Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok teşekkürler peki faks dısında nasıl halledebilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agestis -- 10 Kasım 2013; 13:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok teşekkürler peki faks dısında nasıl halledebilirim acaba?

• Faks dışında tarayıcı kullanabilirsiniz. Tarayıp email ile gönderebilirsiniz.

Veya şu konuda bahsedilen gibi yapabilirsiniz ama nasıl olur bilemem...
    http://forum.donanimhaber.com/m_79603295/mpage_23/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Bu ay sonuna doğru forumdan çoğu kişi kargo firmaları ile haşır neşir olacak. Xbox One ile PS4 arifesinde umarım herkesin paketi eline sorunsuzca ulaşır.

Bu arada kargo firmasına yollayacağınız evraklar (aklımda kalanlar):

- Kargo firmasının e-mail'e yolladığı form (gerekli yerleri doldurup kargo firmasına faxlayın - Ürünün ne olduğunu birebir yazın, Xbox One oyun konsolu veya PlayStation 4 oyun konsolu vb.)

- Ürünü aldığınız siteden ürünün fiyatını gösteren bir resim (Amazon.de veya com'da order sekmesini screen alıp kargo firmasına faxlayın)

- Kredi kartı extrenizde ürünün ne kadar tuttuğunu gösteren bir resim (aynı şekilde bu resmide kargo firmasına faxlayın)

- Nüfus cüzdanının önlü - arkalı fotokopisi (yine fax, her zaman fax, faxlayın mutlaka)

...aklımda kalan evraklar bunlar. Daha fazla evrak istemiyorlar. Gümrük çekimi 2 veya 3 gün sürebiliyor. Haftasonuna kalırsanız haftasonu gümrük çalışmıyor diye biliyorum. Bütün işler haftaiçleri bitiyor. Herkese bol şans arkadaşlar. :)

Hepinizde akıllı telefon var olduğunu düşünerek,sizin yapmanız gerekn şunlar.

Formun çıktısını alıp dolduruyoruz,sonra telefonumuzla beyaz köşelere denk getirerek resmini çekiyoruz,sonra kimliğimizin resmini çekiyoruz,bu 3 ünü bir arada dilekçede belirtilen yere mail atıyoruz,mail e de ürünün linkini koyuyoruz,mail başlığınada takip nosu yada kanşimento no mu ne onu yazıyoruz.faxmış,fotokopiymiş uğraşmayın,gerek yok.

• Amazon.co.uk de 2. bölge oyun satılıyor fakat amazon.com da 2. bölge oyun olabiliyor mu? Alan veya gören oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Amazon.co.uk de 2. bölge oyun satılıyor fakat amazon.com da 2. bölge oyun olabiliyor mu? Alan veya gören oldu mu?

Olmaz, olamaz. Amazon.com sadece 1. bolge oyun satar.

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Aslında biliyorum ama bir ihtimal dedim çaresizlikten. Oyun arşivi yapıyorum ve FEAR, FEAR 2 ve Street Fighter IV oyunları lazım pal olarak ve sıfır olmadı çok temiz ikinci el bir türlü bulamıyorum. Özellikle FEAR çok sıkıntılı. Sizin var mı çevrenizde bu oyunları olan satmak isteyen.
  • quote:

Teşekkürler. Aslında biliyorum ama bir ihtimal dedim çaresizlikten. Oyun arşivi yapıyorum ve FEAR, FEAR 2 ve Street Fighter IV oyunları lazım pal olarak ve sıfır olmadı çok temiz ikinci el bir türlü bulamıyorum. Özellikle FEAR çok sıkıntılı. Sizin var mı çevrenizde bu oyunları olan satmak isteyen.

Malesef, isin zor. ebay'i zorlaman gerekir.

Baktım oraya da malesef fear 2 bulunuyor da 1 neredeyse hiçbir yerde yok. Teşekkürler bu arada
  • Rica ederim dostum.

