|
Bildirim
Daha ne yapsınlar? Fiyatlar şu an iyi Red Dead Redemption 2 ultimate 134 tl aldım. Şu pahalılıkta 100,200 tl para değil, tabi bir oyuna 600,700 tl hayatta vermem. |
Kuponsuz Epic indirimlerinin pek bir anlamı yok.
|
Bir Türk oyuncu böyle yazmasın bari. Steam yıllarca tavsiye edilen kuru 1,5-2₺'de tuttu, dünyada en ucuz mağaza Türkiye idi ki zamlara rağmen halen çoğu oyunda böyle. Örneğin 20$ oyunları 30-40₺, 60$ oyunları 90-120₺ gibi komik fiyatlara aldık. Rekabet iyidir tabi ama bunu da unutmamak gerekiyor. Ülkemizde orijinal oyun kültürü varsa Steam'in kral tavırları sayesinde var.
Epic şu an deli gibi para saçarak bedava oyun dağıtıp platforma insan çekmek ve Steam ile aynı fiyattan oyun satmak dışında bir hamlesi yok. Buna rağmen insanlar pek rağbet etmiyorsa, kupon olmadığında ilgi yok ise demekki halen birşeyler yanlış. |
Kaç gün oldu ya, şimdi haber yapıyorsunuz.
Lan yeni indirim geldi, acaba kupon var mı diye bi heyecanla açtım başlığı ama hüsran :( |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Daha ne yapsınlar? Fiyatlar şu an iyi Red Dead Redemption 2 ultimate 134 tl aldım. Şu pahalılıkta 100,200 tl para değil, tabi bir oyuna 600,700 tl hayatta vermem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avantaj bakımından söylemiştim. RDR2 Ultimate Steam'de de aynı fiyat. (134₺) Steam dururken pek kimse gidip Epic'den almaz. Oyun fırsatları konusuna gidip bakarsanız Epic indirimleri hakkında konuşan yok. Ancak kupon koyduklarında bir dönüp bakıyoruz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Epic aldım nedeni de adamlar sürekli bedava oyun veriyor, o yüzden epic her zaman favorim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Steam hakkında değiniz doğruda büyük firmlar o kuru artık kaale almıyor. Rekabet her zaman iyidir. Epic gog ,rockstar ubisoft launcher almak lazım. steam firmadan aldığı pay epicten çok. Sektör ufak ufak karlarıda düşmüş artık AAA oyunlarda 60 dolar bariyere aşılmaya başladı rekabet her zaman iyidir. Şuna dikkat ediyorum türkiye özel fiyatlandırma yapmayan,türkçe dil desteği vermeyen oyunları daha az kar etsinler diye steamden alırım. Call of Duty gibi. Bazı arkadaşlar var koleksiyonum steamde diye epic özel oyunları gittler 2. defa aldılar gerek yok. Altı üstü oyun. Cyberpunkı gogdan aldım. Epic de tek eksik oyunları gizleme çarçöp dolu oyun listede görünmesi can sıkıcı. Adamlarda AAA yada AA+ bir doluda oyun verdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 25 Kasım 2022; 15:22:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Kasım 2022; 19:37:16 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|