Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kredi kartın yurtdışı alışverişe kapalı olabilir. Bankayla iletişime geçmeni söylüyor
  • eyvallah almıstım zaten ama ps3 us psn de fifa 15 olmadıgı için alamadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

Kredi kartın yurtdışı alışverişe kapalı olabilir. Bankayla iletişime geçmeni söylüyor

Yok hocam sadece amazon üzerinden sıkıntı yaşıyorum. Yoksa 2 seferdir başka yurtdışı siteden gift card alıyorum. 3-5 dolar daha tuzlu ama yapacak bir şey yok artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm beyler bi yardım lütfen bende us hesab acmak istiyorum da nasıl yapıcam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayaro82 -- 16 Eylül 2014; 20:31:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan PSN kart almak isteyenler,

az önce 2-3 dakikada kartları alıp internet üzerinden us psn hesabıma kodları girerek yükledim ve fifa15 pre order yaptım. (ps4)

şu şekilde;

50 $ olan kartı almayın bence sorun yaşayanlar olmuş. ben 3 tane 20 $ lık kart aldım. world kredi kartım ile. sanal kart da kullanmadım. geçen sene de böyle almıştım herhangi bir sorun olmadı. verilen 3 kodu kopyala yapıştır yaparak https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ sitesi üzerinden us psn hesabımdan kodları girmek suretiyle 60 $ yükledim ve oyunu satın aldım.

us psn tr psn hesabı meselesine gelince... bende 3 seneden beri zaten tr psn vardı. geçen hafta ps3'ü 500 tl'ye satıp hızlı al sitesinden 1300 tl'ye ps4 aldım ve aynı metodla yine fifayı satın aldım. plus hesabım TR ancak oyunu aldığım hesap US. sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardost25 -- 16 Eylül 2014; 21:55:19 >

• arkadaşlar 20 dolarlık kart alıcam 3 tane tek tek mi alıcam
  • Evet 3 ayri 20 lik alacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey diyeceğim amex kartla us den direk oyun alınabiliyormu
  • Konuda anlatıldığı gibi işlemler yapıldığında hiç bir sıkıntı olmadan satın almalarımı yaptım ve işlemlerin yapılış yöntemini anlatan herkese teşekkürler.
  • arkadaşlar simdi 10 + 50$ aldım direk verdi kodları bekleme vs olmadı amazon.com'da
  • Beyler fıfa poınt tr hesaptan nasıl alabılırım

• 50 dolar plus + 60 dola fifa + 60 dolar gta 5 madem almışken 200 dolar alayım diyorum önümüz black friday :) öyle değil mi ama. yani almışken 200dolar alsam kullanmadığım kadarı silinmez di mi bilen beri gelsin. sonra 31.12.2014 de silinir falan içime batar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 17 Eylül 2014; 22:38:02 >
  • Beyler amozandan degılde us sony network olarak alsam ne fark ediyo aynı fiyat 60 $

• tomb raider ın 17 dolara düşmesiyle bende bende 75 dolarlık aldım. fifa 15 i de aldım iyi oldu
  • Ben de 50$+10$ şeklinde kodları alıp pre-order yaptım

23 Eylül'de oynamaya başlayabiliyoruz değil mi US PSN'den satın aldığımız için?
  • Bu uyarıyı verdi, 1 year subscription + 50 $ lık kod aldım.

Sorry, processing is taking longer than expected.
    Please do not reorder this item.
    Some Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 2 hours.
    This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

Click here to check your order in Your Account

No further action is required from you.
    Once your order is complete, we will send you an email.
    If you wish to cancel your order please contact us.

Umarım bir problem çıkmadan işlem tamamlanır, daha 10 $lık daha kod almam lazım fifayı alabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wade -- 18 Eylül 2014; 11:30:29 >
  • Paypal yok değil mi amazonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Paypal yok değil mi amazonda

Maalesef yok hocam. Ama Paypal'ın Paypal Nakit Kart'ını satın alıp o kartla amazon'dan alışveriş yapabilirsiniz. Kartın ücreti 5 lira. Paypal.com/nakit sayfasında ve Migros'larda satılıyor.
  • silinmez kalır öylece
  • PSN plus kodunu PC'den kullanamazsınız dedi, onu konsoldan tanıtmak gerekecek heralde.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.