Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmayacağını düşünüyorum. Amazon müşteriyi mağdur bırakan bir firma değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Çıkmayacağını düşünüyorum. Amazon müşteriyi mağdur bırakan bir firma değil.

hatta müşterisini şımartmayı sever, maalesef ülkemizde böyle bir hizmet mümkün değil
  • Bende ikinciyi vermedi,5 saat oldu hala tık yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bana 'Your payment revision required' diyor ne anlama geliyor bu ? visa nın sanal kartını kullanıyorum ben 2 tane 20 lik siparis ettim ikisinde de bu yaziyor
  • uk card almak için sağlam güvenilir site varmı yurt dışı sitelerinden hiç alışveriş yapmadım
  • arkadaşlar aşağıdaki link usa psn icin geçerli midir ? alıcam ama bi ince tedirgin oldum usa da geçmezse elimde kalır cünkü.bir de 10 $ lık kart bulamadım amazon da yardımcı olabilecek biri varmı?
    http://www.amazon.com/Sony-Playstation-Network-Card-Online/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1380121976&sr=8-2&keywords=us+psn+card

edit: link vermeyi unutmuşum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joeblack3535 -- 25 Eylül 2013; 18:47:36 >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    ee bu amazon hesapları banlandı mı şimdi hiç bir şekilde kurtaramaıyoruz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

uk card almak için sağlam güvenilir site varmı yurt dışı sitelerinden hiç alışveriş yapmadım

www.maximuscards.com
    www.pcgamesupply.com
    www.electronicfirst.com

• Us psn kart almak isteyen olursa elimde bir adet var.20$

• quote:

Orijinalden alıntı: joeblack3535

ee bu amazon hesapları banlandı mı şimdi hiç bir şekilde kurtaramaıyoruz mu ?

emin misin ? Amazon pek bu banlama olaylarına girmez. . . Müşteri memnuniyetini esas alan bir kuruluştur.
  • joeblack3535 J kullanıcısına yanıt
    Unutmuştum, sen dedikten sonra gireyim dedim hala girmiyor? Kurtarmak için faks atmamı istiyordu.
    aynen hocam bana da aynısını yaptı 2 tane almıştım.şimdi faksı atsak bi türlü atmasak bi türlü.atsak adresi orda new york gösterdik.bildiğin sahtekarlık yaptık :D amazon bizim icin başlamadan bitti sanırım
  • joeblack3535 J kullanıcısına yanıt
    Faksı zaten Türkiye den attığın için anlayacaklar o yüzden boşver sözde gta alacaktım 20 dolarla kaldım öyle. Sağlık olsun ne diyelim.
    hayır benim anlamadığım işin bi standardı yok.bazı arkadaşlar 4 tane almış bazılar 3 tane ben 2 tanede patladım sen ilkinde.neyse gamesupplyden hallettim allahtan kalan kısmını.sanada tavsiye ederim
  • 3 tane 20 lik çektim ancak kod mod gelmedi...

3 orders placed in the last 6 months diye bir şey var siparişlerimde

kodlar maile mi gelecek çünkü ekranda gözükmedi... yardımccı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefter67

3 tane 20 lik çektim ancak kod mod gelmedi...

kodlar maile mi gelecek çünkü ekranda gözükmedi... yardımccı olursanız sevinirim

my orders kısmında gozukuyorsa view my code gibi bir sey de olmasi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

quote:

Orijinalden alıntı: lefter67

3 tane 20 lik çektim ancak kod mod gelmedi...

my orders kısmında gozukuyorsa view my code gibi bir sey de olmasi lazım

hocam göremedim yok yalnız karttan da çekilen ücret yok... your orders kısmında 3 kartta gözüküyor ancak kodlara ulaşamıyorum maile de herhangi bir bildiri falan gelmedi
  • BestBuy i tercih ederim. 50 dolarlık karta 50 dolar 20 dolarlık karta 20 dolar alıyor En fazla 24 saat içinde maile atıyor.
  • Arkadaslar ihtiyacı olana bir tane us psn 20$lik ben satabilirim.39tl ye veririm,fazla almisim bir tane.

• Arkadaşlar pcgamesupply'dan daha önce PSN kart alan varmı? komisyonsuz satıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.