Şimdi Ara

Amazon.com'dan XBOX ONE Satın Alma Rehberi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
6
Favori
34.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Titanfall olan paket kargo dahil 468 euro tuttu. Umarım gümrüğe takılmaz. Bakalım ne zaman gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Arkadaşlar çok ilginç ama standart pakette amazon.de de gümrük parasını alıyorlar fakat Titanfall Bundle da gümrük parası çıkmıyor.

Evet hocam çok ilginç.

Belki bir kampanya belki de sistem açığı olabilir. Diğer arkadaş sorunsuz sıkıntısız almış. Bende biraz önce siparişi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Arkadaşlar çok ilginç ama standart pakette amazon.de de gümrük parasını alıyorlar fakat Titanfall Bundle da gümrük parası çıkmıyor.

Evet hocam çok ilginç.

Belki bir kampanya belki de sistem açığı olabilir. Diğer arkadaş sorunsuz sıkıntısız almış. Bende biraz önce siparişi verdim.

Hayırlı olsun şimdiden. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz konsolunuza.

Benim de elim gidiyor ama tam karar veremedim daha.
  • Gümrük parası alınacağı zaman listede gözünüyor mu? Yani yukarıda 468 euro tuttu denmiş.Bu fiyatta gümrük ücreti gözükmüyorsa alınmıyor mu? Sonradan alınması gibi bir şey olabilir mi?
  • quote:

Siparişi verdim.

Titanfall olan paket kargo dahil 468 euro tuttu. Umarım gümrüğe takılmaz. Bakalım ne zaman gelecek.

ipariş Özeti
    Madde: EUR 419,33
    Ambalaj ve Nakliye: EUR Berabere 49,52
    Toplam Tutarı: EUR 468,85
    Yukarıdaki fiyatlara KDV dahildir. bilgilerini görüntüleme.

Sipariş Özeti Amazon.de
    Madde: EUR 419,33
    Ambalaj ve Nakliye: EUR Berabere 49,52
    Toplam KDV hariç: EUR 468,85
    KDV: EUR 0.00

transtlate ile bu hale geliyor..
    KDV dahil diyor..
    titanfall da böyle bir olay varsa..
    sanırım bütün gümrük parasını geri alabilirim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfyldz.bjk -- 22 Mart 2014; 0:51:28 >
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Daha önce gümrük masraflarını iade alanlar oldu ancak 2 ay sonra iade işlemi oluyor diye biliyorum.

Keşke sizde Titanfall olan paketi alsaydınız. İade için beklemezdiniz.

Kargoya verilmediyse ücret kesilmediyse bence iptal edip bu paketi almanız daha mantıklı olur.

Zira ben hali hazırda Titanfall sahibiyim kutudan çıkan oyunu makul fiyata satıp başka oyun alacağım. Sizde bu şekilde yapabilirsiniz.
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Oyunlu paket konsolun PAL olması üzerine gümrük masrafı olmadığı için fiyatı çok alınası duruyor.

İhtiyacınız varsa düşünüyorsanız bence kaçırmayın. Millet NTSC oyunsuz çevirici olmayan konsolu 1.500TL'ye satıyor.
  • titanfall vs. tarzı oyunlar ilgimi çekmiyor genelde.. zaten pc de oynayamadığım oyunu xbox´ta oynamak hayli hayli zor gelcektir.
    ben fifa bundle aldım.. iade aldıktan sonra 2 ay sürsede fark etmez..

+ not :
    Planlanan Teslimat:
    Pazartesi, 24/03/2014, Günün Sonunda
    Son Konum:
    Çıkış tarihi - Bergamo, Italy, Cuma, 21/03/2014

kargo bu durumda .)
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    İş işten geçmiş. :) En azından oyunu satar yada Fifa ile takas olabilirdi.

Şimdiden hayırlı olsun. Yeni nesilde 3. X1'ım olacak
  • quote:

Oyunlu paket konsolun PAL olması üzerine gümrük masrafı olmadığı için fiyatı çok alınası duruyor.