Özellikle elinden çıkarmak istediğin collector's edition lar olursa ilgilenebilirim.
  • quote:

Özellikle elinden çıkarmak istediğin collector's edition lar olursa ilgilenebilirim.

O biraz zor; halihazirda Turkiye'deki -bildigim kadariyla- en kapsamli arsiv, zorunda kalmadigim surece satis olmaz =)

Merak ettim şimdi bende de az biraz var bişeyler liste olarak var mı veya paylaşabilir misin? Gözüm yok merak etme Benim arşiv 200'e dayandı oyun sayısı olarak ama collector's edition olarak çok yok.
  • cagdassun kullanıcısına yanıt
    Bu konuya buyurun: http://forum.donanimhaber.com/m_38423697/tm.htm
  • kusura bakmayın konuyu kirlettim azcık
  • Amazon.de'den killzone sf aldım 20 aralıkta kargoladılar hala gelmedi. Aynı anda aldıklarımıza geldi ama. Acaba kaybolmuş mudur? İstanbuldakiler 4 gün önce aldı konyaya hala gelmedi? Ve ne yapmam gerekir şimdi?
  • amazon dan fifa 2014 - gta 5 - bf4 ü alıcam oyun başı $39 tutuyor ne yolu izlemem gerek yardımcı olurmusunuz gümrüğe takılırmı oyunları amazon satıyor başka bi aracı değil ne yoluyla alıyım ne önerirsiniz?
  •  Amazon.com dan Oyun Almak

Büyüksün Amazon ne diyim. 15 dolar hediye çeki vermişlerdi onunla Fifa14 aldım 140 liraya mal oldu. Dört günde Amerika'dan Hatay / Erzin'e teslim ettiler. Yurtiçinde bile bu kadar zamanda elime geçmiyor.
    Gümrükte vs de hiç takılmadı, hiç bir evrak yollamadım. Kapıma kadar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 28 Ocak 2014; 13:10:28 >
  • NoDRaC N kullanıcısına yanıt
    Üstat banada forumdan bir arkadaş prime yazanlar amazonun ordan al demişti dün denedik olmadı hata verip durdu kartsız id'de adresle ilgili bugün senin konunu gördüm bu amazon yazan yerde belki olur deneriz yine birde bu kartsız kart eklersen 10$ indirim diyor tek seferlikmi?ve 2 oyun ekleyince birden 30$ indirim oluyor amazon kartı visa falan diyor enpara ile bu olmazmı? Birde -burda- >--COD-CE--< amazon falan yazıyor bu olurmu ?

Edit=All bölge yazan oyunların içinden çıkan deneme plus'ları tr'ye yükleyebilirmiyiz?Tr'den dlc alabilirmiyiz yani olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 3 Mart 2014; 12:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Üstat banada forumdan bir arkadaş prime yazanlar amazonun ordan al demişti dün denedik olmadı hata verip durdu kartsız id'de adresle ilgili bugün senin konunu gördüm bu amazon yazan yerde belki olur deneriz yine birde bu kartsız kart eklersen 10$ indirim diyor tek seferlikmi?ve 2 oyun ekleyince birden 30$ indirim oluyor amazon kartı visa falan diyor enpara ile bu olmazmı? Birde -burda- >--COD-CE--< amazon falan yazıyor bu olurmu ?

Edit=All bölge yazan oyunların içinden çıkan deneme plus'ları tr'ye yükleyebilirmiyiz?Tr'den dlc alabilirmiyiz yani olurmu?

linkini verdiğin paket tr ye gönderilmiyor. oyunlar us dan geldiği için içinden cıkan plus sadece us psn de gecerli. ayrıca o viza karta indirim olayı sadece amerikada yaşiyanlar için gecerli

• Gönderiyorlar mı bilmiyorum ama başta NFS Rivals, Killzone, AC IV olmak üzere şu an birçok oyun amazonda indirimde. Dolar 1.7 olsaydı alınabilir kıvamda olabilirdi ama gel gelelim kargo maliyeti eklendiği zaman oldukça can sıkıcı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.