Şimdi Ara

Windows 8 yeniden kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar MSI ge60 bilgisayarda Windows 8 Single Language kullanıyorum. Bilgisayar yavaş çalışmaya fazla ısınma yapmaya başlayınca bir format atmayı düşündüm. Windows CD'mi bulamadım. İnternet üstünden indirmek de istemiyorum. Windows 8 ayarlar kısmındaki Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin bölmesi bu işi yapar mı? Yaparsa üstüne driver kurmam gerekir mi? Son olarak bilgisayarı 1 defa formatlarsam sonradan yine format isteme gibi bir problemi çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RynardHell -- 21 Temmuz 2014; 0:26:58 >

• O dediğin seçenek çalışırsa zaten bilgisayarında recovery dosyalarının mevcut olduğunu gösterir. Kurulum sonrası driver kurmana gerek kalmaz yani.Herşeyi kendisi otomatik halleder. Aynen format atmış gibi sıfırlayabilirsin. Bilgisayarı aldığın ilk günkü ayarlara çevirebilirsin.
  • sistem gerı yukleme yaparsam bilgisayarımdaki d bolumu sılınırmı(orayı silmeden nasıl sıstem gerı yuklemesı yapabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RynardHell

Evet arkadaşlar MSI ge60 bilgisayarda Windows 8 Single Language kullanıyorum. Bilgisayar yavaş çalışmaya fazla ısınma yapmaya başlayınca bir format atmayı düşündüm. Windows CD'mi bulamadım. İnternet üstünden indirmek de istemiyorum. Windows 8 ayarlar kısmındaki Her şeyi kaldırın ve Windows'u yeniden yükleyin bölmesi bu işi yapar mı? Yaparsa üstüne driver kurmam gerekir mi? Son olarak bilgisayarı 1 defa formatlarsam sonradan yine format isteme gibi bir problemi çıkar mı?

Bu yontemi birkac kez uyguladim kendi bilgisayarimda. Gayet basit, rahat. Driver'lari tekrar kurmaniza gerek yok. PC ilk aldiginiz zamanki gibi, hazir oluyor kullanima.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueskyyy -- 23 Temmuz 2014; 18:41:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.