Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Paypal yok değil mi amazonda

Maalesef yok hocam. Ama Paypal'ın Paypal Nakit Kart'ını satın alıp o kartla amazon'dan alışveriş yapabilirsiniz. Kartın ücreti 5 lira. Paypal.com/nakit sayfasında ve Migros'larda satılıyor.

Migros'ta nasıl satılıyor hocam anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

Migros'ta nasıl satılıyor hocam anlamadım.

Paypal Nakit Kart'tan bahsediyorum hocam. Migros'da kasiyerlerin orada kasada satılıyor. Ön ödemeli kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

silinmez kalır öylece

eyv. tsk ederim.
  • Bpnus Sanal kartla aldım İlk sayfadaki adresi girdim alışverişin son ekranında satın alındıktan sonra sözleşmeyi kabul ediyormusun tarzı onay kutusu çıkıyor işaretleyip kabul eder etmez orada psn kodu çıkıyor..Aynı kod e-postaya da geliyor.
    Adres:
    ANCHORAGE
    ANCHORAGE
    Alaska,
    ALASKA
    99501
    United States
    Phone: 44444444
  • https://www.amazon.com/gp/product/B004LLIKVU/gcrnsts?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&keywords=amazon%20gift%20card&linkCode=ur2&linkId=X7S7DTBCVWN4O72J&qid=1410555464&redirect=true&s=gift-cards&sr=1-1&tag=ads0595-20

Kredi kartında adres uyuşmama sorunu yaşayan arkadaşlar yukarıdaki amazon gift kartı alıp sonra da psn kart alabilirler. Bir arkadaşım denedi işe yaradı. Fakat işe yaramazsa riskli çünkü o zaman elinizde kullanamayacağınız bir gift kart kalır. Yaparsanız 10 dolarlık alın bir tane deneyin önce ama işe yaramaması için bir sebep göremiyorum.
    Aşağıya da psn kart linkini koydum

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&linkId=OC3W5FVTX5QP3BXU

• 50 dolarlıklarda sorun yaşayanlar ve yüksek alım düşünenler paypal seçeneğiyle birlikte offgamersta 2x50 lik bir bundle avantajı var. kod anında veriliyor.

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri.

http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm

• quote:

Orijinalden alıntı: coda

50 dolarlıklarda sorun yaşayanlar ve yüksek alım düşünenler paypal seçeneğiyle birlikte offgamersta 2x50 lik bir bundle avantajı var. kod anında veriliyor.

http://www.offgamers.com/playstation-network/playstation-network-card-us/playstation-network-card-us-c-4999-5329-5330.ogm

Öneriyorsun yani dostum bugün alacaktım bende 110 dolar lazım.Ozaman burdan bir 100 lük birde 10 luk alayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 luğu amazondan alsan bence daha iyi olur. 2 adet 50 liği buradan gönül rahatlığıyla alabilirsin ben dün gece aldım sorun çıkmadı. tek sıkıntı paypalın kuru. benim alışverişim 234 lira gibi bir şey tutmuştu.
  • quote:

10 luğu amazondan alsan bence daha iyi olur. 2 adet 50 liği buradan gönül rahatlığıyla alabilirsin ben dün gece aldım sorun çıkmadı. tek sıkıntı paypalın kuru. benim alışverişim 234 lira gibi bir şey tutmuştu.

paypal dan başka ödeme yöntemi yok mu,site komisyon alıyor mu psn den ayrı olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the wade kullanıcısına yanıt
    hocam bir problem oldumu geldmi kodunuz ? 3. 20$ da patladı hesap aynı uyarıyı aldım.
  • Beyler 50 yi amazondan aldım ama 10 u birtürlü alamadım her Buy dediğimde tekrardan şifre soruyor ve kabul etmiyor şifreyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazon store card nasıl alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

50 dolar plus + 60 dola fifa + 60 dolar gta 5 madem almışken 200 dolar alayım diyorum önümüz black friday :) öyle değil mi ama. yani almışken 200dolar alsam kullanmadığım kadarı silinmez di mi bilen beri gelsin. sonra 31.12.2014 de silinir falan içime batar.

İhtiyacının olduğu zaman alman daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

quote:

50 dolar plus + 60 dola fifa + 60 dolar gta 5 madem almışken 200 dolar alayım diyorum önümüz black friday :) öyle değil mi ama. yani almışken 200dolar alsam kullanmadığım kadarı silinmez di mi bilen beri gelsin. sonra 31.12.2014 de silinir falan içime batar.

öyle yaptım ben de :) 100 + 10 dolar amerikadaki kuzenime aldırdım. her zaman alışveriş yaptığı amazon hesabıyla aldı benim karttan.
  • quote:

50 dolarlıklarda sorun yaşayanlar ve yüksek alım düşünenler paypal seçeneğiyle birlikte offgamersta 2x50 lik bir bundle avantajı var. kod anında veriliyor.

Regretfully, this order is currently in queue for verification, although verifying just takes a few minutes to do, it can only be done by a particular team that is not readily available on weekends/outside of office hours.

As such, do allow between just 20 minutes-30 minutes from now for this order to be updated. We will notify you by email or you may also refresh the order page for updates from time to time within the mentioned period for an update.

We thank you for your patience and do apologize for any inconvenience caused.

Should you have any inquiries or require any assistance for your order, do not hesitate to send us your inquiries. We're always ready to assist you the best we can.

beyler siteden alışveriş yaptım 137 tl ye mi ne denk geldi, genel olarak sitedeki sıkıntı paypal alışverişinde hesabın kontrolüymüş. ticket attım gelen cevabı yukarda haftasonu olduğu için olmadı sanırım başka bir şey olursa belirtirim. bekliyoruz bakalım. bir de telefon verirken gerçek telefonunuzu verin sms atıyorlar.

• sithicus kullanıcısına yanıt
    Arada bir 5 saatlik fark var sanırım. Bu siparişi dün gece 00:30 da vermiştim. Paypal hesabımın mailine gelen maili onayladıktan sonra siparişlerim kısmında görünmüştü.

• sarandal kullanıcısına yanıt
    kredi kartı ile ödemede var. komisyon paypalda da kredi kartında da 1.55 dolar
  • ben de şimdi baktım mail gelmiş kodlarımı aldım deneyeceğim şimdi. ben baya ticket attım konuyla ilgiyle geri dönüş yaptılar ayrıyeten siteyi beğendim. 100 $ aldığım için komisyonu pek sıkıntı yapmadım. amazondan da 20 $ sipariş verdim direkt geldi sıkıntı çıkmadı bu işlemleri beklerken.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

quote:

öyle yaptım ben de :) 100 + 10 dolar amerikadaki kuzenime aldırdım. her zaman alışveriş yaptığı amazon hesabıyla aldı benim karttan.

Ben de FIFA 15 alacağım yakın zamanda 50+10 mu yoksa 20+20+20 şeklinde alsam diye düşünmeye başladım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.