Şimdi Ara

Amazon.com'dan XBOX ONE Satın Alma Rehberi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
6
Favori
34.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende baktım ama mail adresi göremedim. En iyisi yeni hesap açıp iletişime geçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 22 Mart 2014; 22:49:34 >
  • Ya ben yine de o maile geri döndüm. Bir de başka konu üzerine Maillesiyorduk, onlara da durumdan bahsettim. Belki onlar araci oldu. Hesap tekrar aktif DİE mail geldi çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Sevindim aktif olduğuna. Sen yinede hemen gönderseydin extreyi. Ne olur ne olmaz.

Sen Titanfall olan paketi aldın değil mi? Son durum nedir şimdi?
  • Aynen o paket. Kol paketleme aşamasında, konsol için teslim tarihi daha netlesmedi mi ne diyor

• darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    Toplam ne kadar tuttu? Ayrıca karttan parayı çekmişler mi?

Benimde henüz kargoya verilmedi. Sipariş detayı dediğim zaman şu şekilde bir açıklama geliyor.

VORAUSSICHTLICHES LIEFERDATUM: DERZEIT LIEGT UNS NOCH KEIN DATUM VOR. WIR BENACHRICHTIGEN SIE PER E-MAIL, SOBALD UNS DAS VORAUSSICHTLICHE LIEFERDATUM BEKANNT IST.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 22 Mart 2014; 23:18:37 >
  • daha kargoya verilmedi..
    kargoya verilince email atacağız diyorlar..

aynısı bende oldu.. 2 gün sonra tracking kodunu veriyorlar..
  • Yarın kargoya verirler inşallah.

Kargo bugün de çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 24 Mart 2014; 18:02:26 >
  • İstanbul da oturmuyorsak?
  • kargo yola çıkmış olabilir..
    saat 21:00 gibi girerler bilgileri..
    bende o şekilde olmuştu..

benimkide cumartesiden beri gümrükte..
    8 saatte italya - almanya - istanbul yapan kargo
    3 gündür gümrükte :)
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Aldığımız pakette stok sıkıntısı varmış. Diğer alan arkadaşa öyle söylemişler.

Siz gümrük için gerekli evrakları gönderdiyseniz çoktan çıkmıştır.
  • Cumartesi arkadaşa aldığımız fifa bundle paket için ups takip No verdiler bugün. Benim ekstra kolu ayrı paket yapmışlar, ups takip No verdiler. Titanfall bundle ise stok sıkıntısında
  • Titanfall bundle pakette satın alma son sayfasına geldigimde daha önceki alışverişlerim gibi gümrük oranını eklemiyor onaylasam 499 dolar çekicek hatta kargo ya bile free diyor. Benmi hata yapıyorum.
  • Amazon.com vergi ve kargo parasını alıyor. Siz bir yanlışlık yapmış olabilirsiniz.
  • yok dostum ya daha çıkmadı..

24/03/2014 11:01 Paket verileri Aracı tarafından işleniyor. Gümrüklemeyi bekliyor / Gönderi, gümrükleme acentesine gönderildi, son bırakma bekleniyor
    Istanbul, Turkey 22/03/2014 12:00 Vekaletname belgesi eksik ve gümrükleme için gerekiyor / UPS, alıcıyla irtibata geçti

bu şekilde bekliyoruz hala
  • Ne şanssızız arkadaş biz siparişi verdik stok var yazdığı halde ellerinde yok.

Kaç gün oldu kargo yapacaklar.
  • Dostum ben amazondan almak istiyorum bu cihazı ama Amazon'a güvenemiyorum. Daha önce internetten hiç böyle yüksek fiyatlı alışveriş yapmadım. Güvenilir midir gerçekten? Bir de amazon.com satışları durdur amazon.de'den alın gibi söylentiler var. Yardımcı olursan çok memnun olurum.
  • RynardHell R kullanıcısına yanıt
    Endişe etmenize gerek yok. Amazon çok iyi bir firmadır.

Konsol çıktığında gönderim yapılıyordu ama şuan yapılmıyor. Amazon.de Titanfall paketini gönderime açmış ve gümrük masrafını kendisi karşılıyor.

Düşünüyorsanız bundan daha iyi bir fırsat bulamazsınız. Herşey dahil ortalama 1450TL tutuyor. TR de satılan NTSC cihazlara 2000TL isteniyor. Boşuna fazla para vermeyin.
  • Amazon'a kesinlikle güvenebilirsiniz arkadaşlar, bir çok kez alım yaptı herkes.

Amazon XBOX DİREKT LİNK

http://tiny.cc/nwng9w
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Endişe etmenize gerek yok. Amazon çok iyi bir firmadır.

Konsol çıktığında gönderim yapılıyordu ama şuan yapılmıyor. Amazon.de Titanfall paketini gönderime açmış ve gümrük masrafını kendisi karşılıyor.

Düşünüyorsanız bundan daha iyi bir fırsat bulamazsınız. Herşey dahil ortalama 1450TL tutuyor. TR de satılan NTSC cihazlara 2000TL isteniyor. Boşuna fazla para vermeyin.

Eminmisiniz gümrük masraflarını Amazon karşıladığına? Bizden hiç para almıyorlar mı gümrük için?

• Acaba Amazon.de adresinden aldıgımız cihazların garantisi burda geçer mi XboxOne Eylül ayında resmi olarak ülkeye gelince?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.