Şimdi Ara

Epic Games Store'da Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic Games Store'da Muhteşem Cuma indirimleri başladı

Epic Games Store’da Black Friday indirimleri başladı. Muhteşem Cuma ismindeki indirimler 29 Kasım’da sona erecek. Bu indirim döneminde indirim kuponu dağıtılmıyor.

İndirimlere baktığımızda fiyatların Steam indirimleri ile hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz. Steam’de bulunmayan Epic Games Store’e özel oyunlarda avantajlı fiyatlar mevcut.

Ayrıca Bkz.Bu hafta Epic Games'te 280 TL'lik oyun ücretsiz

Epic Games Store Müthiş Cuma indirimlerinde öne çıkanlar

• Bir Türk oyuncu böyle yazmasın bari. Steam yıllarca tavsiye edilen kuru 1,5-2₺'de tuttu, dünyada en ucuz mağaza Türkiye idi ki zamlara rağmen halen çoğu oyunda böyle. Örneğin 20$ oyunları 30-40₺, 60$ oyunları 90-120₺ gibi komik fiyatlara aldık. Rekabet iyidir tabi ama bunu da unutmamak gerekiyor. Ülkemizde orijinal oyun kültürü varsa Steam'in kral tavırları sayesinde var.

Epic şu an deli gibi para saçarak bedava oyun dağıtıp platforma insan çekmek ve Steam ile aynı fiyattan oyun satmak dışında bir hamlesi yok. Buna rağmen insanlar pek rağbet etmiyorsa, kupon olmadığında ilgi yok ise demekki halen birşeyler yanlış.
  • Kaç gün oldu ya, şimdi haber yapıyorsunuz.
    Lan yeni indirim geldi, acaba kupon var mı diye bi heyecanla açtım başlığı ama hüsran :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuponsuz Epic indirimlerinin pek bir anlamı yok.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Daha ne yapsınlar? Fiyatlar şu an iyi Red Dead Redemption 2 ultimate 134 tl aldım. Şu pahalılıkta 100,200 tl para değil, tabi bir oyuna 600,700 tl hayatta vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

Avantaj bakımından söylemiştim. RDR2 Ultimate Steam'de de aynı fiyat. (134₺) Steam dururken pek kimse gidip Epic'den almaz.

Oyun fırsatları konusuna gidip bakarsanız Epic indirimleri hakkında konuşan yok. Ancak kupon koyduklarında bir dönüp bakıyoruz.

• Kuponsuz olmaz ki zaten fiyatlar bir kaç oyunda baktım steam aynısı krş fark yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Epic aldım nedeni de adamlar sürekli bedava oyun veriyor, o yüzden epic her zaman favorim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz gidinnsteamden alın tekelleşmenin sıkıntısnı tüketici çeker

• Bir Türk oyuncu böyle yazmasın bari. Steam yıllarca tavsiye edilen kuru 1,5-2₺'de tuttu, dünyada en ucuz mağaza Türkiye idi ki zamlara rağmen halen çoğu oyunda böyle. Örneğin 20$ oyunları 30-40₺, 60$ oyunları 90-120₺ gibi komik fiyatlara aldık. Rekabet iyidir tabi ama bunu da unutmamak gerekiyor. Ülkemizde orijinal oyun kültürü varsa Steam'in kral tavırları sayesinde var.

Epic şu an deli gibi para saçarak bedava oyun dağıtıp platforma insan çekmek ve Steam ile aynı fiyattan oyun satmak dışında bir hamlesi yok. Buna rağmen insanlar pek rağbet etmiyorsa, kupon olmadığında ilgi yok ise demekki halen birşeyler yanlış.

• Steam hakkında değiniz doğruda büyük firmlar o kuru artık kaale almıyor. Rekabet her zaman iyidir. Epic gog ,rockstar ubisoft launcher almak lazım. steam firmadan aldığı pay epicten çok. Sektör ufak ufak karlarıda düşmüş artık AAA oyunlarda 60 dolar bariyere aşılmaya başladı rekabet her zaman iyidir. Şuna dikkat ediyorum türkiye özel fiyatlandırma yapmayan,türkçe dil desteği vermeyen oyunları daha az kar etsinler diye steamden alırım. Call of Duty gibi. Bazı arkadaşlar var koleksiyonum steamde diye epic özel oyunları gittler 2. defa aldılar gerek yok. Altı üstü oyun. Cyberpunkı gogdan aldım. Epic de tek eksik oyunları gizleme çarçöp dolu oyun listede görünmesi can sıkıcı. Adamlarda AAA yada AA+ bir doluda oyun verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 25 Kasım 2022; 15:22:56 >
  • En azından RDR 2 ve Witcher 3(yeni sistemler için daha görsel kaliteli güncellemesi de gelecekti)bu fiyatlara alınabilir ama Rol yapma oyunu sevmeyenleri cezbedemez doğal olarak. Her türlü şu saçma Türk dizi ve filmlerinden çok daha iyi konuya sahip. Zaten bizde senaryo ve oyunculuk iyi bile olsa ellerinden geldiğince uzatıp içine ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Kasım 2022; 19:37:16 >
  • Steamle ayni fiyattaysa tercihim epic olmaz, epic para sacma donemini erken birakti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epic de dolar kurunu aynı uyguluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.