Şimdi Ara

Epic Games Store’da Yaz İndirimleri 2022 başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epic Games Store’da Yaz İndirimleri 2022 başladı

Epic Games Store’un ara indirim dönemlerinden biri olan Yaz İndirimleri başladı. Yaz İndirimi, 28 Temmuz 2022’ye kadar devam edecek.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in bu haftaki hediyeleri erişime açıldı

Epic Games Store, ana indirim dönemlerinde indirim kuponu verirken ara indirim dönemlerinde kupon vermiyor. Bu indirim döneminde de indirim kuponu mevcut değil ancak bazı oyunlarda ciddi indirimler göze çarpıyor.

Epic Games Store Yaz İndirimleri

Epic Games Yaz İndirimlerinin Öne Çıkanları

• Far Cry 6: 107,60 TL

• Red Dead Redemption 2: 149,50 TL

• MotoGP 21: 47,70 TL

• Cyberpunk 2077: 124,50 TL

• Dead by Daylight: 39,60 TL

• Horizon Zero Dawn Complete Edition: 164,50 TL

• The Division 2 Standard Edition: 40,50 TL

• Sifu: 130,40 TL

• Dying Light 2 Stay Human: 233,83 TL

• Death Stranding Director’s Cut: 230,30 TL

• Tomb Raider GOTY: 8,40 TL

• Evil Dead: The Game: 51,75 TL

• Anno 1800 Standard Edition: 88,77 TL

• Riders Republic: 107,60 TL

• Kena: Bridge of Spirits:  41,40 TL

• Sid Meier’s Civilization VI: 32,85 TL

• ne oynuyorsunuz bilmiyorumda hikayeli oyunlarda kısayolu tuşlayıp açıp oynayıp giriyorum ha stema olmuş ha epik en ucuz gördüğüm yerden oyunu alıyorum bir yerden sonra oyunlar nerde çoksa ordan almaya başlıyorsun yani stema programı kalitesi nedir abi gir oyna çık ekstra program ayaryüzü kolay gelir kullanırsında şahsen epik daha kolay geliyor aradığımı bulması steam karışık geliyor ama ikiside birbirinden üstün değil bence...

Epic tarafında daha hiç para harcamadım. Hep beleş oyunları aldım. Epic yerine daha iyi kampanya yapan Steam ve Uplay tercih ediyorum. Geçende Far Cry 6 ve AC Valhalla'yı birlikte 82 veya 84TL'ye almıştım. Steam tarafında da Bonus ve World kredi kartı puan kampanyaları oluyor, cüzdana para ekliyorum, indirimlerde kullanıyorum.

• Kupon yoksa neden epic gamesden oyun alayım? Steam varken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • datRuken kullanıcısına yanıt

Ne alakası var neden almayasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı steamin bir kalitesi kullanılışı varken aynı fiyata neden epicten alınır. Epic kupon varsa yüzüne bakılır aynı ücrete kullandığım platform steami neden tercih etmeyeyim

• Epic tarafında daha hiç para harcamadım. Hep beleş oyunları aldım. Epic yerine daha iyi kampanya yapan Steam ve Uplay tercih ediyorum. Geçende Far Cry 6 ve AC Valhalla'yı birlikte 82 veya 84TL'ye almıştım. Steam tarafında da Bonus ve World kredi kartı puan kampanyaları oluyor, cüzdana para ekliyorum, indirimlerde kullanıyorum.

• Bu sene çok boş geçiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kupon gelene kadar epic’ten oyun almak yok. Bundan sonra alacağım tek ps yapım oyunları kaldı zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 007css 0 kullanıcısına yanıt
    Arayüzü kötü olması yeterli

• Steam de oynanan rdr 2 ile epic te oynanan rdr 2 arasında fark mı var ?

dada ucuzda ondan verdikleri bedavalarda cabası sen steama devam edebilirsin kuponlar indirimler derken kütüphanem oyun dolu steama kalsak bedavaya pc açtırmazdı rekabet iyidir...

• marsk35 kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyorsun? Ben de Türkiye'de bir oyuncu olarak dolar 17 gidip yok epicden oyun almam tribinde değilim fakat eğer kupon yoksa neden epicden alayım steamden almak varken. Kupon olur o zaman epicden de alınabilir.

• Stoneiron04 kullanıcısına yanıt
    ne oynuyorsunuz bilmiyorumda hikayeli oyunlarda kısayolu tuşlayıp açıp oynayıp giriyorum ha stema olmuş ha epik en ucuz gördüğüm yerden oyunu alıyorum bir yerden sonra oyunlar nerde çoksa ordan almaya başlıyorsun yani stema programı kalitesi nedir abi gir oyna çık ekstra program ayaryüzü kolay gelir kullanırsında şahsen epik daha kolay geliyor aradığımı bulması steam karışık geliyor ama ikiside birbirinden üstün değil bence...

• Güzel.
    Çünkü Steam'de üç katı kanıt: Motogp 21 gir bak.Varsa başka sorun sorabilirsin buradayız.

• Öncelikle Steam sosyal medya gibi düşünebilirsin bütün oyun içi içeriklerini görüntü video her bir şey paylaşabiliyorsun arkadaş listendekilere onun dışındaki kullanıcılarına herkese gösterebiliyorsun. Bu bile yeterli bence. Ve steam'in pazar olayı da bambaşka bir şey. Aynı fiyata alacağım bir ürün ise kesinlikle steam'den alırım. Kupon olur veyahut oyun daha ucuz satılır o zaman hangisi uygunsa ondan alırım tabii ki. Şöyle bir gerçek kısa ve öz anlatayım. aynı fiyattaki ürünler her zaman Steam platformunda tercih ediliyor kupon olmadan epic games tercih edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 15 Temmuz 2022; 17:51:58 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Epicten oyun yüklediğim zaman oyunu açmıyor bile bu yüzden Cities Skylines oynayamadım

• Steam ile Epic aynı fiyattan oyun satsa ben gider Steamden alırım kimse kusura bakmasın. Epic hala ilk çıktığı gün ki gibi kullanışsız bir launcher'a sahip.

• Kupon yoksa epic çöp, steamden alırım diyen tayfayı fişleyip epic in yanına bile yaklaştırmamak gerek. Bunlara ne düşük kurla oyun satarım ne bedava oyun veririm. Nankör insanlar...

Allah rızası için gel epicten al. Sen almazsan epic yarını göremeyecek nolursun al.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    E tamam da Steam aynı fiyata daha fazla hizmet veriyorken niye epicten alalım. Alt tab atmadan ss alıp paylaşabiliyorsun. Rehberlere bakabiliyorsun. Oynadığın oyun local multiplayer ise oyuna sahip olması bile gerekmeyen arkadaşını davet edip tek PC den oynayabiliyorsun daha sayayım mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.