Şimdi Ara

Amazon.com'dan PSN Card almak isteyenler içeri. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
31
Favori
40.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neyin fiyatına zaman gelmiş hocam
  • Arkadaşlar uk psn için de amazon.co.uk daki kodları alabilir miyiz? Sadece kod alma yok sanki place order yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar aynı, zam gelmedi. Sadece arama yapınca dijital kodlar sonuçlarda listelenmiyor, onun yerine fiziksel kartlar listeleniyor. Aşağıdaki sayfadan istediğiniz kartı seçip alabilirsiniz.

http://www.amazon.com/dp/B004RMK4BC
  • Guzel bir yardim konusu olmus saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 dolar gift card aldım nfs için, uzun süre loading kısmında kaldı, pendinge düştü, sanırım 2 saat içinde hallolacak, var mı daha öncesinde bu durumu yaşayan Pending Verification olarak görünüyor, reorder yapmayın dedi sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

60 dolar gift card aldım nfs için, uzun süre loading kısmında kaldı, pendinge düştü, sanırım 2 saat içinde hallolacak, var mı daha öncesinde bu durumu yaşayan Pending Verification olarak görünüyor, reorder yapmayın dedi sistem.

Kredi kartı bilgilerin doğrulanıyor. Bazen böyle yapıyor, normal bir durum. 1-2 saat içinde ya kod gönderilir ya da sipariş iptal olur. Bu süre boyunca o üründen tekrar satın alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

60 dolar gift card aldım nfs için, uzun süre loading kısmında kaldı, pendinge düştü, sanırım 2 saat içinde hallolacak, var mı daha öncesinde bu durumu yaşayan Pending Verification olarak görünüyor, reorder yapmayın dedi sistem.

Kredi kartı bilgilerin doğrulanıyor. Bazen böyle yapıyor, normal bir durum. 1-2 saat içinde ya kod gönderilir ya da sipariş iptal olur. Bu süre boyunca o üründen tekrar satın alma.

Canlı destekle de görüştüm şimdi chat ile, 10 dk içinde gelecek Sony serverlarından geliyormuş kodlar aynı şekilde, ya da normal bekleme süresi 1-2 saat dedi.

• Amazondan digital gift card almak istedigimde turkiyeden alamassiniz gibi visey diyor.noye boyle arkadaslar lutfen biri cevap versi suana ladar yazdiklarima kimse cevep vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: charli293

Amazondan digital gift card almak istedigimde turkiyeden alamassiniz gibi visey diyor.noye boyle arkadaslar lutfen biri cevap versi suana ladar yazdiklarima kimse cevep vermedi

Hesabına gerçek bir Amerikan adresi ekledikten sonra hesabın bölgesini Amerika olarak değiştirmen gerekiyor.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    hesabima gercek bir us adresi yazdim ama hala almak istediginiz urunun Turkiyeye satisi yoktur diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmedusa

hesabima gercek bir us adresi yazdim ama hala almak istediginiz urunun Turkiyeye satisi yoktur diyor.

Üyeliğinle giriş yaptıktan sonra sağ üstte "Your Account" kısmına gelip ortadaki "Manage Your Content and Devices" bölümüne girip en sağdaki "Settings" kısmından ülkeyi Amerika olarak ayarlaman gerekiyor.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    anladim cok sagol dostum

• quote:

anladim cok sagol dostum

ek olarak birde yazdigin adrese göre bazen vergi cikabiliyor 2$-3$ eğer vergi cikarsa alaska adresi yaz vegisiz olarak alabilirsin

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    tmm sagol dostum

• gecen gün pc üzerinden kod aldım almamla kod un gelmesı bir oldu
    az önce telefondan yaptım Pending Verification beklemede oldu dogrulama ıcın
    telefondan alınınca işlem yavasmı ilerliyor bunu anlamaymadım acıkcası
  • us hesapımızdan Enpara Card ile alım yapabiliryormuzu acaba ? bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

us hesapımızdan Enpara Card ile alım yapabiliryormuzu acaba ? bilgisi olan varmı?

Enpara, İninal vs. gibi kartlar US PSN'de geçmiyor. Adres uyuşmadığı için hata veriyor. amazon üstünden PSN kartı alarak US PSN'den alışveriş yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

us hesapımızdan Enpara Card ile alım yapabiliryormuzu acaba ? bilgisi olan varmı?

Enpara, İninal vs. gibi kartlar US PSN'de geçmiyor. Adres uyuşmadığı için hata veriyor. amazon üstünden PSN kartı alarak US PSN'den alışveriş yapabilirsin.

Hocam ben uk psn icin psn kart alsam amazondan uk psnden indirecegim dlcleri tr psn hesabindan da oynayabilor miyim. 2. Bolge (pal) olarak?

• quote:

O uyarıyı aldığın yerde cümle içerisinde Change Your Region veya Change Your Address gibi bir yazı var. Oraya tıklayarak yazdığın adresi seçmen gerek.
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Bu siteyi takviye http://www.onlinegamecode.net/
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.