Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde oyunum geldi konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler sırada mortal kombat k.e var

Amazon.com dan Oyun Almak

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkare

Bu arada ben 2 oyun daha sipariş ettim ayın 9unda 16-27 şubat arası gelir yazıyor.
    Puma After Hours Athletes 18£
    Crysis 2 15£
    Heyecanlı bir bekleyiş olacak gibi görünüyor.

Puma After Hours Athletes 16şubat
    Crysis 2 23şubatta geldi bilginize
    posta kutusuna bıraklımıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Benimde oyunum geldi konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler sırada mortal kombat k.e var

Hayırlı olsun hocam, acaba tüm masraflar dahil kaç paraya aldın oyunu? Birde amazonda son 7 adet kalmış diyorlardı şuan kaç adet var? Ve herhangi bir sorun yaşadın mı?

• Teşekkür ederim kargosuyla beraber 124$ = 220 tl ye geldi hiç bir sorun yaşamadım gümrük için dhl sizi arıyor bir belge gönderiyorlar mail ile onu imzalayıp onlara geri gönderiyorsunuz bunun dışında başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok kapınıza kadar geliyor
  • quote:

Teşekkür ederim kargosuyla beraber 124$ = 220 tl ye geldi hiç bir sorun yaşamadım gümrük için dhl sizi arıyor bir belge gönderiyorlar mail ile onu imzalayıp onlara geri gönderiyorsunuz bunun dışında başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok kapınıza kadar geliyor

180 tlye aldınız sanmıştım ben. Yine yukarıda diyorlardı 180 tlye sorunsuz getirttim diye. Eğer 180 tlye getirtiliyorsa alacağımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Teşekkür ederim kargosuyla beraber 124$ = 220 tl ye geldi hiç bir sorun yaşamadım gümrük için dhl sizi arıyor bir belge gönderiyorlar mail ile onu imzalayıp onlara geri gönderiyorsunuz bunun dışında başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok kapınıza kadar geliyor

180 tlye aldınız sanmıştım ben. Yine yukarıda diyorlardı 180 tlye sorunsuz getirttim diye. Eğer 180 tlye getirtiliyorsa alacağımda.

Yok hocam oyun 99 dolar + 25 kargo doların yükselişide bu işin cilası oluyor tabi

• stok sıkıntınız olmasın ben alırken 7 taneydi aldıktan sonra 9'a çıktı sayı. önemli olan dolar ucuzladığı anı yakalayabilmek.

yarın sabah-öğlen gibi DHL paketi getirecek bakalım.

ekleme: şu uncharted 3 özel versiyonu da alabilseydik gümrüksüz güzel olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 26 Şubat 2012; 16:56:20 >
  • klandan arkadaşım turtle beach headset sipariş etti amazondan 25 euro ardiye ücreti çıktı gümrükte o sipariş etmeden 5 gün önce kural değişikliği yapmış amazon anladığım kadarıyla sipariş vermeden önce amazon ile iletişime geçip sorun extra masraf çıkarmı diye bence
  • ticari olmayan ürünlerde ardiye ücreti alınmamaktadır yazıyor
  • son durumu kulaklık gelince bilgilendiririm dhl söylemiş 25 euro masrafı var gümrükte diye
  • Beyler normalde yurt dışından çok alışveriş yaparım ama gümrüğü ödeterek almadım hiç, PS Vita alsak bu yolla Amazon yine öder mi?
  • Yok oyle olmuyor. konsol yollamaz turkiyeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

klandan arkadaşım turtle beach headset sipariş etti amazondan 25 euro ardiye ücreti çıktı gümrükte o sipariş etmeden 5 gün önce kural değişikliği yapmış amazon anladığım kadarıyla sipariş vermeden önce amazon ile iletişime geçip sorun extra masraf çıkarmı diye bence

Amazonun sitesine baktım ama herhangi bir değişiklik göremedim sitede. Muhtemelen koca koca paketleri ücretsiz gümrükten almamız bazı insanları rahatsız etmiş olmalı. Ardiye ücretide bahanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

Yok oyle olmuyor. konsol yollamaz turkiyeye

Avrupa'daki Amazonlar yolluyordu yahu en son
  • Ne demek oluyor şimdi bu

Gönderinizin çekim işlemi tamamlanmış olup bugün dağıtımı gerçekleşecektir , toplam masrafı 34,85 TL olup dağıtıma gelen kurye arkadaşımıza nakit olarak teslim edip paketinizi teslim alabilirsiniz ya da aşağıdaki banka bilgilerine ödeme yaparak dekontu kurye arkadaşıma tesim ederek paketinizi teslim alabilirsiniz. Dekontunuzun açıklama kısmına gönderinizin konşimento numarasını yazmanızı rica ederim.

şoktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ne demek oluyor şimdi bu

Gönderinizin çekim işlemi tamamlanmış olup bugün dağıtımı gerçekleşecektir , toplam masrafı 34,85 TL olup dağıtıma gelen kurye arkadaşımıza nakit olarak teslim edip paketinizi teslim alabilirsiniz ya da aşağıdaki banka bilgilerine ödeme yaparak dekontu kurye arkadaşıma tesim ederek paketinizi teslim alabilirsiniz. Dekontunuzun açıklama kısmına gönderinizin konşimento numarasını yazmanızı rica ederim.

şoktayım

üzücü bir durum hiç hesapta yokken extra masraf çıkması geçmiş olsun

• bende şans yok zaten killzone 3 CE aldım d&rdan alanların hiçbirinde figürde problem çıkmadı benim askerin silahı çıkmadı içinden.

şimdi de bu... kaç kişi aldı 220 küsür liraya hiçbirine gümrük masrafı çıkmadı ben de aynı tarihte aldım (1 hafta önce) şu işe bak. bir de dhl masraflarınızı karşılayacak diyordu bana gelen belgede.

yarın sabah erkenden açıp konuşucam bir sonuç alamazsam artık lanet olsun ödücem bu devlete diyetimi.
  • Çok kötü olmuş gerçekten mortal kombat k.e almayı düşünüyordum tamda
  • ucuza bir şey almak, gümrüksüz bir şey almak haram bize.

yine iyi ardiye masrafı da almamışlar. yav insaf be yav gümrük tarifesini kaç dolar geçtim ben şimdi de 20 dolar gümrük vergisi ödetiyorlar.

hadi 10 dolar filan kes tamam ama 34 lira biraz fazla .

şu memurluk olsun şerefsizim nerede gümrükte öpülecek büyük paketli oyun figür var, gidip alıcam onu ebay yada amazondan.basıcam parayı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 27 Şubat 2012; 1:19:52 >
  • Ben 150$'dan aldim, kargoya ciktigi gun 100$'a indi, kendinizi sansli sayin bence =)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.