Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa 15 pre order acılsa da us psn den bizde psn network card alıp alsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunahmet -- 15 Ağustos 2014; 14:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunahmet

fifa 15 pre order acılsa da us psn den bizde psn network card alıp alsak

O günlerde gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende wings kart var Akbank ın hiç daha önce alan var mı sorun yaşamadan
  • Arkadaslar plus alacagım 1 yıllık,50$'lik grift kartı mı alim,yoksa direk 49,99$ plus mı?
  • Ya beyler fifa 15 60 dolar us psnde fakat amazonda 49$ 99$ lik codelar nasl yapicz ya 99$ gereksz olcak acaba bi 20$ bi 49$ alsam ikisi bi 60$ ediyrmu toplaniyrmu yani ayri alinan kodlar

• Metin* kullanıcısına yanıt
    10$ da var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

10$ da var hocam

Yani hocam bu mesajimda neye cevapki? Benm.demek istedgm mesela 2 tane 20$ lik cok ile 40$ lim bi oyun alabiliyrmuyz

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

10$ da var hocam

Yani hocam bu mesajimda neye cevapki? Benm.demek istedgm mesela 2 tane 20$ lik cok ile 40$ lim bi oyun alabiliyrmuyz

Sorunuzda Fifa 15 in 60$ olduğunu ve amazonda tamamlamak için ne yapabildiğinizi sorduğunuzu düşünerek 50$+10$ gift kart alarak alabileceğinizi belirttim.

• Metin* kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK4P8/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B004RMK4P8&linkCode=as2

Yukarıdaki linke bakarsan 50 dolarlık ve 10 dolarlık seçenekler var. İkisini alabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

10$ da var hocam

Sorunuzda Fifa 15 in 60$ olduğunu ve amazonda tamamlamak için ne yapabildiğinizi sorduğunuzu düşünerek 50$+10$ gift kart alarak alabileceğinizi belirttim.

Eyvallah hocam :) bjk macina sinirliydim de:) ozamn atiyrm para buldkca bunlardan alsam hesabimda birikir sanirim..iddaa oynuyorum tuttkca alayim ozamn dursun hesapta acaba bunlarin kullinm suresi varmidr

• quote:

quote:

quote:

quote:

10$ da var hocam

Eyvallah hocam :) bjk macina sinirliydim de:) ozamn atiyrm para buldkca bunlardan alsam hesabimda birikir sanirim..iddaa oynuyorum tuttkca alayim ozamn dursun hesapta acaba bunlarin kullinm suresi varmidr

Kod olarak kullanım süresi 2 yıl olması lazım hocam sınırsızda olabilir bir fikrim yok Ancak hesaba yükeldikten sonra kullanım süresi olmaması lazım.

• arkadaşlar amazon da digital cod la stılan oyunlar var onlar türk psnden alınırmı yoksa usa psn mi gerekli bie digital kodla alan oldumu oyun onu merak etttim yardımcı olusanız sevinrim
  • oyunlar 2 inci bölge ama us psndeki oyunlar 1 inci bölge diye biliyorum şimdi bi oyun aldık 2 inci bölge onu 1 inci bölgede oynuyabiliyormuyuz ? ben şunun için soruyorum oyunları kutulu 2 inci bölge alıyorum çünkü baska bulamıyorum ama psn dede plus alamıyorum kart fln kabul etmiyor onun için amazondan almayı düşünüyorum bu us psn cardlardan us hesabımda 2 inci bölge oyunları oynuyabilirmiyim ?
  • birde amazonda türk adresimde var ünu silip amerkan adresimi açayım yoksa ilave olarakmı bir amerikan adresi açayım farkedermi ?
  • AlbNil kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/gp/product/B004RMK4P8/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B004RMK4P8&linkCode=as2

Yukarıdaki linkten alabilirsin. Amerikan adresini Türk adresinin yanında dene olmadı değiştirsin
  • AlbNil kullanıcısına yanıt
    Amazondan alış veriş yapabilmek için geçerli bir amerika adresi olması lazım.
  • ok amerikan adresi ekliyecem

birde bu plus aldım diyelim us psnde plusı aktifleştirdim sonra ben tr psn hesabıma geçtiğimde kullanabilirmiyim online çevrimiçini ?
    yoksa us psndenmi devam etmem lazım varsayalım olmadı tr de ve us psnden oynuyorum bu bi engel yaratırmı servelarla alakalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

ok amerikan adresi ekliyecem

birde bu plus aldım diyelim us psnde plusı aktifleştirdim sonra ben tr psn hesabıma geçtiğimde kullanabilirmiyim online çevrimiçini ?
    yoksa us psndenmi devam etmem lazım varsayalım olmadı tr de ve us psnden oynuyorum bu bi engel yaratırmı servelarla alakalı ?

PS4'te tek Plus ile kayıtlı tüm kullanıcılar online oyun oynayabiliyor diye biliyorum. benim PS4'te 4 tane kullanıcı var, sadece benim hesabımda TR plus var ve hepsinden online oynanabiliyor. US PSN den oynamayı hiç denemedim hepsi TR PSN. US PSN i sadece oyun almak için kullanıyorum. Eğer US PSN'e kayıtlı kullanıcıdan oynarsanız Amerika serverları kullanırsınız.
  • peki us psnden aldığın oyunu tr hesabında oynadığın zaman herhangi bir problem çıkmıyor dimi tr hesabında oynuyabiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.