Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Amerika'daki Limited Edition Avrupa'nın Freedom ya da Join or Die Edition'larının yanında çok sönük kalıyor malesef. Avrupa'dan temin etme yolları aranmalı.

Fazladan sanırım artbook ve alüminyum kutu var. zavvi ve thehuttın gönderimi kestiğini düşünürsek temin etmek için başka yol yok gibi görünüyor.

Geçen nişanlım ile aklımıza birşey takıldı ARTBOOK un anlamı sanat kitabı mı yoksa görsel(resim) kitabı mı?
  • Ben şahsen İngiltere'deki dostlara aldırıp kargolatmayı düşünüyorum, kutusunun tasarımını geçtim (ki kutu benim için çok çok çok önemli), oyun içerisinde de daha fazla görev ve ekstralar sunuyor Avrupa sürümleri.

Artbook'a gelince, "sanat" kitabı olarak adlandırmak ne kadar doğru olur bilmiyorum, bitirilmiş işlerden ziyade, konsept çalışmalarını içeriyor. Kitabına göre değişir sanırım =)
  • amazon.co.uk yollamıyor mu ki canik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

amazon.co.uk yollamıyor mu ki canik

Bazı ürünleri yolluyor, .com kadar çeşitli değil malesef.
  • quote:

Ben şahsen İngiltere'deki dostlara aldırıp kargolatmayı düşünüyorum, kutusunun tasarımını geçtim (ki kutu benim için çok çok çok önemli), oyun içerisinde de daha fazla görev ve ekstralar sunuyor Avrupa sürümleri.

Artbook'a gelince, "sanat" kitabı olarak adlandırmak ne kadar doğru olur bilmiyorum, bitirilmiş işlerden ziyade, konsept çalışmalarını içeriyor. Kitabına göre değişir sanırım =)

Bu konuda şanslısın. Sırf amazonun sınırı yüzünden borderlands 2 nin çantalı versiyonunu alamamıştım :(. Forumda ingiltere ve abd de yaşayanlar kabul edilebilir bir komisyon karşılığı alıp gönderme işini yapsalar nekadar güzel olur. Herkesin eş dost tanıdığı olmayabiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

quote:

Ben şahsen İngiltere'deki dostlara aldırıp kargolatmayı düşünüyorum, kutusunun tasarımını geçtim (ki kutu benim için çok çok çok önemli), oyun içerisinde de daha fazla görev ve ekstralar sunuyor Avrupa sürümleri.

Bu konuda şanslısın. Sırf amazonun sınırı yüzünden borderlands 2 nin çantalı versiyonunu alamamıştım :(. Forumda ingiltere ve abd de yaşayanlar kabul edilebilir bir komisyon karşılığı alıp gönderme işini yapsalar nekadar güzel olur. Herkesin eş dost tanıdığı olmayabiliyor :)

Evet o açıdan biraz şanslı olduğumu kabul etmeliyim. Sağolsun Adore oyuncak LEGO 10221 setinin 1500 liradan getirmiş Türkiye'ye, az önce Almanya'dan 900 liraya aldırdım, 10 gün sonra getirecekler yengemler.

Sadece bunun ticaretini yaparak aile geçindirirsin bu memlekette...

• quote:

Bunu belirttiğin iyi oldu bilmiyordum Avrupa sürümündeki farkı. Teşekkürler.
  • Amazon.com da ön siparişe açılan ama Tr ye gönderimi olmadığı için alamadığım. Borderlands 2 Loot Chest limited editionı aral getirmeye karar vermiş ve ön siparişe açmış ilgilenen arkadaşlar için.

http://www.aralgame.com/oyun/ps3-borderlands-2-loot-chest-limited-edition.html
  • Satıcısı amazan.com olan god of war saga ve move navigation controller almaya çalışıyorum fakat Türkiye'ye gönderim yapılmıyor diyor sebebini bilen var mı? Alanlar nasıl alıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotlaw

Satıcısı amazan.com olan god of war saga ve move navigation controller almaya çalışıyorum fakat Türkiye'ye gönderim yapılmıyor diyor sebebini bilen var mı? Alanlar nasıl alıyor acaba?

her ürün tr ye gönderilmiyor
  • quote:

Satıcısı amazan.com olan god of war saga ve move navigation controller almaya çalışıyorum fakat Türkiye'ye gönderim yapılmıyor diyor sebebini bilen var mı? Alanlar nasıl alıyor acaba?

Maalesef ben de baktım gönderim yok. Hatta çok ilginç bir şekilde daha önce gönderimi olan collector's edition'ların hepsine baktım ve onlarda da gönderim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Maalesef ben de baktım gönderim yok. Hatta çok ilginç bir şekilde daha önce gönderimi olan collector's edition'ların hepsine baktım ve onlarda da gönderim yok.

Demek ki bizim gümrük olayı iyice abartmış. Amazan.com yardım sayfasına baktım Türkiye gönderim yapılan ülkelerden çıkartılmış görünüyor.
  • quote:

quote:

Satan tüzel kişinin bizzat Amazon Export Sales Inc. olması lazım, ellerinde tükenmiş olup da 3. parti firmaların amazon.com üzerinden satışını yaptığı ürünleri satın alamazsınız Türkiye'den.
  • quote:

quote:

quote:

Satan tüzel kişinin bizzat Amazon Export Sales Inc. olması lazım, ellerinde tükenmiş olup da 3. parti firmaların amazon.com üzerinden satışını yaptığı ürünleri satın alamazsınız Türkiye'den.

Biliyorum. Üçüncü partiden bahsetmiyorum zaten. Direk olarak Amazon'dan bahsediyorum (Ships from and sold by Amazon.com).
    Malesef mümkün değil hiçbiri için.

http://www.amazon.com/God-War-Saga-Playstation-3/dp/B008CP6MA2/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1346426297&sr=8-1&keywords=god+of+war+saga

• quote:

Amazon.com da ön siparişe açılan ama Tr ye gönderimi olmadığı için alamadığım. Borderlands 2 Loot Chest limited editionı aral getirmeye karar vermiş ve ön siparişe açmış ilgilenen arkadaşlar için.

Yurtdışında 150$ olacak ürün için gayet uygun bir fiyat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Amazon.com da ön siparişe açılan ama Tr ye gönderimi olmadığı için alamadığım. Borderlands 2 Loot Chest limited editionı aral getirmeye karar vermiş ve ön siparişe açmış ilgilenen arkadaşlar için.

150$'a bulabilirsen iyi =) karaborsaya düştü bile, hiçbir satış sitesinin elinde kalmadı.

bu arada amazon'daki olay benim de garibime gitti, araştırmalı..

• Birçok collector's edition'a baktım Amazon'da bugün. Şu an için göndermeyi kesmişler. Sanırım ardiye ücreti vesaire neden olabilir.
    Daha önce baktığım collector's edition'lar adresime gönderiliyorken, şu anda hiçbiri gönderilmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

150$'a bulabilirsen iyi =) karaborsaya düştü bile, hiçbir satış sitesinin elinde kalmadı.

bu arada amazon'daki olay benim de garibime gitti, araştırmalı..

400$ çekiyor karaborsada

• Almak icin hesap kesimini bekledigim darksiders2 ce tukenmis gorunuyor :( kim aldı o koleksiyonları bakıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben almadım =)

Ama Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Edition'ı stoklayacağım elinizi çabuk tutun!! =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 31 Ağustos 2012; 20:07:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.