Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

arkadaslar addres veridcation.amazon dan 2 def amail geliyor hesabimi donduruyor.bende amazondan vg248qe aliyorum 24 saat icinde fax cekmemi istiyor ve hesabimi 2 defa dondurdu.konu actim bilenler lutfen yardim etsin indirimi kacirdim.paramla monitorde alamiyorum. konu linki bu

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99937936

Benimkini de dolduruyor hep

Neden donduruyor ben onu merak ediyorum.sebebini bilen yokmu.bu mail geldikten sonra hesap donuyor yada tamamen kapatiyorlar.her vg248qe almaya calistigimda oyle yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de daha önce aynı kredi kartıyla birçok kez kod almama ragmen, su an "revise payment method" hatası alıyorum. hiç bir şekilde kartı onaylamıyor. benim merak ettiğim, open order'da kaldı işlem. iptal ne zaman olur. başka yerden alıcam çünkü iki tane 50 dolar ödemeyelim.
  • İki saattir uğraşıyorum beceremedim. Lütfen biri PM'den yardım etsin yoksa çıldıracağım.
  • Arkadaslar ininalle almaya calisiyorum karti ekliyorum oluyor iste adresi buradak gibi yaziyorum ama soyle bir mail geliyor var midir cozumunu biken ?

We're writing to let you know that the payment for the item listed below has been declined. The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information. There is no need to place a new order as we will automatically try your selected payment method again.*
    cozuldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustophile -- 14 Ocak 2015; 19:39:37 >
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    amazonun kredi kartı o. indirim falan verdiği yok.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifas -- 8 Nisan 2015; 0:59:59 >
  • arkadaslar mesela diyorsunuz ya ikinci koddan sonra extra verification yapiyor peki onu bur kere mi yapiyor her sefer mi?

• https://www.amazon.com/gp/product/B004LLIKVU/gcrnsts?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&keywords=amazon%20gift%20card&linkCode=ur2&linkId=X7S7DTBCVWN4O72J&qid=1410555464&redirect=true&s=gift-cards&sr=1-1&tag=ads0595-20

Kredi kartında adres uyuşmama sorunu yaşayan arkadaşlar yukarıdaki amazon gift kartı alıp sonra da psn kart alabilirler. Bir arkadaşım denedi işe yaradı. Fakat işe yaramazsa riskli çünkü o zaman elinizde kullanamayacağınız bir gift kart kalır. Yaparsanız 10 dolarlık alın bir tane deneyin önce ama işe yaramaması için bir sebep göremiyorum.
    Aşağıya da psn kart linkini koydum

http://www.amazon.com/20-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B004RMK4BC/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&linkCode=ur2&linkId=OC3W5FVTX5QP3BXU

Edit: Normal kredini kartımı kullanınca kabul etmedi. Ama gift card alıp yapınca oldu. 5-6 kere denedim aynı şekilde devam ediyor. Benim gibi bu yöntemi kullanıp başarılı olanlar varsa yazsınlar lütfen. (NOT:Yöntemi yabancı sitelerde buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924F1980 -- 18 Haziran 2015; 15:56:46 >

• Arkadaşlar az önce amazondan 50+10 dolarlık kod alıp Dying Light satın aldım. Her hangi bir sorun yaşamadım. Deniz Bank Sanal Kart kullandım. Bilginize
  • Merhaba millet,10$ lık psn card almaya çalışıyorum bu 5.mailim falan siparişi onaylıyor sonra fax olayları falan filan declined oluyor ve sonrada büyük ihtimal hesaplar ban yiyor çünkü hiçbirine giremiyorum ve vpn kullanarak yapıyorum çünkü normal yapınca türkiyeden alışveriş yaptığınızı farkettik diyorlar çözümü tam olarak anlatabilecek birisi var mı?

• WakeOfSorrow W kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/gp/product/B004LLIKVU/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B004LLIKVU&linkCode=as2&linkId=SAOJF7D2HZUO26LN

Ben yukarıdan gift kart alıp öyle denemiştim olmuştu. Biraz riskli gift kart elde kalabilir ama onun da çözümü var. Gift kart alıp psn kart alamazsan amazonda chatten paranı geri isteyebilirsin bence.

http://www.amazon.com/gp/product/B00GAC1D2G/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00GAC1D2G&linkCode=as2&linkId=YVIDKID2XIO7YGXP

• Ya gift carddan ziyade sorunsuz normal almak istiyorum ama adres olayını beceremiyorum veya türkiyeden alışverişi farkediyorlar kimseye olmuyor mu bu sorun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam zaten gift katı bu yüzdn söyledim normalde kredi kartından adres uyuşmazlığını anlıyorlar ama gift kart bunu ortadan kaldırıyor.
  • Hocam deneyeceğim bakalım ne olacak sağol tavsiye için

• quote:

Orijinalden alıntı: WakeOfSorrow

Ya gift carddan ziyade sorunsuz normal almak istiyorum ama adres olayını beceremiyorum veya türkiyeden alışverişi farkediyorlar kimseye olmuyor mu bu sorun?

Us adresi girmeyi dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: WakeOfSorrow

Ya gift carddan ziyade sorunsuz normal almak istiyorum ama adres olayını beceremiyorum veya türkiyeden alışverişi farkediyorlar kimseye olmuyor mu bu sorun?

Us adresi girmeyi dene.

Dostum us adresi giriyorum zaten hepsine başta kabul ediyorlar mail geliyor ama bir iki saat sonra tekrar giremiyorum email password error diyor yapan birisi varsa anlatabilir mi bana adım adım?

• 10 $ yollamayı denedim checkout a basıp kart bilgilerini girdim falan mail geldi we cant charge your credit card diyor cancelled oluyor order

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WakeOfSorrow -- 7 Ağustos 2015; 19:32:29 >
    O zaman kartinizda problem olabilir yurtdisi alisverise acik mi

• Açık içinde ne olur ne olmaz kur sorunu falan olur diye dolarda var işlemi yapıyor your order being processed ekranında bi 2,5 dk falan bekliyor sonra please dont re order this item falan yazıyor 2 saate mail atarız yazıyor your orders a giriyorum cancelled ordersta oluyor ordersta birşey olmuyor

• Fiyatlara zam mı gelmiş ya ? N'olmuş öyle
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.