs'den daha pahalı ama TL ile sattığı için dolardan etkilenmeyecek"yazmış. Ben de almak için doların 1.5 kat artması gerekiyor o zaman yazdım. Kimse dolar biraz çıktı diye epic'ten almaz, arada çok bariz bir fark olması lazım

• oxygen5011 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ✅

• Epic'in de her hareketini doğru bulmasam da Steam'in sosyal özellikleri ve oyuniçi pazar mantığı beni ilgilendirmedikçe ben de oyun oynama zamanımın %0,1'ini geçirdiğim bir yer için para tercihi belirlemekte ana unsur olmaktan çıkıyor ki zaten kullanmadığım özelliklerle boğulmak istemem. Ha bunu seven kişiler de var çünkü Steam'e sempati beslemelerinin sebebi diğer uygulama/oyun marketlerinden farklı bir deneyim sunması.

Deneyim kısmına gelirsek belki Steam gibi PWA mantığıyla çalışan bir program yapabilirlerdi ama tamamen native bir uygulamanın gelişmeye daha açık olduğunu düşünmüş olabilirler. Aslında bir nevi bir internet sitesiyle programı karşılaştırıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün EA üyelik aldım. Oyunları GeForce Now’da çalıştırmak istediğimde “you don’t have access” hatası alıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.