|
Bildirim
Kupon yoksa neden epic gamesden oyun alayım? Steam varken.
|
Ne alakası var neden almayasın? |
Adam haklı steamin bir kalitesi kullanılışı varken aynı fiyata neden epicten alınır. Epic kupon varsa yüzüne bakılır aynı ücrete kullandığım platform steami neden tercih etmeyeyim
|
ne oynuyorsunuz bilmiyorumda hikayeli oyunlarda kısayolu tuşlayıp açıp oynayıp giriyorum ha stema olmuş ha epik en ucuz gördüğüm yerden oyunu alıyorum bir yerden sonra oyunlar nerde çoksa ordan almaya başlıyorsun yani stema programı kalitesi nedir abi gir oyna çık ekstra program ayaryüzü kolay gelir kullanırsında şahsen epik daha kolay geliyor aradığımı bulması steam karışık geliyor ama ikiside birbirinden üstün değil bence...
|
Çünkü Steam'de üç katı kanıt: Motogp 21 gir bak.Varsa başka sorun sorabilirsin buradayız.
|
Epic tarafında daha hiç para harcamadım. Hep beleş oyunları aldım. Epic yerine daha iyi kampanya yapan Steam ve Uplay tercih ediyorum. Geçende Far Cry 6 ve AC Valhalla'yı birlikte 82 veya 84TL'ye almıştım. Steam tarafında da Bonus ve World kredi kartı puan kampanyaları oluyor, cüzdana para ekliyorum, indirimlerde kullanıyorum. |
Allah rızası için gel epicten al. Sen almazsan epic yarını göremeyecek nolursun al.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne alakası var neden almayasın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Epic tarafında daha hiç para harcamadım. Hep beleş oyunları aldım. Epic yerine daha iyi kampanya yapan Steam ve Uplay tercih ediyorum. Geçende Far Cry 6 ve AC Valhalla'yı birlikte 82 veya 84TL'ye almıştım. Steam tarafında da Bonus ve World kredi kartı puan kampanyaları oluyor, cüzdana para ekliyorum, indirimlerde kullanıyorum. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 15 Temmuz 2022; 17:51:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Steam ile Epic aynı fiyattan oyun satsa ben gider Steamden alırım kimse kusura bakmasın. Epic hala ilk çıktığı gün ki gibi kullanışsız bir launcher'a sahip. |