Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm bilgilendirme için çok teşekkürler. Tek çare amazon o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Hmm bilgilendirme için çok teşekkürler. Tek çare amazon o zaman...

Amazon dışındada forumda PSN CARD satanlar var bir araştır istersen
  • Hocam buradaki arkadaşlar normalinden çok daha pahalıya satıyorlar. Keza gittigidiyor da öyle. Ebay e bile baktım ama orada bile 50$ lık card 65$ dan satılıyor. Bir anlam veremiyorum =)

Bende PSN hesabımdaki adresi amazon a ekledim. Böylece bir amarika adresi olmuş oldu. Şimdi kafama takılan konu şu,

1) Amazon PSN Plus Card ( linki bu ) dijital değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum? Neden amerikan adresi istiyor? O adrese kodu içeren bir kart mı postalıyorlar?
    Öyle ise neden şu şekilde bir ifade mevcut? Note: After purchase, you can access the item in Your Games Library. (çevirisi: satın aldıktan sonra bu ürünü kendi oyun kütüphanenden erişebilirsin) Buna göre dijital kodu satın aldıktan sonra direk görebiliyor olmam gerekiyor?

2) Eğer yukarıdaki yerine 100$ lık PSN card ( linki bu ) alırsam 50$ ile PS network ü üzerinden 1 yıllık plus üyeliği alabiliyor muyum? Kalan 50$ ile ne bileyim bir tane de oyun alırım mesela?

Bu işlere epey yabancıyım. Ahmakça sorular ise kusuruma bakmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Hocam buradaki arkadaşlar normalinden çok daha pahalıya satıyorlar. Keza gittigidiyor da öyle. Ebay e bile baktım ama orada bile 50$ lık card 65$ dan satılıyor. Bir anlam veremiyorum =)

Bende PSN hesabımdaki adresi amazon a ekledim. Böylece bir amarika adresi olmuş oldu. Şimdi kafama takılan konu şu,

1) Amazon PSN Plus Card ( linki bu ) dijital değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum? Neden amerikan adresi istiyor? O adrese kodu içeren bir kart mı postalıyorlar?
    Öyle ise neden şu şekilde bir ifade mevcut? Note: After purchase, you can access the item in Your Games Library. (çevirisi: satın aldıktan sonra bu ürünü kendi oyun kütüphanenden erişebilirsin) Buna göre dijital kodu satın aldıktan sonra direk görebiliyor olmam gerekiyor?

2) Eğer yukarıdaki yerine 100$ lık PSN card ( linki bu ) alırsam 50$ ile PS network ü üzerinden 1 yıllık plus üyeliği alabiliyor muyum? Kalan 50$ ile ne bileyim bir tane de oyun alırım mesela?

Bu işlere epey yabancıyım. Ahmakça sorular ise kusuruma bakmayın...

1 yıllık Plus kodu;

http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/

--

100$'lık PSN kartı;

http://www.amazon.com/100-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B00K59HKIQ/

Amazon'dan dijital içerik almak için hesabına gerçek bir Amerikan adresi eklemelisin (Posta kodu ve eyalet uyuşmalı). Niye Amerikan adresi eklemek gerekiyor diyorsan Sony ve diğer firmalarla yaptıkları anlaşma veya yasal zorunluluklardan dolayı böyle bir kısıtlama getirmiş olabilirler. Adresi ekledikten sonra TR kayıtlı kredi kartınla istediğin dijital içeriği alabilirsin. Dijital code yazıyorsa 12 haneli kod Amazon hesabına eklenir, verdiğin adrese herhangi bir şey göndermezler (Kutu veya fatura gibi).

100$'lık kart ile 1 yıllık Plus üyeliği aldıktan sonra geriye 50$ kalır, bu kalan parayla da istediğin oyunu alabilirsin.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.
    Çok yardımcı oldunuz.
  • tr psn yerine yurtdışından olanı kullanınca ne fark oluyor acaba? eger psn den ücretli oyun almıyorsak bi farkı olabilir mi?
  • İninal kartla amazon psn card alıyorum sonra us psn kodu etkinleştiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan daha once kutulu oyun siparis eden var mi ?

http://www.amazon.com/Diablo-III-Playstation-3/dp/B00BGA9V2Q/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1404500987&sr=1-7&keywords=Ps+3

Bunu almayi dusunuyorumda. Ayrica headset buldum bir tane. Fiyat performans olarak nasildir kullananlar yardimci olabilir mi ?

