Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün psn card alma denemem de 10$ almayı başardım. Sonrasında çok sorun yaşadım. Kardeşimin arkadaşının abd deki adresini yazarak yeni hesap açıp 50$ psn kart almak istedim bu seferde kartan çekim sırasında sorun oluştu. Sonra 1 saat içinde 50$ lık kod geldi. Toplamda 60 $ oldu. Bende o parayla COD Advanced Warfare ön sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 22 Ekim 2014; 17:02:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dikkatlice dinleyin smdi..
    Once PSN sitesinden amerikadaki otellerden birinin acik adresiyle kullanici olusturun, ulke tabiki US olacak. Sonra ayni adresle Amazon.com dan profil olusturun. Almanin puf noktasi adres sirasinda Name Surname kismina adresin sahibi otel ise otel adini yazin. Uyusmazliktan alinmiyo bazen.
    Sonra kredi kartinizdan rahatca alabilirsiniz.
    59$ a paylasimli FiFa15 aldim paylasinca maliyet daha da dusuyor.

Not: Fifa15 ps4 icin yapilmis resmen. Gorsel olarak Ps3 de fifa15 veya 14 farki cok ayirt edilmiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: eoerdem

Arkadaslar dikkatlice dinleyin smdi..
    Once PSN sitesinden amerikadaki otellerden birinin acik adresiyle kullanici olusturun, ulke tabiki US olacak. Sonra ayni adresle Amazon.com dan profil olusturun. Almanin puf noktasi adres sirasinda Name Surname kismina adresin sahibi otel ise otel adini yazin. Uyusmazliktan alinmiyo bazen.
    Sonra kredi kartinizdan rahatca alabilirsiniz.
    59$ a paylasimli FiFa15 aldim paylasinca maliyet daha da dusuyor.

Not: Fifa15 ps4 icin yapilmis resmen. Gorsel olarak Ps3 de fifa15 veya 14 farki cok ayirt edilmiyo.

Usta dediğini aynen yaptım ama yine olmadı hesap hemen ban yiyor neden yapılmıyor ya şu amazondan bir türlü us psn kod alamadım biri yardım etsin ya

• Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de senin gibi çok ban yedim hesaptan.. The Marmara Manhattan adresini girdim Amazon. com için, PSN için de Eczacıbaşının amerika şubesini girdim. aynısını dene istersen yardımcı olursa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eoerdem

hocam ben de senin gibi çok ban yedim hesaptan.. The Marmara Manhattan adresini girdim Amazon. com için, PSN için de Eczacıbaşının amerika şubesini girdim. aynısını dene istersen yardımcı olursa..

Malesef olmuyor Paybyme kart kullanıyorum resmi sitesinde amazon.com anlaşmalı diyor ama olmuyor olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 29 Ekim 2014; 18:44:27 >
  • arkadaslar amazondan us psn code alcam da 60 dolat icin kac tl alir amazon kuru nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: myresistance

US hesabı üzerinden daha ucuza oyun alanlar için.

Önceliklewww.amazon.com adresine giriyoruz.

Search yazan kısımda

Sony Playstation Network Card online game code

Yazıp "BUY AND GET CODE" kısmına giriyoruz.
     Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri.

Sonraki ekranda kredi kartı yada sanal kart bilgilerimizi giriyoruz.

Asıl sorunlu ekran karşımızda (Gerçekten Amerika'da yaşıyormuyuz :) )
    Adres olarak çakma olaraktan
    ANCHORAGE
    ANCHORAGE
    Alaska, AK 99501
    United States
    Phone number. : 55555555

bilgilerini giriyoruz, adres satırlarını girdikten sonraki ekranda

Adres, ödeme tutarı, alınan ürün ekranı onayı çıkıyor. "Complete Purchase" ile onaylıyoruz.

Kod bizimdir.

[size=3]
    EDIT : SADECE US PSN İÇİN GEÇERLİDİR BU KOD (UNUTMAYALIM EN UCUZ OYUNLAR US PSN DE DİR.)[size=5]US PSN RULEZ

20 Dolarlık kart için toplamda 35 TL tutar ödedim ayrıca. ;)

ben daha once alisveris etmiştim siteden yanlislikla sildim tekrar yapiyom olmuyor

State/Province/Region

United States yazdim hata veriyor nedendir

•  Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri.

kartim acik oldu halde alisveris edemiyorum
  • Usa psn kartı "offgamers" sitesinden rahatça alıyorum ve aldığım zaman anında site üzerinden kodu veriyor. Amazondan daha önce birkaç kez aldım , ilkinde 50 dolarlık aldım ve ardından 10 dolarlık almak istediğimde hesabı bloke etti. Aradan bir ay geçtikten sonra tekrar başka kart ile denedim. Bu sefer 50 dolarlığı aldım , ardından 10 dolarlığı da aldım. Ama Birkaç gün sonra tekrar almak istediğimde hesabımı bloke etti. Amazondan usa psn card almak şansa kalmış bir durum. Kimisi istediği kadar alabiliyor bir sorun olmuyor , bazılarımız ise birkaç kere aldıktan sonra hesabı bloke oluyor. Bundan sonra 5 lira fazla veriyorum kafam rahat anında alıyorum. Adres sıkıntısı yok , kredi kartı sorunu yok. Tavsiye ederim arkadaşlar. Bir daha işim olmaz amazonla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 8 Kasım 2014; 20:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaaantr

