Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baidoo

1 yıllık plus almaya çalıştım böyle birşey yazıyor.

Ne yapmam gerekiyor acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ödeme aşamasıyla ile ilgili problem var, ödeme bilgilerini gözden geçirmen gerektiğini söylüyor. Kredi kartı bilgilerini yanlış yazdıysan veya kredi kartı mail ordera açık değilse bu hatayı verir.
  • yani şuan için para çekilmez değil mi hesabımdan?
  • Tamamdır arkadaşlar alışverişimi tamamladım. Kredi kartımın yurt dışı alışveriş özelliği kapalıymış.
  • Arkadaşlar bende 3 aylık kod aldım fakat pc den aktifleştiremedim. Sanırım Ps4 üzerinden yapmam gerekiyor doğrumudur? Yardımlarınız içim teşekkürler.
  • Aldığınız kodu konsol üstünden aktifleştirmeniz gerekiyormuş. Dün akşam yaptım oldu sorunsuz şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

Kredi kartı eksterisini online olarak faksladım. 5 6 saat içinde geri dönüş yaptılar ve hesabımı tekrar aktif ettiler

Ustad faxladigin numara vr nasil bi fax crktin. Nerden yolladin bi yardim etsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

ben bir ara çok kod alıyordum amazondan hep 3. kodu alırken bu hatayı verirdi.sonradan ilk kodda vermeye başladı ve orderkar iptal ediliyordu.geçende konuştum amazonla kart ekstresi fakslayın dediler faksladım kökten çözdüm sorunu :)

Fax no amazonun ne ustad

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_Slap1985

quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

Kredi kartı eksterisini online olarak faksladım. 5 6 saat içinde geri dönüş yaptılar ve hesabımı tekrar aktif ettiler

Ustad faxladigin numara vr nasil bi fax crktin. Nerden yolladin bi yardim etsen

Hocam hata aldığın maile fax numaralarını göndermiş olmaları lazım bir bakın isterseniz. Ekstre kime ait olduğu adresi vs hepsini gönderdim. 6 saat içinde yanıt aldım.

• Arkadaslar ps4 joystick 40$ almak istiyorum. Eve gelmesi nasik oluyor? Ptt kargo ile mi geliyor? Biz mi subeden aliyoruz eve mi geliyor? Vergisi algisi sorun oluyor mu? Bu fiyat urun kac.liraya gelir?

• bende ilk alışverişimi gerçekleştirdim az önce 4 saat bekleyin 1 saatten kısa sürer zımbırtısı çıktı 1 saat sonra kodu maile gönderdiler.Gözünü sevdiklerim kod gelene kadarda parayı çekmediler sanırım ürün gönderirkende kargoya verilene kadar paranız hesabınızda kalıyor.Adamlar efsane ya bizim şirketlerde bi gram örnek alsalar keşke amazonu umarım ban yemeden bikaç code daha alırım ara ara

Edit: 2 kod daha aldım ikiside 1 dk sonra ekranda belirdi.Amazondan şaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mudvayne- -- 26 Haziran 2014; 23:55:13 >
  • Arkadaşlar bu konuda bayağı bilgisizim beni maruz görün lütfen, Normalde oyunlar psn plus üzerinden alınıyorken neden böyle bir yöntem kullanılıyor acaba ?
  • Ben de dün amazondan 1 senelik PSN Plus satın aldım fakat TR hesabım kabul etmedi. US hesabı açıp onda mı kullanmam gerekecek şimdi?
  • mamilee kullanıcısına yanıt
    Yazılmıştır ama ben gene yazayım:
    Dostum adresi doğru gir sorun çıkmıyor. Yani kredi kartının bağlı olduğu adresi girebilirsiniz.

Payment Method:
    MasterCard | Last digits: *****

Billing address

H*** T*****
    H********************
    konya, selcuklu 42060
    Turkey

Item(s) Subtotal: $49.99
    Shipping & Handling: $0.00
    -----
    Total before tax: $49.99
    Estimated tax to be collected: $0.00
    -----
    Grand Total: $49.99
  • Ixion kullanıcısına yanıt
    Ben katar dan 20$ kart almıştım. Sadece katar hesabına yükleyebildim.
    Evet hangi ülkenin Amazon nundan aldıysanız o ülkenin hesabını açmalısınız.
    Örneğin
    www.amazon.com için US hesap
    www.amazon.co.uk içinde UK hesap açmalısınız.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    US hesaplarda direk PS storeden oyun alınamıyor.... Bu yüzden code alınıyor.
  • mertali kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Giftleri amazondan almayın derim başka sitelere yönelin.

http://www.livegamevouchers.co.uk/
  • http://hizliresim.com/7m0RZP Bu şekilde yapıyorum fakat zip code uyuşmuyor ye hata oluyorum ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

• Arkadaşlar,

PSN hesabım US. Paypal de tanımlı kredi kartım Türkiye deki bankalardan birine ait. Plus ve oyun ödemelerinde paypal (kullanılabiliyor mu onu da bilmiyorum ama) kullanmamda bir sakınca olur mu?

PSN US ama paypal TR gibisinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Arkadaşlar,

PSN hesabım US. Paypal de tanımlı kredi kartım Türkiye deki bankalardan birine ait. Plus ve oyun ödemelerinde paypal (kullanılabiliyor mu onu da bilmiyorum ama) kullanmamda bir sakınca olur mu?

PSN US ama paypal TR gibisinden?

Maalesef kullanamazsın hocam,Paypaldaki kartında US adrese kayıtlı olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diop. -- 3 Temmuz 2014; 20:41:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.