Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı günde 2'den fazla PSN kartı alırsan güvenlik önlemi devreye girebiliyor. 3-4 saat içinde kodu gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Aynı günde 2'den fazla PSN kartı alırsan güvenlik önlemi devreye girebiliyor. 3-4 saat içinde kodu gönderirler.

Hesabımı mı kitlemiş bunlar

Greetings from Amazon.com.

Unfortunately, we are currently unable to process your pending order(s), including order #114-1400553-3857848. To avoid cancellation of your order(s), we request that you fax us a copy of the billing statement associated with the debit or credit card provided as payment. Our fax number is 001-206-266-1838 when faxing from outside the US, or 206-266-1838 from within the US. This statement should include the following information:

* Name as it appears on your credit or debit card
    * Address on file with the card issuer
    * The customer service phone number for your financial institution

On your fax, please provide the email address used when placing your order and the order number you received in your email confirmation.

Do note that the statement must be sent via fax as we are unable to interpret attachments via email. Please also note that you will be unable to access your Amazon.com account as it has been placed on hold pending receipt of your fax. Please do not place a new order or open a new account as this may result in additional delays.

If you are unable to send the fax, please ask the issuer of your debit or credit card to contact us so we may verify your account details. The card issuer can reach us via the above fax number. The fax should include the name, phone number and fax number of a specific representative with whom we can correspond if necessary.

Please don't hesitate to email us should you have any questions, and thank you for your interest in shopping at Amazon.com.

• Aynı olay benimde başıma geldi hocam acaba nasıl çözeceğiz. Tam olarak ne belgesi istiyorlar. Ve fakslamayı nasıl yapacağız
  • alacağımız kodu psn hesabımıza nasıl eklicez acemiyim bu konuda biraz açıklarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

alacağımız kodu psn hesabımıza nasıl eklicez acemiyim bu konuda biraz açıklarsınız

ps4 menusunden sağdaki redeem code bölümünden

@PeBur_,ben hiç uğraşamam art arda aldık diye hesabı kitliyorlar böyle saçma bir şey olabilir mi
  • Yalnız öyle bir güvenlik koymasalar piyasada kart bırakmaz her ülkenin spotçuları :) Faks çektim kredi kartı ekstresini ne olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

alacağımız kodu psn hesabımıza nasıl eklicez acemiyim bu konuda biraz açıklarsınız

ps4 menusunden sağdaki redeem code bölümünden

@PeBur_,ben hiç uğraşamam art arda aldık diye hesabı kitliyorlar böyle saçma bir şey olabilir mi

redemm code girince oraya paramı eklenecek
  • quote:

bu kodla plus alabiliyormuyuzhttp://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adres felan yazıyoruz siparişimiz oraya gitmez değilmi beyler
  • Kredi kartı eksterisini online olarak faksladım. 5 6 saat içinde geri dönüş yaptılar ve hesabımı tekrar aktif ettiler
  • thansk men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellow canary01 -- 25 Mayıs 2014; 21:23:52 >
  • Bende ilk defa deniyorum bu işi 3 tane üst üste code yolladılar vallahi
  • Beyler, bir türlü beceremedim şu işi biri yardımcı olsun. 3 defa 3 ayrı mail adresiyle denedim hepsinde de mail adresini kapattılar. bankayı aradım bizle ilgili sıkıntı yok dediler. Peki sıkıntı ne?
    Adres olarakta şunu seçiyorum.

1907 CENTER POINT PKWY
    BIRMINGHAM

BIRMINGHAM, ALABAMA 35215-4552
    United States
    Phone: 205-854-4362 .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn card almayı düşünüyorum, amazon hesabımı kapatmasınlar ? Son 2 sayfadır çok sorun yaşamış herkes.
  • Konuyla alakası yok ama amazonla alakalı oldugu için burda sorayım. Bir arkadaşa amazondan alltaki linkdeki kulaklıgı getirtecegiz kulaklık 50 dolar sepete atıp ödeme ekranına gelince kargo olarak standart kargoya 38 dolar hızlı kargoya 102 dolar diyor bu neden ? daha önce ps4 için gold wireles kulaklık getirttim hızlı kargo 25 dolar aldı neden 100 dolar gibi bir kargo parası istiyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim konu dışı oldugu içinde kusura bakmayın.

http://www.amazon.com/Paradigm-E3m-Shift-Headphones-White/dp/B0085C9M0Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1401133237&sr=8-1&keywords=Paradigm-E3m

• http://i.hizliresim.com/krarNy.png

1 yıllık plus almaya çalıştım böyle birşey yazıyor.

Ne yapmam gerekiyor acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baidoo -- 3 Haziran 2014; 17:55:05 >
  • Tr PSN vardı bitti us kullanmak istiyorum daha iyimis fifa da iyi oyuncular falanda çıkıyormuş alsam çalışır dimi vede amazonda ne kadar 1 yıllık psn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler amazondan 2 adet 1inin kodu geldi 20$ 2.cide bu çıktı

To submit a customer review: you need to use an Amazon account that has successfully been charged for a purchase. Free digital downloads don't qualify (including free Kindle books, apps, videos, or MP3s) as well as any free promotional items received. You don't need to have purchased the product you're reviewing. Learn more about writing customer reviews.

If your purchase was completed more than 48 hours ago, let us know here.

böyle bi yazı geldi bilen varm?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

Beyler amazondan 2 adet 1inin kodu geldi 20$ 2.cide bu çıktı

böyle bi yazı geldi bilen varm?=

O mesajda kullanıcı yorumu/ incelemesi ile ilgili bir bilgi veriyor, yoksa aldığın PSN kodunu etkileyen bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.