İhtiyacınız varsa düşünüyorsanız bence kaçırmayın. Millet NTSC oyunsuz çevirici olmayan konsolu 1.500TL'ye satıyor.

Hocam 468 euro tuttu demişsiniz.Gümrük ücreti dahil olduğunda bu fiş listesinde görünürdü dimi yani 468 euro tutması demek gümrük ücreti alınmayacak demek.Birde diyelim bu 3-6 iş günü olarak seçip siparişi verdik.Bundan sonra yapmamız gereken bir şey var mı mail evrak vs.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

titanfall vs. tarzı oyunlar ilgimi çekmiyor genelde.. zaten pc de oynayamadığım oyunu xbox´ta oynamak hayli hayli zor gelcektir.
    ben fifa bundle aldım.. iade aldıktan sonra 2 ay sürsede fark etmez..

+ not :
    Planlanan Teslimat:
    Pazartesi, 24/03/2014, Günün Sonunda
    Son Konum:
    Çıkış tarihi - Bergamo, Italy, Cuma, 21/03/2014

kargo bu durumda .)

Kargo olarak UPS mi yoksa DHL mi vernişler.
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    3-6 yazan kargo seçeneğini işaretlendiği zaman zaten bütün masrafları ödemiş oluyorsunuz. İşin güzel tarafı extra gümrük parası ilave etmeden gönderim yapılıyor.

Ürün gümrüğe geldiği zaman kargoyla ilgilenen şirket (sanırım ups kargo) sizden nüfus fotokopisi ve beyanname isteyecek. Bu evrakları şirkete yolladığınız zaman işlem bitiyor.
  • quote:

3-6 yazan kargo seçeneğini işaretlendiği zaman zaten bütün masrafları ödemiş oluyorsunuz. İşin güzel tarafı extra gümrük parası ilave etmeden gönderim yapılıyor.

Ürün gümrüğe geldiği zaman kargoyla ilgilenen şirket (sanırım ups kargo) sizden nüfus fotokopisi ve beyanname isteyecek. Bu evrakları şirkete yolladığınız zaman işlem bitiyor.

Bunları tabi mail olarak yolluyoruz herhalde.Gümrük parası alınıp iade ediliyordu.Şimdi hiç almıyorlar.Acaba niye bug mu yoksa
    Evet mail olarak gönderiyorsunuz.

Vallahi bilemiyorum ama sadece Titanfall paketinde alınmıyor. Büyük ihtimal sistem hatası olabilir.
  • quote:

Evet mail olarak gönderiyorsunuz.

Vallahi bilemiyorum ama sadece Titanfall paketinde alınmıyor. Büyük ihtimal sistem hatası olabilir.

Bunu sonradan talep etme gibi bir durum olamaz değil mi? Birde gümrük alınacağı zaman zaten meblaa herhalde 600 küsür euro ya çıkıyor değil mi?Ben bugün yarın sipariş verebilirim de.Almanca olduğu için ketenpereye gelmeyelim diye sorup duruyorum hocam k.bakma
    Sonradan para isteyeceklerini sanmıyorum. Sonuçta Amazondan bahsediyoruz.
  • Sistem hatası değil, MS destekliyordur..Çünkü satışları PS4 karşısında kötü...
    US de 450$ a düştü bu paket...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de su an işlemlere başlıyorum. Hatta şu amazon credi kartı olayını da inceliyoruz. Bir sıkıntısı yoksa 30€ daha indirim alabiliriz
  • Almanya'dan arkadaşa aldıramadığım için benimki kendi hesabıma göre pahalıya geldi

Zwischensumme: EUR 455,14
    Verpackung und Versand: EUR 51,52
    Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 21,46

Endbetrag: EUR 528,12
    Gewählte Zahlungsart: Mastercard

İnşallah şu 21,46yı geri verirler
  • Dostlar bir de çok acil bana amazon.de iletişim mailini yazabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.