![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki iki araçtan birisini almayı düşünüyorum, Fiestanın fiyatı 8000TL civarı daha yüksek. Kendime güvensem de çok uzun süredir araç kullanan birisi değilim. Hangi aracı tercih etmeliyim? Genelde Ankara ve İstanbul şehir içi, yılda 1 veya 2 kez de Ankara-İzmir-İstanbul-Malatya arası uzun yolda kullanmayı düşünüyorum.
Merhaba, başlıktaki iki araçtan birisini almayı düşünüyorum. Temizlik, kaza durumları birbirlerine benzer ve ikisi de temiz araçlar. Aracı Ankara içi, yılda 1 veya 2 kez de Ankara-İstanbul ve Ankara-İzmir arasında kullanacağım. Fiyat aralıkları benzer, hangi aracı almam daha uygun olur? Herhangi birini almam halinde satışında sorun yaşar mıyım? 1.25 araba ile şehirlerarası yol beni çok zorlar mı? (Yakıt değil, zaman olarak) Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
2006 Mazda 3 alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda araba almamız gerekiyor ve piyasa malum, cebimizde de 75 80 bin lira civarı paramız var. Piyasada bulabildiğim araçların içinde en çok mazda 3leri gözüme kestiriyorum. Fakat araçların genelde 2005-2006 model oluşları, 250000 civarı km'ye sahip olmaları bu aracı 4-5 yıl sonra satarken bana sorun olacağı izlenimini veriyor. Araç beni üzer mi, eğer alırsam elimde kalır mı, şu anki fiyatıyla almaya değer bir araç mı, ve bu fiyat aralığında tercihen otomatik vites başka önerileriniz var mı? Bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.
Sennheiser U320 veya Steelseries Siberia V2 Dota2
|
2500 Tl ye topladığım sistem
LG G3 vs Htc One m8
|
Windows 8 yeniden kurulum
|
Sıvı soğutmanın yanına ek soğutma gerekir mi?
|
Ankara'da R9 290X Vapor-X
|
Bu sistem nasıl geliştirilebilir?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.929 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)