Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam anladımda sonucta işte yine kredi kartıyla para yüklenecek...yani onuda kabul etmemesi lazım ozaman biraz sacma bi sistem olmus kredi kartını kabul edecekse zaten direk psn gift te kabul etse nye etmiyor anlamadım.İnnial kart cıkarıp dniycem bakalım olacakmı..
  • amazondan gift kart alabilen arkadaşlar lütfen YARDIMCI OLURMUSUNUZ ne yaptıysam maillerim ban yedi hep daha bir adet bile gift kart alamadım.Sanal kartı denedim ondada olmadı.Ne yapacaz çözümü nedir yapabilenler nasıl yapmıstır merak ediyorum.Card finans benim
    kartım.Eger innial kart alsam yada bu paybyme midir nedir onu alsak amazondan busefer kredi kartı sıkıntısı yaşanmazmı yani istersem innialla amazondan gift kart alabilecekmiyim arkadaslar lütfen yardımcı olun dünden beri yazıyorum ne yapacagımı bilmiyorum.
  • Arkadaslar isbankasi kredi kattiyla 10snde falan sorunsuz aldim. Ekstra olarak tek yaptigim internetten herkesin elinde olmayan bir adres bulup yazmak amazona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddaywalker

Arkadaslar isbankasi kredi kattiyla 10snde falan sorunsuz aldim. Ekstra olarak tek yaptigim internetten herkesin elinde olmayan bir adres bulup yazmak amazona.

Plus mu aldiniz oyun arti plus mu? 99 dolara plus + 50 gift kart var bu ikisini alsak tek kod mu verir fikriniz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: geronimoayh

quote:

Arkadaslar isbankasi kredi kattiyla 10snde falan sorunsuz aldim. Ekstra olarak tek yaptigim internetten herkesin elinde olmayan bir adres bulup yazmak amazona.

Plus mu aldiniz oyun arti plus mu? 99 dolara plus + 50 gift kart var bu ikisini alsak tek kod mu verir fikriniz var mi?

Plus almadim, 10 ve 50lik 1er kart aldim ayri ayri

• ddaywalker kullanıcısına yanıt
    İki tane ayri ayri kod mu geliyor.nasil oyunu alacaz storedan?

• quote:

Evet her nasilsa ikisini bir islemde almayi beceremedim, sanırım yok. Ayri ayri iki islemde aldim. Amazondan kod geliyo aldiktan sonra o kodu psn hesabina yaziyosun redeem code kisminda.

• quote:

quote:

Evet her nasilsa ikisini bir islemde almayi beceremedim, sanırım yok. Ayri ayri iki islemde aldim. Amazondan kod geliyo aldiktan sonra o kodu psn hesabina yaziyosun redeem code kisminda.

İki kere kod gelecek iki kere reedem coda girip yazacaz ayri ayri.benim anladigim bu;) unarim anladigim gibidir cevaplar için tesekurler

• quote:

quote:

quote:

İki kere kod gelecek iki kere reedem coda girip yazacaz ayri ayri.benim anladigim bu;) unarim anladigim gibidir cevaplar için tesekurler

Dogru anladin

• hocam iş bankası kartı derken maximum kartlamı aldın yani? babamda var maximum olmadı artık onu deniycem yalnız cok sacma degilmi ya neden böyle oluyor anlamadım? sanal kartlada yapamadım direk blockladı adresi.Adreside degişik yazdım activision ın adresini yazdım
    californiadaki...bir türlü olmadı lütfen yardımcı olun innial kartla denesem eger sonuc alabilirmiyim bi bilginiz varmı?
  • FAKS için pm geliyor bana neredeyse her gün buraya yazayım yapmanız gerekeni.Zaten mailde yazıyor da neyse.

Mailine gelen son kart ekstreni yazıcıdan çıkar.Kağıdın boş kısmına bloke olan amazon mail ve şifreni yaz.Kısa da bir açıklama yaz ingilizce, bu kartın sahibi benim blokeyi açabilirsiniz, şu sipariş numaralı ürünü alırken bloke oldu vs diye.Sonra faksla.2 3 gün sonra amazon canlı destekten faksım elinize ulaştı mı, kartın blokesi kalktı mı diye sor tamamdır.

• Arkadaşlar sanal kart ile amazondan psn card alabiliyoruz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: grupyorum

Arkadaşlar sanal kart ile amazondan psn card alabiliyoruz mu?

Evet alabiliyorsun ama o iş bazen sıkıntı.
    Ben garanti sanal kartla 20$lık PSN card aldım sorunsuz bir şekilde. Aradan 3 dk sonra tekrar almak istedim alamadım. Bazı arkadaşlar "bekleme olabiliyor, böyle bir durumda müşteri hizmetlerine durumu belirtirseniz süreci hızlandırabiliyorlar" diye söylüyor.

Sonuc olarak sorunuzun cevabı evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

quote:

Orijinalden alıntı: grupyorum

Arkadaşlar sanal kart ile amazondan psn card alabiliyoruz mu?

Evet alabiliyorsun ama o iş bazen sıkıntı.
    Ben garanti sanal kartla 20$lık PSN card aldım sorunsuz bir şekilde. Aradan 3 dk sonra tekrar almak istedim alamadım. Bazı arkadaşlar "bekleme olabiliyor, böyle bir durumda müşteri hizmetlerine durumu belirtirseniz süreci hızlandırabiliyorlar" diye söylüyor.

Sonuc olarak sorunuzun cevabı evet.

Sağolun hocam cevabınız için. Umarım bende alırken bir sorunla karşılaşmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 14 Eylül 2014; 1:34:50 >
  • Hocam selamlar,

Ben gecen ay ps4 aldim ve is sebebi ile simdi sehir disindayim. 3 psn hesabim vardi biri de us hesabi.

Ben simdi telefonumdan psn e baglaninca oradan store a girince direk olarak beni web sitesine yonlendiriyor ve denemek icin FIFA 15 e tikladim orada add fund yaziyordu hesabim bos oldugu icin. Ona tikladim ve direk olarak adres bilgisi ve kart bilgilerini soruyor. Buradan almak istersek neye ihtiyacimiz var amazon disinda?

Yardimci olursaniz sevinirim...
  • Arkadaşlar amazondan aldigimiz kodu US hesabinda kullanicaz değil mi? Tr storeda mi yoksa bugün alican inşallah teyit etmek istedim.

Veya direk US storedan alip oyunu indirsek ne farki var 10 dolar daha fazla gift katrttan oyun tr de oynanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoayh -- 14 Eylül 2014; 14:06:50 >
  • Beyler walmart.com dan alışveriş yapan var mı? ekstradan komisyon alıyor mu?
  • Ben FIFA 15 i us psnden alayim istiyorum. Burada dijital çok pahalı, kutulu desen sporcular ilk çıktığı zamanlarda 170 lira fiyat biçerler. En hesaplisi bu şekilde almak sanırım. Simdi sorum su : ininal kart ile sorunsuz bir şekilde psn e para yükleyebilir miyim ? 60 dolarlık bir yükleme için ne kadar komisyon alırlar ? Ve bu işlemi amazonda nasıl hallediyorum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk denememde problem cikti. Bir iki saat bekletecek.kart üzerinde eşimin ismi var ismi de ad soyad kismina sigmadi ben de kizlik soyadini yazmadim sorun olur mu

• geronimoayh G kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan aldığın kartı sadece us psn'de kullanabirsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.