Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu anada kadar ps4 için 3 oyun satın aldım US PSN'den ve bu oyunları TR PSN hesabım üzerinden oynuyorum, hiç bir sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

peki us psnden aldığın oyunu tr hesabında oynadığın zaman herhangi bir problem çıkmıyor dimi tr hesabında oynuyabiliyorsun

Oyunları satın aldığın us psni cihazdan bir kez ana hesap olarak etkinleştiriyorsun sonra dilediğin hesapla oynuyabiliyorsun.
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    hem tr de hem us de cihazı aktifleştirdim bi cihaz 2 psn aktiv bu ileride bi sıkıntı çıkarırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbNil

hem tr de hem us de cihazı aktifleştirdim bi cihaz 2 psn aktiv bu ileride bi sıkıntı çıkarırmı ?

Aynı durum bendede var hocam 8 aydır bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.

• MA11 kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&refRID=1X97ZGB82FE8MK6SES5S&linkId=S57KFJWPXNGS5YZM

Zaten plus üyeliği alacaksan yukarıdaki linkten direk al. Diğer türlü de yapabilirsin fakat işi uzatmış oluyorsun. Normal kredi kartınla alabilirsin yapman gereken amerika adresi girmek eyaleti de alaska yap ki vergi almasınlar

• Valla sonunda halettim us psn den 5 dk mi bile almadı tr dede oynuyorum
    Salak Türkiye sony hiçbirşey çözemedi yok kartı kabul etmiyor yok calismiyor bn bidaha hep böyle alırım Alaska vergisi olduğunu bilmiyordum 7 tl fazla kesti çok degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben şimdi 10 dolarlık aldım anında gözüktü kod. ardından 50 dolar alayım dedi. bekle dedi 2 saat içinde gelcek kod dedi. bir sıkıntı olmaz dimi? ilk kez alışveriş yapıyorum da amazondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

arkadaşlar ben şimdi 10 dolarlık aldım anında gözüktü kod. ardından 50 dolar alayım dedi. bekle dedi 2 saat içinde gelcek kod dedi. bir sıkıntı olmaz dimi? ilk kez alışveriş yapıyorum da amazondan.

Geldi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

arkadaşlar ben şimdi 10 dolarlık aldım anında gözüktü kod. ardından 50 dolar alayım dedi. bekle dedi 2 saat içinde gelcek kod dedi. bir sıkıntı olmaz dimi? ilk kez alışveriş yapıyorum da amazondan.

Geldi mi ?

Geldi 1 saat sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

Geldi mi ?

Geldi 1 saat sonra

Vergi kesildi mi acaba ? Ödemeyi nasıl yaptınız ?

Teşekkürler.

• adresi alaska yazınca vergi kesilmiyor diyordu forumdaki arkadaşlar. bende ay sonu ekstrede göreceğim ne kadar çıkmış.
  • Byler amazonda 75 dolarlik kod aldim sifrede mail ile geldi psn storese nereye giricm bu kodlari us psnden aliyrz fifayi ins tr psn e tr dil ile gelmz ins

• Arkadaslar bir konu da fikrinizi almak istiyorum.

Sizce us psnden dijital oyunu, 60x2,15 =129 tl den almak mı yoksa
    Spottan 170 tl kutulu almak mı?

Dijital olarak oyun indirebilirim sorun yok. Ama amazondan eğer alırsam ininal kart kullanacağım.
    Bu sebeple amazondan 1 yıllık psn plus yada oyun alırsam artı bir vergi vs kesinti olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arke9

http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&refRID=1X97ZGB82FE8MK6SES5S&linkId=S57KFJWPXNGS5YZM

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&refRID=1KTZYN76H7PCN5AW5F98&linkId=XBHTUO7K2YKK4GEA

Amazondan 1 yıllık psn plus üyeliğini satın almak için ilk linki. Gift card almak için ikinciyi kullanabilirsin. Eyaleti alaska olarak yazın diye ilk sayfada yazmışlar. Alaskada vergi yok aynı zamanda Delawarede de yok. Wiki linki
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States

Teşekkürler. Şimdi tr psnim 15 Haziran'da bitiyor.sizce us psn plus almak mantıklı olur mu? . Alayim diyorum çünkü Sony psn plus a Haziran 15e kadar güzel oyun verebilir ve kaçırmış olurum.

• Amazondan enpara ile alan var mı ? Vergi olayı nasıl ?

• MA11 kullanıcısına yanıt
    Reedem cod bolumu var psn de.oraya yazicaksiniz gelen kodlari

• Vergi olayı nasıl oluyor dostlar ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.