Şimdi Ara

Amazon.com dan Oyun Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
11
Favori
26.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.amazon.com/Elder-Scrolls-V-Skyrim-Playstation-3/dp/B004HYK8Y8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328022147&sr=8-2

bunu alsam kaç tl kargo? ve bu pal mı oluyor? .com amerikaydı sanırsam.co uk daha mı iyi ?

fazla oldu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

http://www.amazon.com/Elder-Scrolls-V-Skyrim-Playstation-3/dp/B004HYK8Y8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328022147&sr=8-2

bunu alsam kaç tl kargo? ve bu pal mı oluyor? .com amerikaydı sanırsam.co uk daha mı iyi ?

fazla oldu ama

Kargo ücreti 25dolar toplamda 80 dolar civarı oluyor gittigidiyor vb sitelerde çok daha uyguna bulabilirsiniz.

• Ozel koleksiyoner versiyonlar ya da sadece ABD'de cikan oyunlar haricinde alisveris yapilmasina hic gerek olmayan site diye bir entry yazilabilir ekşide =)
  • 2 kişi alınırsa 98 dolara geliyor mortal kombat kollector edition

assassians creed revolationsda 30 dolar

deus ex collector edition zavvide 45 pound
  • Ben 90£'a almistim Deus Ex'i ama her kurusuna deger gercekten guzel bir oyun & set.
  • max payne e baktınız mı alacak var mı
  • Ben alacagim da once bir arastirma yapayim, en uygun abd mi avrupa mi ona gore; daha vakit var zaten on siparis icin.
  • figür çok kaliteli gözüküyor bende büyük ihtimal figür için alacagım oyunu satarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Merak edip soru soran arkadaşlar için bu konuyu açtım umarım faydalı olur.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumda amazon.com un Türkiyeye oyun göndermediği görüşü hakimdi. Forumda skyrim konusunda canikoblivian arkadaşın skyrim collectors edition aldığını yazması ve benim merak etmem ve sormamla amazonun Türkiyeye oyun gönderdiğini öğrenmiş oldum. Ama ince bir nokta vardı söylediği. Amazon.com sitede sattığı her oyunu Türkiyeye göndermiyor sadece kendi sattığı oyunları Türkiyeye gönderiyor. Örnekler ile açıklayayım mesela skyrim ce ve mortal kombat ke gibi oyunların tr ye gönderimi var. Ama bir uncharted ce edition batman arkham city ce editionun trye gönderimi yok. Peki bunu nasıl anlıyorsunuz ürünlerin satıldığı sayfada kim tarafından satıldığı yazıyor örnek:

Skyrim CE:
    Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
    http://www.imagebam.com/image/dda2cf172435032

Uncharted 3 CE:
    Ships from and sold by Everest Online.
    http://www.imagebam.com/image/aee802172435040

Bu şekilde satan firmanın amazon.com olmasına dikkat ederek oyunlarınızı alabilirsiniz. Peki kargo ücreti nekadar diye sorarsanız ilk oyun için 25dolar alıyorlar daha fazla oyun siparişi vermedim ama sepete ikinci ve üçüncü oyunu eklediğimde herbir oyun için 3 dolara daha ücret aldı.

Önemli:
    Gelelim şimdi konunun önemli noktasına amazon.com dan sipariş verdiğinizde eğer ürününüz gümrüğe takılırsa tüm işlemleri Amazonun gönderim yaptığı DHL firması hallediyor ve siz hiçbir şekilde gümrük ardiye vs ücret ödemiyorsunuz tüm ücreti amazon.com ödüyor. Sadece sizden 3 belge isteniyor birini onlar gönderiyor gümrük işlemleri için yetki veriyorsunuz ikinci olarak nüfus cüzdan fotokopisi önlü arkalı üçüncü olarakta amazonun sipariş sayfanızdaki tutarın olduğu sayfanın ekran görüntüsü bunları gönderiyorsunuz ve gerekeni DHL hallediyor ürünü gümrükten çekiyor ve kapınıza kadar getiriyor.

Kaç Gün Sürüyor:
    http://www.imagebam.com/image/00b5d0172501140

Skyrim Collectors Editionı Amazon.com dan sorunsuz alanlar:
    NoDRaC
    canikoblivian
    ovarinli

Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition aldığınızı söylemişsiniz. Amazonda şuan 100$ + Kargo 25$ = 125$ istanbul kapı teslimi bu seti alabiliyomuyuz?
    Not: Hacim ve ağırlık normal oyunlara göre büyük olduğu için soruyorum

• Dogrudur, 125 amerikan dolari; 230 liraya normal versiyonunu satan tiglon'a ve 230 liraya normal versiyonunu satin alan arastirmaktan yoksun para babalarina duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @canikoblivan İlginiz için teşekkürederim.
  • Rica ederim, ne demek =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Dogrudur, 125 amerikan dolari; 230 liraya normal versiyonunu satan tiglon'a ve 230 liraya normal versiyonunu satin alan arastirmaktan yoksun para babalarina duyurulur.

Oyun sanırım Pal versiyonu değil. Benim elimdeki Ps3 Pal versiyon çalıştırmama gibi bir problemle karşılaşabilirmiyim?. Kusura bakmayın bu konularda biraz acemiyimde :)
  • @ceysceys
    Evet aynen yazıdığınız rakama 125 dolara kapınıza kadar geliyor.
  • PlayStation 3'te bolge kilidi olmadigi icin her makine her oyunu calistirabiliyor. Ancak ileride cikacak olan indirilebilir icerikleri Amerikan Store'dan temin etmelisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canikoblivan -- 1 Şubat 2012; 16:08:18 >
  • @NoDRaC Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

PlayStation 3'te bolge kilidi olmadigi icin her makine her oyunu calistirabiliyor. Ancak ileride cikacak olan indirilebilir icerikleri Amerikan Store'dan temin etmelisiz.

Teşekkürler sizin ve @NoDRaC sayesinde bende ucuz yollu :) The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's sahibi olacağım.
  • shopto.net varken maceraya gerek yok
  • Yahu biz ne diyoruz sen neden bahsediyorsun.. Al o zaman shopto.net'ten koleksiyoner versiyonlarini kaca gelecek. Skyrim'i de bulamazsin zaten orada.
  • İnsanların okuma alışkanlığı yok. Herkese yardımcı olmak için konu açıyorum konu içerisinde bilgiler olmasına rağmen hala özel mesaj ile soru soruyorlar. Kafanıza takılan anlamadığınız bir nokta varsa konu içerisinde sorun diğer deneyimli arkadaşlarda yardımcı olur benzer sorular kafasına takılanlarda cevap bulmuş olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.