Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar TR psn i icin nerden alabilirim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr psn icin alamazsın,us psn açıp kartları öyle kullanabılırsın
  • estefanik kullanıcısına yanıt
    Amerika'da belirli alış verişlerde bildiğim kadarıyla vergi ödemeyen bölgeler var. Kendinize geçerli bir california eyaletinden adres bulun, vergi felan ödemezsiniz. 50 dolarlık psn kartına 50 dolar ödersiniz ekstra ücret olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 5 Eylül 2014; 23:53:26 >
  • 40 dolar card alabileceğim bildiginiz bir yer varmı us card olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

Vergi olayı nasıl oluyor dostlar ?

10$ kart alıyorum 80krş falan vergi kesti, ama yine de spotçulara göre aşırı uygun
  • Arkadaslar 10 dolarlık kartı sorunsuz aldım 50 için mail attılar fax çekmemi falan istemişler şimdi ne yapmam gerekiyor. Hesabım kitlendi yeni hesap açıp bidaha mı alayım yoksa fax mı çekeyim fax çektikten sonra kod geliyor mu yoksa bir tane daha mı almam gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylik plus aldim ama ayni kardla giftcard alamiyorum 4 tane sipariş iptal ettim sinirden kiracam kartlari ps4 yatiyo valla sorun ne olabilir bu arada battlefield 4 varsa albilirim hemen

• benim derdim farkli psn plus var kredi kartim olmadigi icin dijital kod almam lazim amazondan amerika psn actim bu yuzden tek sikintim banka kartindan (akbank neo) alisveris yapabilirmiyim kafayi yicem

• ahmetb34gfb kullanıcısına yanıt
    ininal yada paypal kart al ben plusı tr psn kabule tmediği için amazondan alıp us psnde aktifleştirdim ininalle amazonda kullandım yani sende kullanabilirsin
  • estefanik kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&refRID=1X97ZGB82FE8MK6SES5S&linkId=S57KFJWPXNGS5YZM

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&refRID=1KTZYN76H7PCN5AW5F98&linkId=XBHTUO7K2YKK4GEA

Amazondan 1 yıllık psn plus üyeliğini satın almak için ilk linki. Gift card almak için ikinciyi kullanabilirsin. Eyaleti alaska olarak yazın diye ilk sayfada yazmışlar. Alaskada vergi yok aynı zamanda Delawarede de yok. Wiki linki
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States

Kaliforniada bildiğim kadarıyla vergi var bu arada.

• kod alıp da sıkıntı yaşayanlar var mı? fax çekilmesinin istenmesi gibi?
  • Çok faydalı bir link, daha önce yazan tanıdıklara selam olsun.

- 20 dolarlık kartı şıp diye aldım, hemen kodu verdiler.
    - 50 dolarlık içinse sizi bekleteceğiz, bir kaç saat içinde mai atacagız baska bir sey yapmanıza gerek yok tarzı bir yazı geldi. Umuyorum 1 2 saat içinde onay maili gelecektir. Olumlu ya da olumsuz dönüş olduktan sonra tekrar bu mesajı editlerim.

Gelen Uyarı Ekranı Şu Şekilde:

Sorry, processing is taking longer than expected.
    Please do not reorder this item.
    Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 2 hours.
    This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruud_ -- 11 Eylül 2014; 14:09:54 >
  • Amazon alışverişlerini herhangi bir kredi kartından yapabiliyor muyuz ?

• 75 dolarlık kart aldım ve benimki de aynı şekilde

Sorry, processing of this order is taking longer than expected
    • This order may take up to 2 hours to process but usually will take less than an hour
    • Please do not re-order this item
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
    • For more information, contact us
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruud_

Çok faydalı bir link, daha önce yazan tanıdıklara selam olsun.

- 20 dolarlık kartı şıp diye aldım, hemen kodu verdiler.
    - 50 dolarlık içinse sizi bekleteceğiz, bir kaç saat içinde mai atacagız baska bir sey yapmanıza gerek yok tarzı bir yazı geldi. Umuyorum 1 2 saat içinde onay maili gelecektir. Olumlu ya da olumsuz dönüş olduktan sonra tekrar bu mesajı editlerim.

Gelen Uyarı Ekranı Şu Şekilde:

Sorry, processing is taking longer than expected.
    Please do not reorder this item.
    Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 2 hours.
    This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

Dostlar kendimi alıntılıyorum kusura bakmayın ama dogru bilgi verebilmek adına paylaşıyorum:

Konunun ilk entry'sinde yazan adımları bir bir uyguladım, adrese vs direkt ordaki bilgileri girdim.

-20 dolarlık psn saniyesinde geldi.
    - 50 dolarlık için ise 3 3 buçuk saat sonunda mail geldi ve onu da satın aldım.

Bir kaç dakika önce de pre-order'ımı verdim.

Sorun Yok.

• ruud_ kullanıcısına yanıt
    Bahsini ettiğiniz durum benim de başıma geldi şu anda. Ancak siparişlere baktığımda iptal edilenler kategorisinde görüyorum siparişimi. Ayrıca mail gelmiş çekemedik diye falan ...

Şimdi bu iptal mi oldu yoksa bir 2 saat bekleyeyim mi ?

Open Orders falan değil bildiğin iptal olanlar kategorisine gitmiş siparişim.

Başka bir yerden deneyeceğim şimdi iki tane birden çekmesin ! (Destiny almaya çalışıyorum bu arada )

BestBuy deneyen var mı acaba ...
  • ruud_ kullanıcısına yanıt
    Arkadasim oyunu almak icin en az ne kadarlk kart almak lazim70 mi?

• Yapı kredi kredi kartıyla alınıyor mu?

• 10 dolarlık kart aldım dnemek için, sorunsuzca geldi.

Sonra 100 dolar almak istedim hesabımı dondurdu, yeni hesaptan denedim yine dondurdu.

Oyun oynamak için çektiğimiz çileye bak.

• arkadaşlar şöyle bir sorum olacak ben fifa için 60 dolarlık gift card alacam amazondan ama bazen 50 dolarlıklarda sorun cıkıyor diyo arkadslarımız ozaman tek tek 3 adet 20 dolarlık almak mı mantıklısı yoksa 50 dolarlık ve 10 dolarlıkmı mantıklı bu konuda yardımcı olursanız
    sevinirim ayrıca 3 seferde 20 dolarlık almanın hiç bir sakıncası yoksa bosuna 50 dolarlıkla ugrasmayayım direk 3 adet 20 dolarlık alırım öyle degilmi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.