Usa psn kartı "offgamers" sitesinden rahatça alıyorum ve aldığım zaman anında site üzerinden kodu veriyor. Amazondan daha önce birkaç kez aldım , ilkinde 50 dolarlık aldım ve ardından 10 dolarlık almak istediğimde hesabı bloke etti. Aradan bir ay geçtikten sonra tekrar başka kart ile denedim. Bu sefer 50 dolarlığı aldım , ardından 10 dolarlığı da aldım. Ama Birkaç gün sonra tekrar almak istediğimde hesabımı bloke etti. Amazondan usa psn card almak şansa kalmış bir durum. Kimisi istediği kadar alabiliyor bir sorun olmuyor , bazılarımız ise birkaç kere aldıktan sonra hesabı bloke oluyor. Bundan sonra 5 lira fazla veriyorum kafam rahat anında alıyorum. Adres sıkıntısı yok , kredi kartı sorunu yok. Tavsiye ederim arkadaşlar. Bir daha işim olmaz amazonla.

Kaan kısaca bır rehber tarzı bırsey hazırlarsan cok ıyı olur alışveriş yapmak isteyenler için

• http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/tm.htm
    Usa psn kart alma konusunda İlker hocamın açtığı bir konu var. Çok ayrıntılı bir şekilde bu usa psn kart konusuna değinmiş. Ben de onun açtığı konu sayesinde offgamers dan alışveriş yapmaya başladım.Amazondan sorun yaşıyordum. Bu dediğim siteden 4 sefer usa psn kart aldım ve şimdilik hiçbir sorun yaşamadım.

Ama buradan alışveriş yaptığımda komisyon kesiyor.
    50 dolarlık usa kart : 52.55 dolar
    20 dolarlık usa kart : 21.80 dolar
    10 dolarlık usa kart : 11.55 dolar a geliyor.

Kullanıcı oluştururken adres kısmına gerçek adresimi yazdım. Amazondaki gibi Amerika adresi yazmaya gerek yok.
    Satın alma işlemini yaparken 3 haneli kart şifresini burada girmek zorundayız.
    Satın alma işlemini tamamladıktan sonra email e siparişiniz onaylandı diye bilgi maili geliyor. Onaylandıktan sonra "My Account" hesabım kısmına giriyorum açılan sayfada LATEST OFFGAMERS STORE TRANSACTIONS başlığı altında yapmış olduğum alışverişler liste halinde yazıyor , satın aldığım ürünün sipariş numarasına tıklıyorum ve açılan sayfada "show code " kodu göstere tıklayınca 12 haneli usa psn kodumuz açılıyor.

• Off gamerda 50ödolarlık karta 125 çekti hemen iptal ettim amazonda 114 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offgamers maalesef komisyon kesiyor. Amazondan sorunsuzca, hesabı bloke olmadan alabiliyorsunuz çok iyi, Tabii ki amazondan almaya devam edin. Çünkü amazon komisyon kesmiyor.
    Ama benim gibi amazonda ki hesabı devamlı bloke olan ve komisyonu dert etmeyecek arkadaşlar buradan alışveriş yapabilir. Ben şimdilik bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jisub -- 8 Kasım 2014; 23:00:43 >
  • Bende amazondan 100$ lık. kart aldım 220tl çekti. şimdi mail gelmesini bekliyorum mail amazon dan mı geliyor başka adresten mi bilemedim amazondan 2 maill geldi ama sanırım bunlar sipariş numarası fln ne zaman gelir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

Bende amazondan 100$ lık. kart aldım 220tl çekti. şimdi mail gelmesini bekliyorum mail amazon dan mı geliyor başka adresten mi bilemedim amazondan 2 maill geldi ama sanırım bunlar sipariş numarası fln ne zaman gelir bilmiyorum.

maile falan gerek yok. amazonun sayfasında direkt görebilirsin. siparişlerim kısmına gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

Bende amazondan 100$ lık. kart aldım 220tl çekti. şimdi mail gelmesini bekliyorum mail amazon dan mı geliyor başka adresten mi bilemedim amazondan 2 maill geldi ama sanırım bunlar sipariş numarası fln ne zaman gelir bilmiyorum.

maile falan gerek yok. amazonun sayfasında direkt görebilirsin. siparişlerim kısmına gir.

evet zaten ben onu yazdıktan sonra farkettim girdim aktif edip gta v ön siparişi dahi verdim :)
  • arkadaslar addres veridcation.amazon dan 2 def amail geliyor hesabimi donduruyor.bende amazondan vg248qe aliyorum 24 saat icinde fax cekmemi istiyor ve hesabimi 2 defa dondurdu.konu actim bilenler lutfen yardim etsin indirimi kacirdim.paramla monitorde alamiyorum. konu linki bu

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99937936

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

arkadaslar addres veridcation.amazon dan 2 def amail geliyor hesabimi donduruyor.bende amazondan vg248qe aliyorum 24 saat icinde fax cekmemi istiyor ve hesabimi 2 defa dondurdu.konu actim bilenler lutfen yardim etsin indirimi kacirdim.paramla monitorde alamiyorum. konu linki bu

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99937936

Benimkini de dolduruyor hep

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.