http://www.amazon.com/Turtle-Beach-Ear-Force-Gaming-Headset/dp/B008M4BNQG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1404500602&sr=8-4&keywords=ps3+headset

• Arkadaşlar teyit için birkaç sorum olacak;

*Buradan alınan kodu mutlaka us psn üyeliği ile kullanmak zorundayız galiba yanılıyor muyum ?
    *Us amazon.com'dan alınan kodları cüzdan denen yere ekleyip hesabımıza para aktarmış mı oluyoruz ?
    *Us psn ücretsiz üyelik 14 günlük süre bittiğinde atıyorum 2 ay sonra yeni bir oyun alacağım bu hesaptaki üyeliğimi uzatıp oyunu almam gerekiyor doğru mu?
    *Örneğin 50 Dolar hesabımda ama us psn+ üyeliğim bitti buradaki kalan bakiye nasıl geri alabiliyorum veya nasıl kullanabilirim ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar teyit için birkaç sorum olacak;

*Buradan alınan kodu mutlaka us psn üyeliği ile kullanmak zorundayız galiba yanılıyor muyum ?
    *Us amazon.com'dan alınan kodları cüzdan denen yere ekleyip hesabımıza para aktarmış mı oluyoruz ?
    *Us psn ücretsiz üyelik 14 günlük süre bittiğinde atıyorum 2 ay sonra yeni bir oyun alacağım bu hesaptaki üyeliğimi uzatıp oyunu almam gerekiyor doğru mu?
    *Örneğin 50 Dolar hesabımda ama us psn+ üyeliğim bitti buradaki kalan bakiye nasıl geri alabiliyorum veya nasıl kullanabilirim ?

Teşekkürler.

1)aynen us psn de kullanmak zorundayız o kodları
    2)aynen öyle oluyor
    3)ps store dan oyun almak için ps+ gerekmez.sadece online oynamak için ps+ gereklidir.yani ps+ ınız bitmiş olsada oyun alabilirsiniz,ama online oynayamazsınız
    4)fark etmez her türlü kullanabilirsiniz ps+ ın olup olmaması oyun alamamanız anlamına gelmez sadece online oynayamazsınız ve indirimlerden,bedava oyunlardan yararlanamazsınız.

• Teşekkür ederim, kafamdaki bir çok soru işaretini kaldırmış oldun

• Plus üyeliğini alınca hesabına para yüklenmez. Direk plus üyeliği satın almış olursun. gift card da hesabına para yüklenir. İstersen plus üyeliği satın alırsın o parayla istersen oyun alırsın
  • gift car ile oyunu uk psn den aldıktan sonra psn plus üyeliğimiz psn türkiye'ye aitse o oyunun online kısmında sorun oluyor mu? yani psn+ türkiyeden alacam fifa 15 de uk psn den düşünüyorum ??
  • Payment revision needed Please update your payment method bende bu yazı çıkıyor arkadaşlar kod aldım gelmedi bu yazı yüzünden lütfen yardımcı olun
  • http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&linkId=OC3W5FVTX5QP3BXU

Bu linkten almaya çalıştın değil mi? Parayı çekmişler mi? Çekmemişlerse sepeti boşalt sonra ürünü tekrar ekle ve başka kredi kartıyla dene. Amerikan adresi kullanıyorsun değil mi birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&linkId=OC3W5FVTX5QP3BXU

Bu linkten almaya çalıştın değil mi? Parayı çekmişler mi? Çekmemişlerse sepeti boşalt sonra ürünü tekrar ekle ve başka kredi kartıyla dene. Amerikan adresi kullanıyorsun değil mi birde?

burda yazan adresi kullanıyorum evet para çekme yok sepeti nasıl boşaltıcaz onu bilmiyorum link buhttp://www.amazon.com/50-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4P8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1406533595&sr=8-2&keywords=ps4+gift+card

• Sana önerim yeni bir amazon hesabı aç sonra eğer varsa yeni kartla yoksa eski kredi kartınla almayı yeniden dene san gönderdiğim linkten hocam. Senin amerikan adresli olmadığını anlamışlar anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

Sana önerim yeni bir amazon hesabı aç sonra eğer varsa yeni kartla yoksa eski kredi kartınla almayı yeniden dene san gönderdiğim linkten hocam. Senin amerikan adresli olmadığını anlamışlar anladığım kadarıyla

yok hocam olmuyor yeni hesap açtım aynı sağlam dedik bu iş ama sakat çıktı nereye elimi atsam kurutuyorum mübarek
  • Hocam gelen hata mesajının tamamını gönderebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.