Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş lanet olsun ya. Şu işi yapabilen varsa 50$ lazım parası neyse de vereceğim ulaşsın biri sevabına yapsın şunu kurtulayım artık ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap patlama olayı başıma geldi sanırım, mail geldi ve ardından denediğimde hesaba giremedim, nasip değilmiş napalım.

• Ben 10 $ lık aldım hemen geldi.50$ lık alayım dedim hesabı dondurdular,mail atmışlar.Ne yapmalıyım.
    This statement should include the following information:

* Name as it appears on your credit or debit card
    * Address on file with the card issuer
    * The customer service phone number for your financial institution

On your fax, please provide the email address used when placing your order and the order number you received in your email confirmation.

Do note that the statement must be sent via fax as we are unable to interpret attachments via email. Please also note that you will be unable to access your Amazon.com account as it has been placed on hold pending receipt of your fax. Please do not place a new order or open a new account as this may result in additional delays.

If you are unable to send the fax, please ask the issuer of your debit or credit card to contact us so we may verify your account details. The card issuer can reach us via the above fax number. The fax should include the name, phone number and fax number of a specific representative with whom we can correspond if necessary.

Please don't hesitate to email us should you have any questions, and thank you for your interest in shopping at Amazon.com.

• Bende aldım bekliyorum inş gelcek.
  • Alamadım. Bir sürü bir şey istiyorlar. Vazgeçtim. Adres amerika tanımlı ama vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Arkadaş lanet olsun ya. Şu işi yapabilen varsa 50$ lazım parası neyse de vereceğim ulaşsın biri sevabına yapsın şunu kurtulayım artık ya.

Bu konuya bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 25 Eylül 2014; 14:51:59 >
  • Bu gün 20 Dolarlık kart alacaktım parayı çekti fakat kartı vermedi. Alım esnasında da şu hata çıkmıştı.

We're sorry!

An error occurred when we tried to process your request. Rest assured, we're working to resolve the problem as soon as possible. If you were trying to make a purchase, please check Your Account to confirm that the order was placed. We apologize for the inconvenience.
  • Art arda almayın amazon izin vermez.2-3 saat zaman geçsin öyle alın
  • Ben 1 yıllık plus aldım geldi. Sonra da 50$ ve 10 $ verdim onlarda işlem 2 saat sürebilir dedi. Tecrübesi olanlar yazar mı ne olacağını?
  • Selamlar arkadaşlar

Elimde amazon.com dan alınma 1 yıllık us psn üyeliği var, karttan çekilemedi diye hata vermişti geçen hafta bugün mesaj geldi ödeme onaylandı diye elimizde patladı ikinci psn üyeliği :) Almak isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz.
  • bende paybyme kart ile deneme yaptim ama alamadım ya acaba sonra mı gelicek kod ?

Sorry, processing of this order is taking longer than expected
    • This order may take up to 2 hours to process but usually will take less than an hour
    • Please do not re-order this item
    • Once your order is complete, you can download your purchase here. We will also send the download link to your e-mail address
    • For more information, contact us

al işte hesabımı engellemişler

There was an error with your E-Mail/Password combination. Please try again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 5 Ekim 2014; 14:06:02 >
  • Bende almak istiyordum ne bu hesap engellenmesi filan. Oysaki konuda arkadaş çok guzel anlatmış. Kolay gibi gozukuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bi babayiğit paybyme ile amazondan kod alabilicek ? Ve ya us store'a bu kartı eklemeyi ? Kartın içinde para olmasa kırıcam valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

Yok mu bi babayiğit paybyme ile amazondan kod alabilicek ? Ve ya us store'a bu kartı eklemeyi ? Kartın içinde para olmasa kırıcam valla

2 saat içinde gelmedi mi kod? bir önceki mesajında öyle yazıyor çünkü. bekle 2 saat içinde gelcek kod diye yazmış amazon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

Yok mu bi babayiğit paybyme ile amazondan kod alabilicek ? Ve ya us store'a bu kartı eklemeyi ? Kartın içinde para olmasa kırıcam valla

2 saat içinde gelmedi mi kod? bir önceki mesajında öyle yazıyor çünkü. bekle 2 saat içinde gelcek kod diye yazmış amazon.

Normalde gelir de bugün başka bi kartla denedim sonra hesabımı kapattilar.paybyme die bi kartla denedim olmadı.

• Arkadaşlar bugün ininal kartımla psn card alıcaktım ama yorumlar pek içaçıcı değil nedir durum?

• Beyler selam, ben 100$ lık kart aldım. 5 dk sürmedi gelmesi üstelik 5$ lık gift card ım vardı. 95$ a geldi... Selamlar...

Not: Denizbank - Gs Bonus Kredi Kartı kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 12 Ekim 2014; 17:44:32 >

• earthfrost kullanıcısına yanıt
    satmadıysan alabilirim 1 yıllık kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Selamlar arkadaşlar

Elimde amazon.com dan alınma 1 yıllık us psn üyeliği var, karttan çekilemedi diye hata vermişti geçen hafta bugün mesaj geldi ödeme onaylandı diye elimizde patladı ikinci psn üyeliği :) Almak isteyen olursa irtibata geçebilirsiniz.

satmadıysan alabilirim fazla olan codu
  • Bana şöyle bi' hata veriyor.Order 1-2 dakika sonra iptal ediyor ve bir email geliyor.

We have canceled your recent Amazon.com order(s) because we are unable to charge your credit card.

Ne yapmam lazım ki ? Kredi kartı bilgileri doğru,US address de bulup yazdım ondan değildir bence.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.