Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xrico

Arkadaşlar pcgamesupply'dan daha önce PSN kart alan varmı? komisyonsuz satıyorlar

Yok hocam ya ödeme ekranında komisyonu bindiriyorlar. Ben cardcodes.com dan aldım bir 15 poundluk birde 25 poundluk birinde komisyon vardı birinde yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

quote:

Orijinalden alıntı: xrico

Arkadaşlar pcgamesupply'dan daha önce PSN kart alan varmı? komisyonsuz satıyorlar

Yok hocam ya ödeme ekranında komisyonu bindiriyorlar. Ben cardcodes.com dan aldım bir 15 poundluk birde 25 poundluk birinde komisyon vardı birinde yoktu

Hadi ya komisyon yokmuş gibi gösteriyorlar desene... cardcodes.com dan baktım 50$ psn kart 56$ satıyorlar
  • Evet orda da bazı kartlarda var komisyon neye göre bilmiyorum. Electronicfirst.com var ordanda paypal ile alırsan komisyon koyuyor.

• şimdi hesapladım UK PSN kart alırsan komisyon olmuyor fakat US store dan alırsan komisyon oluyor
  • Yani us psn kartı amazon hariç komisyonuz alacak site yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

Yani us psn kartı amazon hariç komisyonuz alacak site yok gibi

aynen amazonda da adres fln amerikadan olması lazımmış galiba
  • 5 gün içinde toplamda 3x50$ ve 2x20$ kartı sorunsuz aldım. İşlemleri Garanti Sanal kart ile ve adres olarak Amerika'da yaşayan bir arkadaşımın adresini girerek gerçekleştirdim.
  • Tam aradığım konu PS4 çıkınca FIFA 14ü US psn'den almayı düşünüyorum. Sanal kart ile amazon'dan psn card almak en doğrusu olacak gibi.
  • Arkadaşlar enpara.com internet alışverişi kampanyası bitmeden US hesabıma PSN Plus almak istedim, fakat amazon.com kartımı amerika adresi doğrulanmadığı için kabul etmedi. Bunun üzerine ben de sırasıyla şöyle bir yöntem izledim ve başarılı oldum

1) İstediğiniz bir kredi kartınızla veya debit kartınızla Amazon'dan aşağıda linkini verdiğim "Amazon Gift Card - E-mail" istediğiniz miktarda hediye kuponu tanımlayıp e-mail adresinize kod olarak gönderebiliyorsunuz.(Bana şimdilik PSN Plus için lazım olan $50 kupon aldım)

https://www.amazon.com/gp/product/B004LLIKVU/gcrnsts?ie=UTF8&keywords=amazon%20gift%20card&qid=1388519867&ref_=sr_1_2&sr=8-2

2) Amazon'dan almak istediğiniz "PSN Plus" veya "PSN Gift Card" a ödeme kısmına kadar geldiğinizde yukarıda almış olduğunuz "Amazon Gift Card - E-mail" kodunu mail adresinizden bakıp ödeme ekranındaki "Gift cards & promotional codes" yazan kutucuğa giriyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde "PSN Store Gift Card" veya "PSN Plus" a sahip oluyorsunuz.

http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK5QG/ref=dsvrt_review_asin_detail

http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1

• Bu amazonda hiç sevmediğim bi olay var eğer kredi kartında sorun çıkarsa hemen hesabınızı askıya aliyorlar sizden bi sürü ıvır zıvır istiyorlar.
  • merhaba arkadaslar amazondan 50dolarlık kart almak istiyorum us plus üyeliğim için acaba hangi satıcıdan aldınız siz yani bana link verirmisin? gg gibi sitelerde 50$ için 140 tl istiyorlar normalsa ordanmı alayım kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

merhaba arkadaslar amazondan 50dolarlık kart almak istiyorum us plus üyeliğim için acaba hangi satıcıdan aldınız siz yani bana link verirmisin? gg gibi sitelerde 50$ için 140 tl istiyorlar normalsa ordanmı alayım kodu

Arkadaşım Amazon kendisi satıyor PSN Gift Card ları aşağıda verdiğim linkte $10, 20$ ve 50$ seçenekleri mevcut.

http://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1391122293&sr=8-1&keywords=psn+gift+card

• amerika adresleri BURDAN
  • Arkadaslar, ininal kart amazonda geciyormus. Us hesabim var ve ininal kart kullanarak psn 50$ card almak istiyorum. Asil sorum ininal kartimdan ne kadar para cekecek?dolar kuru 2,26. 50 x 2,26= 113 tl. 113 tl mi cekecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Arkadaslar, ininal kart amazonda geciyormus. Us hesabim var ve ininal kart kullanarak psn 50$ card almak istiyorum. Asil sorum ininal kartimdan ne kadar para cekecek?dolar kuru 2,26. 50 x 2,26= 113 tl. 113 tl mi cekecek?

uppp
  • arkadaşlar acil adres isteyen yerde herşey tamam ama zıp code ve region ları istiyor ne yazsam olmuyor
  • Aşağıdaki adreste bulunanlardan bir tane adres seç amazona gir. Sonra o adresi default adresin olarak seç. Alışverişini yap.

http://www.trip****or.com.tr/Restaurants-g45095-Bozeman_Montana.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 19 Şubat 2014; 15:12:40 >
  • Akşama doğru 20$'lık sipariş vereceğim ama anlamadım şimdi bu banlanma olayını bişey olur mu 1 tane 20$lık alsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliözcan

arkadaşlar acil adres isteyen yerde herşey tamam ama zıp code ve region ları istiyor ne yazsam olmuyor

BURDAN

• Beyler bu ne demek? Orders bölümünde gözüküyor siparişim 4 saat içinde mi mail gelecek anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.