Şimdi Ara

EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan ücretsiz deneyebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan ücretsiz deneyebilecek

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'den güzel bir haber geldi.

EA Play ve Xbox Sahipleri 10 Saat Deneyebilecek

Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi açıklamaya göre Battlefield 2042'yi oyun çıkmadan bir hafta önce, yani 12 Kasım'da EA Play ve Xbox Game Pass aboneleri oyunu 10 saat boyunca ücretsiz deneyebilecek. Bu durum aslında çok da sürpriz değil çünkü bu 10 saatlik deneme sürümü neredeyse tüm EA oyunları için veriliyor.

Ayrıca Bkz.Yılın beklenen oyunu Forza Horizon 5'in inceleme puanları geldi: Puanlar heyecanlandırıcı

Bu 10 saatlik versiyon sadece siz oyundayken geriye sayıyor. Kapattığınız zaman süre değişmiyor. Xbox Games Pass Ultimate ve Xbox Game Pass for PC abonelerinin aynı zamanda EA Play oyunlarına erişebildiklerini hatırlatalım. Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Kaynak:https://www.vg247.com/battlefield-2042-10-hour-trial-ea-play-xbox-game-pass

• Sevgili troll kardeşim, sanma ki troll olduğunu anlamıyorum. Ama eğleniyorum. O yüzden cevap veriyorum. O dediğin ps5 de, süper pc de, xbox series x de bende var. Üstelik senin bir önceki forum mesajında üstün ırk gördüğün cermenlerin ülkesinde yaşıyorum.

Sen de haklısın. Benim de param olmasa ben de sadece PlayStation 3 alırdım.

• Güzel oldu bir önceki test sürümü pek umut vadetmiyordu. En azından son sürümü nasıl olmuş görme imkanız oldu.

• Yine bir yanlış haber yazımı, azıcık dikkat edin lütfen. "Bu 10 saatlik versiyon sadece siz oyundan geriye sayıyor. Kapattığını zaman süre değişmiyor." nedir?

• Un4Given- kullanıcısına yanıt
    Bir iki yılda anca toparlar. Klasik dice

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu da demek oluyor ki eninde sonunda Game Pass'e gelecek. Gelsin de deneyelim bakalım. Sırf multisiyle o kadar paralar vermeyi hakediyor mu merak ediyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayesi olmayan oyunu neyleyeyim.

• Yine Ozgur yine katledilen bir haber:

"açıklamaya göer Battlefield 2042'yi oyun"
    "Bu 10 saatlik versiyon sadece siz oyundan geriye sayıyor."
    "Kapattığını zaman süre değişmiyor."

Normalde daha cok yapici elestiri yapmaya calisirim ama Donanimhaber'e yeni katilan editorler yazdiklari haberleri ikinci defa okumuyormus gibi hissediyorum. Haberlerinin altina gelen yorumlari bile okuduklarina supheliyim. Zamaninda Gun Bey'le, Erdi Bey'le, Mesut Bey'le haberlerinin altinda yorumlasan insanlar olurdu. Gun Bey'in yine arada yorumlarini gorsem de yeni editorlerde hic boyle bir huy goremedim. Isinamadim bir turlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X-DDT kullanıcısına yanıt
    Haberi yayına alırken ne yazık ki düzenlemediğim versiyonu eklemişim. Yorumunuzla fark edip güncelledim, kusura bakmayın. Ayrıca okurların birbirleri ile tartıştığı yorumlar hariç tüm yorumları okurum. Hatta sorusu olan varsa da cevaplamaya çalışırım. Ancak durduk yerde insanlara cevap verip ufak sohbete girecek vakti en azından ben bulamıyorum.

• Özgür Eroğlu kullanıcısına yanıt

Estagfurullah. Yorumlari okudugunuzu duymak sevindirici. Umarim zamanla kendinizi daha da gelistirip daha iyi yerlere gelirsiniz.

• Bu denemeyi oynar, sonra EA Play'e gelene kadar beklerim. Zira çok sorunlu çıkacağından eminim. Gamepass'e dahil olunca anca toparlanmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 5 Kasım 2021; 9:23:48 >
  • arkadaşlar bu 10 saatlik denemeyi kullanınca kazandığımız lvller vs kalıcı oluyor mu? Yoksa 19 kasımda 0'dan mı başlıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass çöplüğünde yokum çok şükür. Fazla çöp kokuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi ki yoksun

• 10 saat yeter bana :)

• Senin çöplüğünden iyidir, leş herif.

• Xbox veya oyun bilgisayarı almaya parası yetmeyen fakir PS3 sahiplerinin klasik serzenişi.

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Bu 10 saati normal oyunu satın almış gibi kullanıyorsun. mesela hemen de kullanmak zorunda değilsin. 3 ay sonra da kullanabilirsin. Yarın öbür gün oyunu satın alırsan ve deneme için kullandığın ea play sahibi hesaptan oynarsan
    kazanımların aynen devam eder.

Ama erken erişim mevzusunun nasıl olduğunu bilmiyorum. Eğer ea play harici, atıyorum Ultimate versiyon alanlar falan da erken erişim sahibi oluyorsa onların durumu nasılsa ea play sahiplerinin de aynı olur. Onlar siliniyorsa ea play de silinir. Silinmiyorsa silinmez. Fifada silinmedi. Silinecegini sanmıyorum

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    eline sağlık

• Yeni çıkan exclusive'leri 70 dolardan almayı sevmek için Stockholm sendromuna sahip olmak gerekir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.