Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende skyrim ce almayı düşünüyorum ama bizimkiler o fiyata aldığımı öğrenince yakar beni, en azından 200tl olsaydı keşke. Arşiv yapmak istiyorum bende, ucuz ve kaliteli ce var mıdır?
  • Eski oyunlara bakmalisin o zamn

• Paylaşım için teşekkürler faydalı konu.
  • Resistance 2 ve FEAR 3'un koleksiyoner versiyonlarindan uzak durun, cok kotuler gercekten. Tiksinerek bakmistim =)
  • Yapmayın ya, resistance 2 iyi gibi gözüküyordu, fiyatı da iyiydi, aslında kargo fiyatı 25 dolar olmasa rahatlıkla alınır her oyun.
  • 25 dolar baya pahalı ya
  • ilk ürün için 25 sonrakilerde 3 er 3 er artıyor 4-5 oyun alınırsa makul oluyor bence 2-3 günde geliyor olmasıda cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: evarinli

ilk ürün için 25 sonrakilerde 3 er 3 er artıyor 4-5 oyun alınırsa makul oluyor bence 2-3 günde geliyor olmasıda cabası

valla ben daha tek oyunu nasıl alıcağımı düşünüyorum bizim ailede isteklerim zor karşılanırda ama 4 oyun için ideal olabilir yani gene pahalı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Resistance 2 iyiymiş mesela oynamadım hiç.

http://www.amazon.com/Resistance-2-Collectors-Playstation-3/dp/B001EVNV5K/ref=sr_1_6?s=videogames&ie=UTF8&qid=1328126081&sr=1-6

d&r da fear3 var aslında o da iyi

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/FEAR-3-Collectors-Edition-PS3/Oyunlar/Aksiyon-Macera/FPS-First-Person-Shooter-/urunno=0000000367174

resistance 2 yi amazon göndermiyor sıkıntılı olabilir.

• Amazondan birsey alacaksaniz komisyonuyla yolcu beraberinde getirtebilirim.
  • arkadaslar bende amazon.co.uk sıtesınden Ghost recon future soldier oyununu pre-order almak ıstıyorum sımdıden halledıp mayısta cıkınca elımde olsun hem extra ıcerıklerde yanında cabası ama bu site turkıyeye gönderıyormu sonucta ingıltere versıyonunda bır fark varmı oyunun lınkı bu;

http://www.amazon.co.uk/mn/search/?_encoding=UTF8&linkCode=ur2&hidden-keywords=B003L0OVP6%7CB003L0OVPQ%7CB006UCJCEC&camp=1634&creative=19450&rh=n%3A300703&page=1

oyunu getıryorlarsa hemen alıcam bır yardım lutfen...

• ne tür belgeler istiyolar DDP diye birşey duydum amazonun gümrük vergisini ödemesi hakkında sanırım, bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxter4101

ne tür belgeler istiyolar DDP diye birşey duydum amazonun gümrük vergisini ödemesi hakkında sanırım, bu nedir?

DDP dediğin de tüm sorumluluğu Amazon.com alıyor. Güvenle yapın alışverişi Dünyanın en iyi alışveriş sitesidir. Sistem izin verirse almana çekinme elin korkak alışmasın :) Amazon.com mağdur bırakmaz, gümrük memurları ile savaşa girer senin adına ;)
  • Valla çok şaşırdım hizmette son nokta sanırım bu olsa gerek:) hakikaten belli ücretin üstünde ki collectors ve special edition oyunlar için kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir fırsat konuyu açan arkadaşa tebrikler çok aydınlatıcı bilgiler vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Valla çok şaşırdım hizmette son nokta sanırım bu olsa gerek:) hakikaten belli ücretin üstünde ki collectors ve special edition oyunlar için kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir fırsat konuyu açan arkadaşa tebrikler çok aydınlatıcı bilgiler vermiş

Geri dönüşlerde de çok iyiler maksimum 30 dk içinde dönüş yapılmıştı bana çok ilgililer. 2-3 sorum düzeltmem olmuştu zamanında Arcade stick siparişimde koca koli gelmişti sorunsuz . Hani çekincesi olan varsa diye yazıyorum bunları, benim gibi Street Fighter başlığında çok arcade stick alan oldu , oyun hayli hayli gelir sorunsuz amazon.com dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 13 Şubat 2012; 16:33:31 >

• Şimdi skyrim c.e ve mortal kombat k.e alsam toplam 28 dolarmı kargo ödemiş olucam ?
  • Bu arada amazon.com ve dhl nin bu hizmeti sadece oyunlara özel değil mi? başka birşey getirtemiyoruz yani bu sistemle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Bu arada amazon.com ve dhl nin bu hizmeti sadece oyunlara özel değil mi? başka birşey getirtemiyoruz yani bu sistemle

amazon.com almana izin verirse dene şansını, gümrükde yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiklerinden hemen hemen sitedeki herşey yasak bizim ülkemize, ufak tefek şeyler geliyor sadece.
  • Evet denedim küçücük kulak içi kulaklığı bile göndermiyorlar:) adamlar da haklı ne yapsınlar bizde ki gümrük kimde var nerdeyse üst limiti 10 euroya kadar düşürücekler vergi alabilmek için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.