Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce youtubeda gördüm black ops 2 care package edition içerik olarak oldukça doyurucu. Amazon pre-order olarak Tr ye gönderiyor fakat 25 dolar kargo ücreti dışında 90 dolar gümrük ücreti istiyor toplamda 300 dolara yakın bir ücret çıkıyor.

http://www.amazon.com/Call-Duty-Black-Package-PlayStation-3/dp/B0050SWMCG/ref=sr_tr_2?ie=UTF8&qid=1346441336&sr=8-2&keywords=black+ops+2
  • Arkadaşlar dün amazon.com dan amazon dışındaki satıcıların ürünlerini almayı denedim ve işe yaradı galiba amazon dışındaki bazı satıclarda türkiyeye oyun gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berry11fl2 -- 3 Eylül 2012; 14:07:39 >
  • Bilgilenelim takipta kalalım
  • hala amazon mu ödüyor gümrk ücretini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DanceStar Party - Move Required (PS3) TOTAL £7.75
    Eyepet & Friends - Move Required (PS3) TOTAL £7.90 TL'ye amazon.co.uk'de ikinci el satanlardan aldım gönderi ücretleri de fiyata dahil. Toplamda 40 TL civarı yapıyor. Gittigidiyor'da bu oyunların teki 65 TL'den satılıyor ve ikinci eli yok. Ebay'dan bile ucuza geldi.Henüz elime ulaşmadı ama gönderilmiş görünüyor.Bu hafta içi elime geçeceğini düşünüyorum.
  • Amazon'dan aşağıdaki ürünü getirmeyi düşünüyorum vergi vs. amazon tarafından mı karşılanıyor.
    teşekkürler,

http://www.amazon.com/gp/product/B0087OZ5FG/ref=s9_simh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1PRN0RNW6W16NXEQTJGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846

• hocam çok güzel açıklamışsın ama god of war collectors edition gönderiyor mu türkiyeye eminmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

DanceStar Party - Move Required (PS3) TOTAL £7.75
    Eyepet & Friends - Move Required (PS3) TOTAL £7.90 TL'ye amazon.co.uk'de ikinci el satanlardan aldım gönderi ücretleri de fiyata dahil. Toplamda 40 TL civarı yapıyor. Gittigidiyor'da bu oyunların teki 65 TL'den satılıyor ve ikinci eli yok. Ebay'dan bile ucuza geldi.Henüz elime ulaşmadı ama gönderilmiş görünüyor.Bu hafta içi elime geçeceğini düşünüyorum.

İkisi de geldi.
  • son durum nedir yakında oyun alan var mı

• Mart ayı bir gelsinde, ben de God of War: Ascension alabilirim.
  • sırf şu elektronikteki gümrük vergisi yüzünden gidicem yurt dışında oturucam yahu yeter artık yurt dışında 1300 liralık elektronik cihaz getirtmeye kalkıyom 2500 lirayı buluyor.bana 10 bin lira mağaş mı veriyonda böyle gümrük ödeyeyim tövbe tövbe hiç bişey demiyom kaçakçıların arkasındayım :):)
  • iparcel şirketini kullanmıs olan var mı

• tlou pandemic yok amazon da

• god of war ascension ce. siparis eden varmi yada bu ara bi şey sipariş eden son durum ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost123q

god of war ascension ce. siparis eden varmi yada bu ara bi şey sipariş eden son durum ne acaba

bir sorun olmaz alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost123q

god of war ascension ce. siparis eden varmi yada bu ara bi şey sipariş eden son durum ne acaba

Alan var forumdan birkaç kişi. Sorunsuz geldi. DHL gümrükten çekiyor.
  • tomb raıder collectors edıtıon alan oldumu 70 euro yu gectıgınden vergıyı bızmı oduyoruz amazonmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

tomb raıder collectors edıtıon alan oldumu 70 euro yu gectıgınden vergıyı bızmı oduyoruz amazonmu

sorun olmaz
  • 3 hafta önce amazon.de'den 22 euroya uncharted 3 aldım süper bir site her şey var ve fiyatları çok uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

3 hafta önce amazon.de'den 22 euroya uncharted 3 aldım süper bir site her şey var ve fiyatları çok uygun

Kadıköy'de Uncharted 3 Game of the Year Edition Türkçe dil destekli sıfır, hiç açılmamış 40TL'ye satılıyor zaten.
    Bir de Amazon.de'deki oyunların bazınlarında İngilizce dil olmuyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.