ödemede hangi kredi kartını kullansam daha makul olur. hsbc var maksimumu var ama kartım yenilencek yenisi adrese gelmedi daha , finansbank var bir de.
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
bundan amazon.com 'da 7 tane kaldığı yazıyor. aramızda birkaç kişi de aldı yada almak üzere.peki azalması gerekmiyor mu? yoksa siteye geç mi yansıyor? stokta olmama durumu olabilir mi?
alıp almama konusunda çok kararsız kaldım bir tarafım şiddetle al diyor diğer tarafım o parayı başka şekilde harcarsın diyor :( çok kararsızım şuanda
Hocam bende beklicektim ama malum şuan indirimde birde amazon türkiye desteğini keser diye korktum aldım
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
bundan amazon.com 'da 7 tane kaldığı yazıyor. aramızda birkaç kişi de aldı yada almak üzere.peki azalması gerekmiyor mu? yoksa siteye geç mi yansıyor? stokta olmama durumu olabilir mi?
alıp almama konusunda çok kararsız kaldım bir tarafım şiddetle al diyor diğer tarafım o parayı başka şekilde harcarsın diyor :( çok kararsızım şuanda
Hocam bende beklicektim ama malum şuan indirimde birde amazon türkiye desteğini keser diye korktum aldım
doğrudan add to card mı yoksa free 2 days shipping şeklindeki satın almaya mı tıklamam gerekiyor?
şaka maka paraya kıydım sipraişi geçtim amazon.comdan arşiv genişliyor
quote:
Orijinalden alıntı: khyrasothemis
arkadaslar bende amazon.co.uk sıtesınden Ghost recon future soldier oyununu pre-order almak ıstıyorum sımdıden halledıp mayısta cıkınca elımde olsun hem extra ıcerıklerde yanında cabası ama bu site turkıyeye gönderıyormu sonucta ingıltere versıyonunda bır fark varmı oyunun lınkı bu;
oyunu getıryorlarsa hemen alıcam bır yardım lutfen...
Ben normalde İngiltere'den sık seyahat eden bir arkadaşım vasıtasıyla kullanıyordum bu siteyi. Ödemeyi yapıyordum onun adresine geliyordu oda Türkiye'ye gelirken getiriyordu. Arkadaşım kesin dönüş yapınca bu yol kapandı. Geçen gün burda en uygun 80TL olan bir oyunu 11,5£ +2,5£ posta yani 40 TL'ye sipariş ettim. 24 ocakta verdiğim sipariş 9şubatta geldi ve posta kutusuna bırakılmış bir şekildeydi. Satıcı profilinde"International & domestic delivery" yazıyorsa oyunu gönderiyor. Yüksek fiyatlı ürünlerde ne olur bilmem artı güvensiz posta riskide cabası farklı bir postalama seçeneği de bulamadığım için sen bilirsin derim.
Bu arada ben 2 oyun daha sipariş ettim ayın 9unda 16-27 şubat arası gelir yazıyor. Puma After Hours Athletes 18£ Crysis 2 15£ Heyecanlı bir bekleyiş olacak gibi görünüyor.
Oyun geldi gümrükte bakalım ne olucak
quote:
Oyun geldi gümrükte bakalım ne olucak
Hiç bir şey olmaz alırsın oyununu.
Amazondan Pazartesi verdigim Skyrim C.E. biraz önce elime ulaştı. 4 gün gibi kısa bir sürede vallahi şaşırdım. :) kutu da gerçekten beklediğimden büyük çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: BlueBlues
Amazondan Pazartesi verdigim Skyrim C.E. biraz önce elime ulaştı. 4 gün gibi kısa bir sürede vallahi şaşırdım. :) kutu da gerçekten beklediğimden büyük çıktı.
Hayırlı olsun hocam benimki daha "Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY" aşamasında
quote:
quote:
Hayırlı olsun hocam benimki daha "Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY" aşamasında
Saol kardeşim.
seninkide sanırım pazartesi elinde olur. sanada şimdiden hayırlı olsun.
bende uzun zamandır sipariş vereceğim diyorum ama hala alamadım
quote:
hocam gümrük vs.. işleri olmadı mı?
Az önce dhl den telefon geldi ürün gümrüğe takılmış "Nodrac" arkadaşında belirttiği gibi 3 belge istiyorlar onları göndericem p.tesi elimde olur oyun bir aksilik olmaz ise
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
quote:
hocam gümrük vs.. işleri olmadı mı?
Sipariş yükleme işi tamamlandıktan sonra mail ile sana kosimento numarasının bulunduğu bir mail atıyorlar. Bu numara ile dhl.com.tr adresinden paketi izleyebilirsin. Türkiyeye gelince zaten dhl seni arayıp bilgi veriyor ve 3 tane belge istiyorlar. Ardakaşlar daha önce bahsetti zaten istenen begleri - Arkalı önlü nufus cuzdanı fotokopisi - Epostana düşen fiyatın gözüktügü sipariş maili - dhl tarafıdnan gönderilen belge dolduruyorusun.
bunları fax veya eposta ile gönderiyorsun. sonraki adım gümrükten çekme ve adresine getirme işlemleri aynı şekilde dhl sitesinden izleyebilirsin paket durumunu. fax gönderdikten sonra aramanı öneririm ulaşıp ulaşmadığı konusunda bilgi alabilrsin.
quote:
Az önce dhl den telefon geldi ürün gümrüğe takılmış "Nodrac" arkadaşında belirttiği gibi 3 belge istiyorlar onları göndericem p.tesi elimde olur oyun bir aksilik olmaz ise
benim ödememem mi onaylamadı ama bir sürü mail aldım...
Order Status: Your payment revision required
Important Message Before we can proceed with your order, your credit card's issuing bank requires you to do one of the following: * Retry the credit card you entered. * Update the expiration date on the credit card you entered. * Choose an alternate credit card from your account. * Enter a new credit card number
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
quote:
benim ödememem mi onaylamadı ama bir sürü mail aldım...
Order Status: Your payment revision required
Important Message Before we can proceed with your order, your credit card's issuing bank requires you to do one of the following: * Retry the credit card you entered. * Update the expiration date on the credit card you entered. * Choose an alternate credit card from your account. * Enter a new credit card number
Para yatmamış hocam başka bir kart ile deneyin
Mass Effect 3 Collector's Edt. alamiyorum save import olayi yuzunden, sinir bozucu..
Bende scanner yok şimdi ben bu belgelerin fotoğrafını çeksem kabul ederlermi?
Mortal Kombat ce edition 3 günde elime ulaştı :)
paket istanbul gümrüğe dhl antreposuna gelmiş. ben dershanedeyken mesaj geldi telefonuma.derste olduğumdan telefona cevap veremedim aramışlar bir de.
emailime sadece fax isimli bir pdf yollanmış ama doldurulacak bir kısım göremiyorum baktım detaylıca.
soru 1: Tarayıcım yok kafelere de güvenlik sorunu nedeniyle gitmek istemiyorum hd kamera ile kimliğimin fotoğrafını çeksem geçerli olur mu?
soru 2: Bana konuda belirtildiği gibi bir belge gönderilmedi sadece fax var orada da gümrük bilgileri yazıyor işte şu kadar gün antrepoda yasal bekleme süreniz var vs... Bu durumda neyi yollayacağım DHLye?